Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    15. Studeni 2016. 17:12

Mamasita ovo je za tebe:
    U OS je bila jedna slastičarna gdje smo muž i ja stalno išli na brownie-se.
    Kolači su tamo bili božanstveni,sve smo probali ,ali čoko brownie+sladoled..hmmmm...obožavali smo.
    Čokoldani brownie sa sladoledom od vanilije. Znala sam pojesti 3 porcije :D
    Prošle godine su zatvorili slastičarnu,jer su se ljudi bunili,što se ne može tamo pušiti i morali su vlasnici odlučiti da li će ostaviti slastičarnu bez pušenja ili će biti samo kafić sa pušenjem. Odlučili su se za pušenje na našu žalost. I sad. Ja si idem ugrijati čokoladni souffle na mamasitin način i stavim gore sladoled od vanilije. Kad ono WTF??? Isti okus,ma sve isto ko oni njihovi brownies-i.
    Vrištala sam od sreće. I muž se oduševio. Prepreprefini,ma božanstveni su soufflici sa sladoledom. Na trenutak nisam vidjela svekrvu pored sebe,nego konobara,koji nas je služio uvijek u toj slastičarni.
    Ljubim te Mamasita ,sretna sam ko mali majmun!

mamasita4
    15. Studeni 2016. 17:17

Paula popodnevno spavanje skratila danas na 40 minuta. Budna u 15.40. Ja reko ništa idemo van dok se još vidi....Sad smo se vratile. Vani je i mlijeko popila. Sad gleda Mikija. E sad ne znam oće bacit još jedan spavanjac...hmmmm.....

Halila
    15. Studeni 2016. 17:19

Pilos je i meni ok. Al isto u Lidl idem po pojedine stvari, nikad baš tamo ne kupujem na veliko.
    Moje dijete danas izdržalo pola sata u vrtiću! To nam je rekord. Ima igračke neke čašice različitih veličina i jako se voli s njima igrati. Nedavno je skužila da idu jedna u drugu pa sad stalno to slaže. Pametno moje ❤
    Mi već par dana nismo bili u šetnji, već mi fali. Jedini izlazak nam je na balkon. Hodam svaki dan na predavanja i preleti mi dan. 😕
    Tiny, na kakvo cijepljenje idete?? Onaj di-te-per?
    Mamasita, super si dadilju našla! Pošalji ju malo k meni na kavu 😉

Kamikazee
    15. Studeni 2016. 17:24

Falite miiiiiii!!!!!

Bitno da polako bolestine prolaze!

Crna, narucila sam upravo od mame da radi lambadu, nisam ju dugo jela, a obozavam!!
    Mamasita, odlicno za nanny Fine!!
    Ivchi, tako je, nema 1.12., nema Bozic, od jucer!!
    Peglanje - moja podstanarska masina prozvace ves tako da moram peglati jer uzasno izgleda.
    Mama i tata mi dosli 2 tjedna u goste pa dok smo bili na rodjendanu mama sve popeglala, samo sto joj nisam noge izljubila!

Mi smo u subotu bili na rodjendanu (od frendice mali napunio 1 godinu) pa je bilo puno klinaca oko godine dana starosti, Filip najmlađi bio. Kad su oni krenuli puzati jedni preko drugih ko tenkovi, pa jedan lezi, drugi se primi s rukom za njega kao stepenicu i pocne se dizati, jedan primi igracku, a svi na tu istu igracku idu - SHOW!!!
    Prematam ja Filipa na stolu na prematalici, on se normalno okrene na trbuh, a ispod stola mala jedna gleda u njega. On pruzi rukicu prema njoj, a ona mu doda igracku! Umirala sam od smijeha kako surađuju, predivno! Kao zahvalu ju je primio za dupe cim sam ga spustila, švaler jedan!! Pocela sam mu odmah objasnjavati da je to pelena, da nema tako prcasto dupe, bolje da sazna odmah da zene uglavnom ne izgledaju kako se cini Bilo ih je par onak, slinavih, ne skroz bolesnih. I eto ga, slini i on sad. Moram vidjeti sad hoce ga pedica htjeti cijepiti.

Sutra idemo na drugi sat plivanja, whooohoooo! Mama se pocastila depilacijom odmah! Majko mila koja to organizacija treba za otici s djetetom na sat plivanja! Dok dodjes, pa otusiraj se pa presvuci dijete i sebe, pa tek peripetije kad oboje izadjete mokri. Sad smo razradili sustav muz i ja, samo sto nisam hodogram aktivnosti napravila!

I da, frendica mi rekla za neke papucice sto zenska jedna radi, gore je koza, dolje je brusena koza. Ne klizu se, a nogice su im tople i savrseno za prohodavanje. Vidjela na rođendanu i sad cu mu naruciti. 50kn je par, a carapice platila danas 24kn! Ovo bar ne moze smociti kad gurne u usta. Ako tko hoce javite, na fejsu je pa vam dam profil. Ivchi, slikice ti nekako sibnem ako hoces vidjeti. Sad shaream jer recimo za to nisam ni znala, a cini mi se super.

I da, moj pizdek povrce lagano bojkotira, krecem ispocetka s batatom sutra spinat (smrznuti, jer mi vrt na 4. katu s pogledom na rotor ne uspijeva bas!) i tak... Zadnje smo uveli svjezi sir (iz lidla svjezi sir/skuta jer mi je taj prefin, nema grudica) i prolazi.

Sorry na dugom postu, sad se dokopala kompa pa tipkam sve sto se sjecam. Ljubim do iduceg posta

P.S. - menge mi jos nema opcenito, vec se pitam hoce li ikad doci.. I mlijeko mi polako odlazi imam osjecaj, ali kako sam imala muke s dojenjem dobro smo i izdrzali!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.