Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    16. Studeni 2016. 12:30

Našla i ovo, neznam da li je već koja od vas ovo podjelila.
    http://www.mameibebe.biz.hr/phpBB2/viewtopic.php?f=40&t=72999

TinyBabyToes
    16. Studeni 2016. 13:07

Eto i nas!
    Uspjela sam ju uspavat prije nego odemo pedici pa da tam ne drami. Odspavala si je na pola sata do pol 9.
    Mia se izvukla! Nismo obavili cijepljenje jer je bila bubina prošli tjedan, pa nek nazovem za 7-10 dana. Bezveze smo i išli tam. Mia sva presretna, prvi put izašla od tamo bez ijedne prolivene suze :D

Urin nije dobar, moramo ponovo skupit urin i ovaj put nosit u novu bolnicu. Kao neke bakterije nisam ni čula šta je rekla. Koliko je ona vrećica stajala na njoj i koja je to mizerna količina urina bila ni ne čudim se, tak da ne vjerujem da je zbilja neš. Niš, sutra ujutro kreće ponovno mučenje s vrećicom. Primjenit ću Crnin savjet, nosat golu dok se ne spiški ahhhhhhh

U čekaoni ugledala malog dečkića rudlave kose i nije skidala pogled s njega. Nakraju su si davali pet :D

Sad je tek zaspala. Od jutra budna! Od tolike sreće šta nije pikicu dobila nije mogla spat. Veselo brbljala, došao i novi slog La-la (ma-ma još uvijek nula bodova), smijala se i igrala. Nije ni jednom nervozno zakmečala. Sad je stavila u kolica zaspala u sekundi. Koliko je dugo budna bila nadam se dužem spavancu :P

Halila
    16. Studeni 2016. 14:41

Tu je valjda samo moje dijete proždrljivo. Vi brinete jel ptemalo jedu, a ja brinem jel previše jede. Mame... nikad zadovoljne 😀 Al pošto ona ne dobiva puno na težini, ne brinem se. I pedica je rekla da ide više u duljinu. A jako je i aktivna pa se i zato valjda ne deblja. Ko će znati...

Tiny nadam se da je nalaz loš zatp štp je vrećica predugo stajala! Neka se izvukla Mia od pikice! Bar jednom da ide sretna od doktorice 😊

I samo da javim, položila sam propise 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.