Moja pije 130ml mlijeka i to na 3 sata 😨😳 uz to 2 kruta obroka.
Meni se to jako malo cini, ali ona nece vise ni cesce, tako da joj je to valjda dosta.
Meni se to jako malo cini, ali ona nece vise ni cesce, tako da joj je to valjda dosta.
I mi jedemo svaka 3 sata ali po 150-160

Moja malena dok su svi već na veliko papali 90 ml mlijeka,jela 30-40 ml i dobivala je mjesečno po 1 kg. Tako da svaka beba drugačije papa. Steli je očito toliko dovoljno. A i mislim da nam se sve uvijek čini malo.heheheh Ja bih svoju stalno šopala :D

Dakle, ti kao da moje dijete imaš! Identično!
Mjera joj je 130ml i dva kruta obroka imamo koja ponekad pojede, ponekad zbrljavi. Ako nudim češće neće, ako joj ponudim kasnije npr nakon 4sata opet pojede tih 130ml.
Prije sam razbijala glavu s tim, više mi se ne da, ako neće, valjda joj je dosta

2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Dok ja na tipkam stigne novih postova...
Ja sam pastrvu pekla u foliji u pećnici, jeo ju s nekim povrćem neznam točno morala bi potražit jer pišem.
S čim kombinirate jogurt i sir?

Tiny što joj oblačiš ispod kombinezona. Ja mu obučem body dugih rukava, tanku majcu i termo štrample, kapa, pokrijem dekicom i onaj pokrov za kolica i šetnja... Rukice tople, nogice tople, nosić hladan
Tiny što joj oblačiš ispod kombinezona. Ja mu obučem body dugih rukava, tanku majcu i termo štrample, kapa, pokrijem dekicom i onaj pokrov za kolica i šetnja… Rukice tople, nogice tople, nosić hladan
Pošto nisam uspjela navući onaj iz lidla, imam još jedan ali baš debeli zimski pravi (za sad joj je još malo veći al ajd prošao je) obukla sam joj bodi dugih rukava one termo štrample, kapa, pokrila dekciom i zimska navlaka za kolica. I još kako su starija kolica pa je spužva već stanjena od ispod ima dekicu. Uglavnom sve isto samo nisam majicu stavila :D
I kad smo se vratile bila je topla, smo nos crven

Kriszta oko mi zasuzilo za slasticarnu i soufflee :D Sta je Mamasita napravila s receptom, revolucija na forumu, ko i nije sad ce pec :))
Kamikaze super zvuce slapice, a di ih narucis?
A mozda sam propustila kad si pricala za plivanje, di to idete? Na ono da se beba nauci da se ne utopi ili?
Zas se bojite mlijeka u prahu? To nije nista do dehidrirano svjeze mlijeko, inace po kvaliteti: svjeze pa u prahu pa trajno. A sveskup jaaaaako jako lose kvalitete.
Poison ja sam citala nesto oko tog kaslja jer mi je bio dosta kasljao u 10. Mjesecu, dok ne zvuci ko lavez nije alarmantno, i trebalo bi proc za 10 dana il se puno smanjit. Ako ne, onda kod dokice.
Mi jos ne nosimo kombinezon vani, nisam jos kupila. Imamo strample, bodi, hlacice i jaknu, zimsku navlaku u koju uguram prvo dekicu. I mislim da mu je toplo, uvijek bude topal kad dodjemo nutra. Al ne secemo sad duze 40-45 min vise kad je ovako hladno.
I mi imamo one casice i obozava ih. Al za sad njegova igra se svodi na lizanje i grizenje svega. Isto ambalaza draza od igracke.
I kod nas pun mjesec blagotvorno djeluje... nek ostane pun jos mjesec dana da se odmorim.
Masaza... e pa i to bi si mogla priustit. Valjda cu se znat tam ponasat, nekak si mislim da ne bi znala kaj trebam u tim wellnes scentrima :D

Nasdva palentu i svježi sir obožavaju bebe ( tako kažu)
Halila tvoja Iris baš puno i lijepo jede. Moja npr. popije ujutro tek u 9h mlijeko,nekad 50mk nekad 170 ml ( sve ovisi kad je jela u noći) pa onda oko 10-11h voće i žitarice pa 13-14h povrće i žitarice ili riža/krumpir oko 17/17:30 mliječni obrok i u 20/20:30 mlijeko oko 170-250 ml U noći popije 200 ml i kontam da zato ne može ujutro jesti odmah.I kad jede,ne jede baš kvalitetno.Slabo mi jede ovih dana. Ujutro popila 40 ml i za 2 sata pojela jedva 70 ml voća.
Evo mi bili danas kod moje mame i u autu do kuće zaspala,spavala samo 20 min. Blago meni

Puj puj puj ne želimo pun mjesec. Šta vam je ?! :D
I ja se probudila prebijeno.

Kriszta hvala!
Tražeći recepte naišla na ovaj članak
http://zdravakrava.24sata.hr/hrana/analiza-sastava-5-grckih-jogurta-4794

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji