Odrađujemo drugu turu spavanja, e ovo je već slično starom rasporedu. Ako odspava sad duže od onih famoznih pol sata.
Koja galama nastala ajme meni. Bliži se vrijeme za papanje i stavim krumpir kuhat, špinat skuhan a ona galami, baš se dere (bez suza), hoće kašicu! Morala davati rukama špinat dok se krumpir nije skuhao. Uglavnom, sve pojeli, sa špinatom smo gotovi. Nakon toga zalila još s malo mlijeka?? Svašta...prvi put da sam i to doživila.
Crna nikad nje kasno! Moja mama s 40 polagala, al ne vozi više, nije joj baš išlo :D
Buraz nedavno položio, iz četvrtog pokušaja. Skoro pa bi mogao rekord oborit, krenuo na vozački u 1mj položio sad u 9mj. Koliko se nadavao para, rekao instruktor da mu je najdraži učenik ahhahhaha
Sad kad ovo pišem vidim da sam ja zapravo i crna ovca tu, položila iz prve :P
Kriszta koji jogurt ste probali? Obični ili šta je Kamikazee rekla- grčki?
Sretno s peglanjem! :D
I mi drugi spavanac odrađujemo..prvi put je je probudilo kašljucanje pa je spavala 20 min umjesto svojih pol sata, za sada 40 min spava.
Voce neki puta kuham, neki ne. A miksam obavezno, jos uvijek ima refleks povracanja na komadice. Samo mi pocne becat.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Crna, a ja mislila da sam jedini pješak tu! Krenula sam prije tri tjedna u autoškolu isto. Sutra polažem propise. 😊 Držite mi fige! 😉 Meni sad idealna prilika, jer kad se vratim na posao, ne znam kako bi to sve kombinirala. Ne bi Iris ni vidla skoro. Meni porodiljni do 19.3., al sam se dogovorila sa šeficom da ću još nešto godišnjeg koristit da barem za prvi rođendan još budem doma pa da to propisno proslavimo.
Mi isto još nismo krstili. Htjela bi to riješit čim prije jer kad krene hodati, sam bog ju ne bude držal tamo u crkvi. 😀 Samo što se mi borimo sa svećenicima, zbog kume koja nije vjenčana u crkvi. Pisala sam već o tome. Morat ćemo drugu kumu naći, čini mi se. 😠
Nasdva, pa vaš tata je ekspert u uspavljivanju! Svaka čast! Moj muž će za koji dan tek prvi puta morati uspavati Iris navečer, jučer mi šefica javila da ćemo imati neki domjenak kao pred Božić. Veselim se baš, ali muž baš i ne hahaha. Jednom ju je do sad probao uspavati i nije mu uspjelo. Izgleda da je previše navikla da ja to odrađujem s njom.
Ova dnevna spavanja od pola sata su i kod nas hit. 😕 Nikako da to produži, tek tu i tamo se zalomi neki spavanac od sat-dva. To mi je mali godišnji onda.
Svekrići i to.... mi smo, hb, od početka sami i ne mogu si zamislit drugačije. Koliko god se mi slažemo s njegovima i s mojima, nije isto živjeti s nekim ili se povremeno viđati. Al kad se ne može drugačije, funkcionira i tako. Bitno da nema puno svađa i problema!
Da da tak sam i ja mislila krajnje vrijeme prije polaska na posao jer tad necu nis stic a trebat ce mi 🚗. I mi gotovi s drugim spavancem svi zasad kratki po pol sata 45min ovaj duzi nadam se ide na sljedecem spavanju. Drzim fige da polozis odma kosto i sebi drzim jer mi se neda tolko puta ic :)
O Tiny vjeruj mi nije ti brat rekorder, tata mi je instruktor, cega sam se ja sve naslusala... Njegova rekorderka je bila jedna casna, lagala bi sad kolko je puta izlazila al nije nikad uspjela polozit. :D
Vas dve se upisale na vozacki a ja na pilates. 18:30-19:30 pa barem dvaput tjedno da uspijem kad gospodin uspije doc na vrijeme s posla. Svatila sam da padam u depresiju, stalno sama doma s djetetom a osoba sam koja nema nikakve ispusne ventile - ne pijem kavu, ne pusim, ne mogu popit rakiju jer dojim, ne sopingiram (druga na temi, jos je neko reko da mrzi soping)... Spasava me jedino sarkasticno pljuvanje po svem i svakom, to mi je smisao zivota. A odsad i pilates. I forum.
Joj Halila i mene cekaju moja dva koncerta... sva sreca pa je ovaj moj zadnje vrijeme prakticki poceo trazit da se sam uspava u krevetu. Ma ugasit cu mob cim izadjem iz kuce, sto se mene tice ne mora ni spavat. Najbolje i ti tako ;)
Kriszta jesi nasla dasku za peglanje? :DDDDD kod nas se peglaju samo muzeve kosulje. I to radi on. Moje muke po pegli ne postoje. samo slozim i spremim u ormar. Adio.
Mamasita bas si nadrapala. To je zato sto te nagradila s par cijelih noci pa sad radi neku ravnotezu.
Poison probaj grcki jogurt... on je onako vise ko vrhnje, mogo bi joj bit finiji.
Mi smo na dva spavanja momentalno i trece predvecer u setnji sta malo ubije oko. Budan je sad tri sata bez frke.
Svekrva has left the building.
Spavala sat i 15 min.
Jel idete vi sa svojim malcima van kada su smrkavi?
Mi bas nedemo, a Steli to tesko pada jer je naucena biti puno po vani
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
Pol sata na hladnom zraku ce joj sigurno ubrzak oporavak. Mi isli kad je bio smrkav... glavno da nema temperature.
Ok..probat cemo grcki..i ozaci cemo malo van
Nije imala temp. jucer ni danas
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
Ivchi ma ista situacija kod mene. Ne volim baš šopingirati,pogotovo otkad ne nađem si ništa,jer sam neka čudna veličina :( Mislim da sam počela više puta padati u depresiju,pa se vukla van,ko šepavi ćuko.I to uvijek sama. Ne pijem kavu,ne pušim (prestala sam kad sam saznala da sam tudna i jedno i drugo) ne alkoholiziram,jer se bojim da bih napala svekrvu. Samo sam sa dijetetom i da se ubiješ!
Mislim da ću i ja poslije Božića si nešto iskombinirati. Prije sam se stalno bavila s nečim, Full bila stalno aktivna. A sad ,mrtvo puhalo !
Sortiraj odgovore
Najstariji