Jutrek!
Neznam kak vama s punim mjesecom, al mi smo super noćas spavali. Zaspala u 7 i buđenje jedno u ponoć i 5. I mislim da je od 5 budna al ja sam se ustala u 6 :D
Kriszta hvala na jutarnjem štivu ahhahahaha
Hm dala si mi mislit, ne vjerujem da to šta ujutro ne pojede igra ulogu, Mia većinu puta pojede u 6 čim se zbudi pa se svejedno budi noću.
I ja sam izbjegavala Lidl dok nisam počela lovit ove akcije za bebe :D
Meni je npr. Kaufland ružan. Onaj njihov zid me ubjao u pojam!! I baš sam noćas sanjala da sam morala u Kaufland i da sam se izgubila u njemu hahahahha
Blizu još imam KTC e taj je gadan, ko pravo skladište, al tam se zaletim zbog hrane za mačka, jer izbirljivac samo jednu vrstu želi jesti. A u Lidlu mu kupujem poslastice jer druge neće :D
Ribu još nisam nudila, od mesa je probala piletinu i puretinu. Kad ću naletit probat ćemo i s ribom.
Igračke... uvijek prije nego bacim u smeće dam njoj da istraži sve šta šuška, vrećice, kutije heheheh
Mi se još uvijek ne mičemo od puzanja u krug. Za sad je samo puzanje u rikverc savladala. Al vidim napredak, kad hoće ulovit nešto naprijed pokušava se odgurat tako da se rukama povuče za podlogu i nogama ako može odgura od nečega, kad se ne uspije odgurat dobru pozu zauzme s nogama za puz al nije još skužila foru kak da se pomakne naprijed. I to je razlog većine njenih frustracija hahahah
Al bude s vremenom skužila :)
Polako popijem kavu, dočekat svekriće i na pikicu, uh opet će biti plača. Baš me zanima koliko je sad visoka i jesmo li napokon prešli 7kg hahahha
Nama Dr rekla po novom žumanjak lagano nakon 6mj i obvezno ribu! Hm... nisam ja još....
Ja još uvijek neopterećeni za obroke, doji kad se probudi pa u šetnju i onda kad se vratimo opet dodji pa obrok nakon dvi ure a ako nije nervozna nakon šetnje joj napravim. Ugl, od 11-15 je taj obrok, kako kad....
Mamice kad ste uvele drugi obrok?
Ja se radujem teretani, prije skoro svaki dan a sad zakržljala do bola.... nosim je i u klokanici a beba mila preko 9 kg pa su ledja željna masaže, vježbanja, svega...
Ovaj forum mi je spas, vidim da nas ima istih. Ja isto ništa ne stignem. Mama me spašava, ona kuha svaki dan. Ja hranim bebu svakih dva sata, navečer ona zaspe oko sedam osam a i ja s njom.....
Mamasita, probaj prst u vino, domaće pa namazi desne. To pomogne nama bar na kratko. Gle ništa.... sirupica dam vrlo malo navecer jer nam satrase ti zubi, baš je muči...
Sad ce ti ona brzo propuzat tak je isto kak si opisala bilo i kod nas i onda je skuzila i piči :)
Tiny, je i meni je tako s kombinezonica ali je pretopao!
Inače, Knin jutros -5
Jutro.
Ok je prosla noc...uz 2 hranjenja i buđenje u pol 7, nije lose.
Sta se tice papanja ujutro kod nas ovisi kada je bio zadnji obrok po noci, npr. jutros je jela oko 5 i makar se probudila u pol 7 tek oko 8 je jela.
Danas mi je pocela kasljucat i budna, onako mokro, kao da bi iskasljavala. I dalje mi se cini da je sve to od slajma iz nosica. Ne znam ima li potrebe ici kod pedijatrice zbog toga?
Igracke..znaci uz pun vrtic svega i svacega najzanimljiviju budu papiri, vrecice, zlice, dvd-i i slicne stvari
Ja sam od mesa probala dati piletinu, zeca i janjetinu, sto sam sama kuhala...i teletinu u kupovnoj kasici. Najbolje ide piletina. I ova kupovna "sranja". Zeko joj nikako nede, a baka ih hrani za nju. Planiram probat i oslica uskoro.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Kriszta, ja sam kupila oslić u ribarnici, spekla na malo maslinovog ulja i to sam joj izmješala s mrkvom, brokulom i karfiolom. Bilo joj je jako fino.
Jogurt sam joj dala neki obični, čvrsti i to joj je isto fino bilo.
Ona jede čim se probudi, oko 7, al sam skužila da se ona meni ne zasiti baš od mlijeka. Popije nekih 230 ml, al je brzo opet gladna. U 9 dobije žitarice ili voće, oko 12 opet mlijeko, oko 14 povrće i eventualno meso ili ribu, pa oko 17 mlijeko, onda prije kupanja, oko 19:30 sati frutolino, griz ili tako nešto i nakon kupanja opet mlijeko. Po noći se u pravilu ne budi.
Tiny sretno danas!
Pozdrav,
Dok sam ja sve pročitala.
Moje dijete nakon neznam koliko opet jelo u 2 noćas popio 100 ml i nastavio do 6. Pišulinac jede čim otvori oči i to se javlja da je budan da mu treba mlijeko.
Ja jučer u Lidlu kupila grčki jogurt. Pilos ima mljeko u prahu Milbona nema i taj sam kupila.
Sad je lijepo pojeo jogurt s bananom bio budan 2,5 h i sad spava.
Frendice ni prije nisam često viđala jedna u Sesvetama jedna u Vrbovcu, jedna u Beču.... ali zato se redovito čujemo i kad se vidimo sve nadoknadimo. Nemam puno frendica ali one koje imam zlata vrijede, prije nekoliko god donjela ja novogodišnju odluku da ću "prijatelje" maknut iz života i od onda meni super.
Više mi smeta ona patetika koju prosipaju moje šogorice... njih nemogu maknut... Od muževog buraza žena kad prije nego sam rodila i 1mj poslje sva odušvljenja jer joj je Lovro jedini nećak, pa preseravanje na sto strana sad ima 4 mj možda i duže da nije bila, zadnje se vidjeli kod svekrve.
Žena od mog brata živi u dvorištu, ne viđamo se često. Ali svaki put je moje dijete gladno, žedno, hladno mu je, popišan je....
Ja bi se na posao trebala vratit početkom 3 mj. s tim da moram razgovatat s novim šefom (otkad me nema to se promjenilo, šefica i njezin zamjenik zamjenili uloge) da iskoristim godišnji. Jučer mi šetali i srela radne kolege kukaju kad ću se vratit moja zamjena nezna za šalu... Ja se nadam da ću se vratit na neko drugo rafno mjesto po mogućnosti uredski posao. Imam isto vss kao i moj šef samo bolji smjer i više staža... ali nemam vezu kao on.
Moj posao je fizički naporan... radim kao gradska vrtlarica vani uz cestu i sagnuta po cijele dane. Dolazila sam s posla strgana a sad kad me pišulinac čeka doma....
Lovro je probao piletinu (koja mu se pasirana ne sviđa), teletinu, pastrvu. Rekla mi frendica 3-4 x tjedno mesa dosta. Danas ćemo probat sitno sjekanu piletinu, s batatom i brokulom.
Netko je pisao da ima problema s povrćem mi u zadnje vrijeme jedemo ručak s puno igračaka na stolu jer je to jedini način da pojede povrće. Super su mu oni zvrkovi kaj su djelili u Konzumu mi uzimali frozen za nećakinju nakraju se pišulinac igra s tim.
Kamikaze se kliže u tim šlapicama. Ja mu kupila termo čarape u Mulleru i noge mu stalno mokre...
Daj pošalji link pa ću s muževog face pogledat.
Sortiraj odgovore
Najstariji