Poisonivy imam recept za brzi kolač od jogutra i šlaga je kremast ali krema je čvrsta. Možda je ljetni ali nije jako sladak i brzo je gotov.
Sacher tortu radila jednom nije mi baš uspjela, možda zato što sam otvarala pećnicu. Dugo se peče bar po receptu koji ja imam. Bila je fina ali nije bila za goste. Mom kumu to nesmeta pa smo ju u većeni nas dvoje sredili.
Jutro!
Druga tura drijemanja se obavlja. Čini se da ona fora s davanjem čaja pomaže, probudila se samo jednom, popila čaja i nastavila spavanje do 6. Standradno.
Živčanoća se nastavlja i dalje, igram se s njom i zabavljam i nosam i hopsam, al svejedno zaplače tak jako kao da sam je pljusnula. Mislit će susjedi da maltretiram dijete.
Crna bitno da dama uživa. Ih, pa ćemu služe kolica nego guranju ;)
Mamasita sretno mužu i da se što prije oporavi! Ne znam jesam fulala to, a šta mu je bilo s koljenom?
Kriszta uh teška noć, držim fige da čim prije prođe!!
Treba joj da se navikne na inhalator valjda. Neka spava sad na leđima ako joj tako paše.
Staviš na novu ili doma tv, reklame traju cijelu vječnost! Mia se najviše zadubi u onaj tv shop s nakitom :P
Probala sam onaj Baby Einstein al ne pali na nju baš. Očito nebu bila neki lumen. Naletila na onaj crazy frog šta pjeva od kikića reklamu- ukipila se :D
Ah, sad mi lakše, znači neki tik je to čohanje po trbuhu. Na kupanju ima gumene patkice pa njih lovi, kad ju polegnemo u jednoj ruci drži igračku a s drugom se grebe. I isto mi zna lovit krpicu pa je u usta stavljat. Mislim da joj mokra krpica super za masažu zubića, ne znam...
Mamasita dok ja napišem jel..... zvuči grozno. Eto, i vama držim fige da se čim prije oporavi!
Hvala vam cure za savjete za inhaliranje.
Nakon što se probudila,pripremila sam sve za inhaliranje,pa sam sačekala reklame. :)
Računala sam da neće dugo trajati 2 ml fiziološke. Još sam joj dala neku igračku u ruke,istina,da stalno to trpa u usta,ali držim masku ispred,pa fino udisala paru,nije ni jednom zaplakala!!!
Kamikazee vidiš,mogla bih i onaj nastavak za usta,možda je plaši ta maskica.
Nakon toga sam izvukla nosić sa aspiratorom, pa kapi. Jel redoslijed dobar?
Kapi joj špricnem samo tu i tamo,više koristim fiziološku i sljez.
Otkad je bolesna vrišti na aspirator,tako da sam sretna ako izvučem barem nešto,sigurno ne odradimo kvalitetno to.A taman se bila već prihvatila aspirator.
Na šta si mislila da li je sestra pokazala,aspirator kako se koristi?
Nasdva super što malenog sad nije jako uhvatio,pa djeluje luk i jedno inhaliranje.
Mamasita sjećam se da je Pauli bilo tako kao Miji. Ma užas,jadnici..suze joj stalno idu,onako me tužno gleda kao mamice pomozi mi :((((
Nadam se da će ti muž što prije ozdraviti i moći tebi pomoć hehehe
Svaki novi recept je dobro došao ,pa ako vam se da,samo slobodno pišite. Pa tko već hoće prepisati će. Biti će u mojoj bilježnici. Souffle na Mamasitin način,pa Kamikazin kolač sa voćem,sacher na poison način...hehehehehe od svake mame jedan recept
Tiny znači pali vam čaj preko noći. ?
Ja svojoj Miji do neki dan,nisam ništa tako nudila ( čaj,vode) jer nisam htjela da navikne,pa da se budi piti. Mada sam čitala,da to ne mora tako biti. ALi sinoć se jadna budila stalno,suha usta,pa sam joj dala vode.Jednom je papala i to je to. ALi otkad je bolesna ujutro odbija mlijeko,mora biti kruta hrana.
Sortiraj odgovore
Najstariji