Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    poisonivy2604
    16. Studeni 2016. 09:29

Moja pije 130ml mlijeka i to na 3 sata 😨😳 uz to 2 kruta obroka. 
    Meni se to jako malo cini, ali ona nece vise ni cesce, tako da joj je to valjda dosta.

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

nasdva
    16. Studeni 2016. 09:30

Dok ja na tipkam stigne novih postova...
    Ja sam pastrvu pekla u foliji u pećnici, jeo ju s nekim povrćem neznam točno morala bi potražit jer pišem.

S čim kombinirate jogurt i sir?

nasdva
    16. Studeni 2016. 09:44

Tiny što joj oblačiš ispod kombinezona. Ja mu obučem body dugih rukava, tanku majcu i termo štrample, kapa, pokrijem dekicom i onaj pokrov za kolica i šetnja... Rukice tople, nogice tople, nosić hladan 

ivchi87
    16. Studeni 2016. 10:54

Kriszta oko mi zasuzilo za slasticarnu i soufflee :D Sta je Mamasita napravila s receptom, revolucija na forumu, ko i nije sad ce pec :))

Kamikaze super zvuce slapice, a di ih narucis? 
    A mozda sam propustila kad si pricala za plivanje, di to idete? Na ono da se beba nauci da se ne utopi ili?

Zas se bojite mlijeka u prahu? To nije nista do dehidrirano svjeze mlijeko, inace po kvaliteti: svjeze pa u prahu pa trajno. A sveskup jaaaaako jako lose kvalitete. 

Poison ja sam citala nesto oko tog kaslja jer mi je bio dosta kasljao u 10. Mjesecu, dok ne zvuci ko lavez nije alarmantno, i trebalo bi proc za 10 dana il se puno smanjit. Ako ne, onda kod dokice. 

Mi jos ne nosimo kombinezon vani, nisam jos kupila. Imamo strample, bodi, hlacice i jaknu, zimsku navlaku u koju uguram prvo dekicu. I mislim da mu je toplo, uvijek bude topal kad dodjemo nutra. Al ne secemo sad duze 40-45 min vise kad je ovako hladno. 

I mi imamo one casice i obozava ih. Al za sad njegova igra se svodi na lizanje i grizenje svega. Isto ambalaza draza od igracke. 

I kod nas pun mjesec blagotvorno djeluje... nek ostane pun jos mjesec dana da se odmorim. 

Masaza... e pa i to bi si mogla priustit. Valjda cu se znat tam ponasat, nekak si mislim da ne bi znala kaj trebam u tim wellnes scentrima :D

• Kriszta
    16. Studeni 2016. 11:36

Nasdva palentu i svježi sir obožavaju bebe ( tako kažu)

Halila tvoja Iris baš puno i lijepo jede. Moja npr. popije ujutro tek u 9h mlijeko,nekad 50mk nekad 170 ml ( sve ovisi kad je jela u noći) pa onda oko 10-11h voće i žitarice pa 13-14h povrće i žitarice ili riža/krumpir oko 17/17:30 mliječni obrok i u 20/20:30 mlijeko oko 170-250 ml U noći popije 200 ml i kontam da zato ne može ujutro jesti odmah.I kad jede,ne jede baš kvalitetno.Slabo mi jede ovih dana. Ujutro popila 40 ml i za 2 sata pojela jedva 70 ml voća.

Evo mi bili danas kod moje mame i u autu do kuće zaspala,spavala samo 20 min. Blago meni

• Kriszta
    16. Studeni 2016. 11:40

Puj puj puj ne želimo pun mjesec. Šta vam je ?! :D
    I ja se probudila prebijeno.

nasdva
    16. Studeni 2016. 12:12

Kriszta hvala!
    Tražeći recepte naišla na ovaj članak
    http://zdravakrava.24sata.hr/hrana/analiza-sastava-5-grckih-jogurta-4794

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.