Tiny pojma nemam otkud su, to smo dobili. Dvije su žute, dvije crvene, dvije ljubičaste i dvije plave. obožava ih od početka, al sad pogotovo kad kuži da ih može slagat jednu u drugu, to je glavna zanimacija.
A da, to je to cjepivo. Držim fige da prođe bez reakcije!
Kamikazee hahaha pa Filip je pravi mali zavodnik! 😀 Mislim da bi se on i moja Iris super slagali hehehe.
Tako je frendica bila sa svojim malim kod nas, godinu dana je star, Iris odma u akciju, prvo ga je primila za ruku, pa mu se mazila, pa po licu dragala, na kraju mu i pusu dala, a on ništa, blijedo gleda. 😂
Odspavala si bila samo pola sata. Obavili kupanje, začudo i pojela i spavanac. To je to, naš stari ritam- spavanac do 7.
Kod Mie sami muški, nema ni jedne žemske hahahahah
Zadnji put kad je kuma došla sa svojim malim (onaj kaj je dan stariji) ga je baš promatrala sa zanimanjem, dirala ga po kosi, hvatala za ruke... nisu sad već duže bili, sve si mislim šta bi sad tek :D
I ima novu foru- dijeli igračke samnom. Kad primi nešto izvrti i pruža prema meni da ja uzmem. Ja uzmem pa ona meni i tak u krug. Po novom tak nam ide i hranjenje. Ja njoj žlicu, ona grabi iz tanjura i meni u usta. Najedem se i ja dok ju hranim
Budila se već malena par puta ,ali je pun mjesec još uvijek. Duboko vjerujem u to,da će prestati s tim čim se mjesec prepolovi :)
Čitam baš za prehranu i svaki put naletim na onu stranicu "receptizabebe" predobra mi je.
Htjela sam vas pitati da li ste već dali oslić svojim bebama i gdje ste kupili oslić? Kakav ste im dali?
Zasad od mesa sam joj dala samo piletinu. Pa bih voljela malo ribe ubaciti.
Čitam da svježi sir i žumanjak idu sa 9.mjeseci. Nisam ni znala da se meso i žumanjak ne smiju miješati. Ili jedno ili drugo!
Muž se već davnih dana vratio..očito i na njega djeluje pun mjesec. Rijetko kad ode negdje i još se vraća za pola sata. Sad doma gleda tekmu. SVa sreća što je laptop samo moj :D
Sad bih trebala napuniti 5 stranica. Da imate ujutro šta čitati...hahaha..ali nemam ideje.
Idem dalje kopati po netu,možda naletim na nešto,pa podijelim sa vama.
Hvalila souffliće legici,koja mi je odmah napisala,da sam joj bliže došla bi.
Nisam joj daleko,samo da znate,ali nisam odmah preko puta. To sam joj napisala,pa mi se najavila za četvrtak ujutro,ali očekuje uz cofi i souffliće...ah šta ću..morat ću ponovno ih napraviti heheheh
Mala jedva zaspala. Vristi,okrece se na ledja,nece. Uzela je ja i pod napu. Uspjelo nekako. Ah.
Muz doso zivcan s malim doma. Kaze,pita me sto pitanja u minuti. Alo! I zivcan da zivcaniji ne moze bit. Dere se na svakoga i nikoga ne moze vidit. Mene vec zivac u ledjima strca svako 3sek od nosanja cijeli dan,jedva sam cekala da dode doma da mu je malo dam,a on je zivcan.Poslala san ga u 3pm. Mrs.
Ja isto prije nisam mogla smislit lidl. Bilo mi nekako nabacano,ko skladiste. Sad mi je super za neke stvari. Bas Kriszta kako si rekla.
Trening? Funkcionalni trening najvise. Ajmo rec nekablaga inacica crossfita. Al lagano za moja ledja. Otpadaju mi.
E to mi je najgore,kad očekujem pomoć,a on nadrkan. Ma idi odakle si došao!
Meni isto Lidl izgledao kao skladište..sve nabacano,neuredno..kao da sam opet u Tunisu. Takav nered sam tamo vidjela. Zaboravila sam reći da obožavam njihov desert onaj griz na mlijeku...mljac
Nego evo mene opet ..zanima me kad se ujutro vaše bebe probude u roku koliko dobiju /popiju bočicu.
Npr.ova moja nema šanse da odmah pije mlijeko čim se probudi. Moram sačekati sat vremena da bi eventualno nešto popila. I sad sam se sjetila,da mi je "prigovarala"pedijatrica da bi trebala odmah jesti,jer zbog toga kasnimo i imamo jedan obrok manje..i zato traži preko noći. Pa sad..baš me zanima kako kod vas.
Terate me da ih i ja idem pec a ne volim pec kolace grrr..meni je lidl ok mada mi kupujemo vecinom u kauflandu.interspar ne znam zasto al izbjegavam, zamjerio mi se i nejdem nutra ah luda glava...
Moja jede kad se zbudi cicu tj kao ocu ju uspavat natrag al se ipak probudi(ponekad i nastavi) i onda nakon 2 sata jelo pravo pa cica pa jelo pa cica i zadnje bocu s necim.
Mi se ne nosamo vise cak ni za uspavljivanje tak da je na rukama eventualno ak nes moram a nemrem ju samu ostavit i odtad moja leda su procvala. Bila sam dva put na masazi radi tog i rekla sam si pa nemrem vise ko bedak nosat i ne nosam. Dnevno ako ukupno bude pol sata..
Puze na sve 4 vec nekolko dana i stoji sama uz nesto tak da nemrem kak spada ujutro ni kavu u miru popit.
Ii idem spat sutra imam ljecnicki i pohod na ikeu i svasta nesto u sub idemo na krstitke pa se treba opremit!
Laku vam noc i lijepo spavajte!😘
Sortiraj odgovore
Najstariji