Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    15. Studeni 2016. 14:43

Ivchi  joj da..i samo peglam Mijine stvari. Ostalo ko ti. Ravno spremanje u ormar. Amen.

crna123
    15. Studeni 2016. 14:49

I mi jedemo grcki odkad je neko napiso da daje i fino joj je.

Hahha ovo me nasmijalo alkohol ne radi svekrve hahah :)))
    Ja ne peglam nis sam sebi kosulje i to prije posla ak taj dan nosim, teska ljenost...
    Treba nesto da ja sam cijeli tjedan sama s njom i ponekad me boli glava od svega ne znam kaj bi sama sa sobom al dobro stabiliziralo se sad uvijek neko dode tak da mi je lakse.

mamasita4
    15. Studeni 2016. 14:52

Nanny is in the house, a ja ću bit van house! Čim se njih dvije malo još skompaju, odo ja na trening!
    Bila nanny i danas, dosla u podne, izasle van, sjele na kavu, dala maloj kasicu. Pojela je ok, nije previse, al ok s obzirom da je nikakva (slinava). Bile u ducanu, kuci se njih dvije igrale dok sam ja stavila rucak, plesale kad se ova unervozila, ma super. Ne place joj uopce. Bas sam zadovoljna. Mislim da ce štimat! Sad sam joj ispuhala nos nakon sljeza i išla je spavat. Bit će to ok!

Poison obavezno odi vani na ovako lijepe dane....ako nema temp, piči van!

Kriszta, nađi si odušak! Imaš pravo na njega nakon djeteta i svekrive!

Grčki jogurt obožavam. ALI! Gledajte deklaraciju. Nemojte da piše da je mlijeko u prahu. Dukatov je takav. Ja uzmem u lidla neki, taj nema.

Ivchi, ni ja nista ne peglam osim košulja. Odmah složim i adio. Ma nema šanse da bi ja preživjela svaki dan peglat mašinu robe. Jedva i sušit stavim i skinem i složim. Ma mrš.

ivchi87
    15. Studeni 2016. 15:31

Bas cu pogledat taj u Lidlu, inace kupujem Meggleov, ima vise proteina od Dukatosa. Ma sve kupujem Meggleovo. Ja kad dodjem na kasu samo sBudget i Meggle proizvodi.
    Ne znam kak vama al ja obozavam Spar zbog sBudgeta, obozavam njihovu tjesteninu, rizu, sos od rajcice, sokove, zobene, ma kud se god okrenem doma samo zelena pakiranja :D na Lidl nisam navikla, ne mogu tamo kompletni speceraj kupit, nekak mi nemaju svega...

ivchi87
    15. Studeni 2016. 15:36

Kriszta hahahhahaha mozda bolje da popijes nekad :D ja srela poznanicu u kvartu, pricamo, ona bi se upisala na pilates tu u kvart, aj samnom, e reko idem! I to krecem odma, jer ak kazem od 1.12. il poslije Bozica ne bu nis od tog, znam sebe...
    Ukini i peglanje Mijinog i na konju si :D

ivchi87
    15. Studeni 2016. 15:43

Crna tak i meni lakse kad nas neko posjecuje, sam to nije bas cesto. I malo me to i ljuti sto se frendica tice. Ok, zivim daleko od starog kvarta, preselili se pred dve godine na drugi kraj grada, a i uglavnom sam ja zvjerala okolo autom, al nekak se sad bas osjecam izolirano. Kad sam bila sama, samoca mi nije radila problem jer sam sama sebi cesto i previse, al sad sa bebom...puna mi kapa gugutanja. Kaze mi muz kad upalimo Potjeru da bi jedino pitanje na koje ja znam odgovor bilo: nastavi niz gu gu a) ga ga b) ge ge c)gi gi.

ivchi87
    15. Studeni 2016. 15:43

Crna tak i meni lakse kad nas neko posjecuje, sam to nije bas cesto. I malo me to i ljuti sto se frendica tice. Ok, zivim daleko od starog kvarta, preselili se pred dve godine na drugi kraj grada, a i uglavnom sam ja zvjerala okolo autom, al nekak se sad bas osjecam izolirano. Kad sam bila sama, samoca mi nije radila problem jer sam sama sebi cesto i previse, al sad sa bebom...puna mi kapa gugutanja. Kaze mi muz kad upalimo Potjeru da bi jedino pitanje na koje ja znam odgovor bilo: nastavi niz gu gu a) ga ga b) ge ge c)gi gi.

ivchi87
    15. Studeni 2016. 15:52

A brate, ovaj tolko spava da se dvaput ista pjesma od Zaka provrtila na Cmc-u.

TinyBabyToes
    15. Studeni 2016. 16:36

Odrađujemo i treći, svoj posljednji spavanac danas. Taj bi trebao biti onaj poduži. I to tata uspavao kad je došao doma, vidio da meni ne ide :D

Nakon drugog spavanca pobjegle i van u šetnju, navukla joj debeli skafander, onaj iz Lidla nisam uspjela rukave uvući??? Po dužini dugačak a rukavi uski, koji vrag? Prekrila je dekom, stavila zimsku navlaku od kolica i onda neka susjeda u prolazu veli: "a trebali ste je deblje obuć, hladno je vani!" ????? bokte kaj je ljudima? Il me šprda da sam je pretoplo obukla..nadam se da je to.

Kaj je ovo vi nit šopingirate nit peglate? Onda su moji hobiji šopingiranje za frižider i Miu (ne sjećam se kad sam sebi zadnji put nešto kupila) i peglanje jer ja ko prava djevica po horoskopu peglam sve od gaća do pidžama :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.