Ja kad radim kremu od pudinga umjesto margarina stavim tučeno slatko vrhnje.
Krema je lagana i super mi tu kremu stavit na muffine pa dobijem cup cakes. Ufurale se moje frendice pa im to pravim za dječije rođendane. Napiknem čokoladne kružiće, druga frendica od ticino mase napravi mašnice i evo minny mouse cup cakes. Ideja za mame s curicama. Papirić dolje crveni ili točkasti. Klinci oduševljeni isprobano.
Lovro se jučer družio s curicama. Bio mi je zakon. Prvo je došla malena Keti koja ima 3 mj i prekrasnu, gustu, crnu kosicu. Zbunjeno ju je gledao, pipao da vidi jel prava. Onda je probao njezine čarapice da vidi jesu li fine ko njegove. A frajerica se samo smješkala. Onda nam je došla Greta koja će za 2 mj 2 god. Nju je prvo gledao, onda ju je dragao. Pa dopuza do nje i baci se na leđa tako da leži na njoj pa bar na nogicama. Siroto dijete samo je vikala beba makni, beba nemoj...
Lovro voli curice! Pa super. Bit ce drustvenjak vec vidim
Mi papali tikvicu i rizu i danas i sad spava. Zaspala mi na rukama oko 1.30....Došo čovjek postavit pločice na terasi...Stan mi liči na gradilište. I sve je puno prašine i prljavo. Ajme. Užas. Ona spava a ja ne znam odakle bi krenula. A da krenem s vrha? hahahahahaha
Lovrek pravi zavodnik, koja ga ne bi htjela s tom bradom ;)
Mamasita.... dobro ona spava uz sve to haahahaha
Samo polako, s jednog čoška na drugi :P
Slabo neš kašice opet jede, ma i mlijeko slabije jede. Ne zamaram se, neće neće, valjda joj dosta. Jedino banane hoće. Bokte ne možeš si pojest bananu da ona ne vrišti iz ljutnje sve dok joj ne daš u ruku komad pa ga ona glođe.
Sve joj bolje ide puzanje, kuži foru al brzo odustane ili joj padne koncentracija i baci se na neš treće. Zabavljam je s igračkom pa joj je ostavim taman da joj malo fali i lijepo nogice skvči i digne guzu i na koljena, samo šta se rukama vuče za podlogu prema naprijed. Al... još malo pa će skontat :)
Tiny sada će ona to za čas pokopčat!
I ja Steli pokušala podvalit čaj po noći, al ne pali..cvili dok ne dobije mlijeko... al je počela sama izbacivat jedan obrok po noći tak da sada jede samo 2 puta...hahaha
Danas je malo nervozna i samo jezikom po desnima trlja..kašice jako slabo jela, kuham i bacam..a mliječne obroke ajd je svoju dozu...po 130 ml..valjda ide 2. zubić van..prošlo je nekih 20 dana otkako je prvi izbio..kojom brzinom inače zubi izbijaju? Ima li neko pravilo uopće?
Inače mrva spava od 8..jucer je tek u 9 zaspala..počela si je pomicat malo..prije mi je vec u pol 8 znala spavat
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Dakle, IMAMO ZUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUB!
Jučer ona malo nervoznija no inače, plačljivija...ajde ok, nije mi to bilo čudno, znala je imat takvih dana. Danas ujutro ništa, dobra, al nakon prvog spavanja opet grintava. U popodnevnom spavanju vrisne jednom tako jako da sam se prepala ajme. Jedva je smirim i nastavi spavat. SPavala 3 sata. I dam joj jest oko 20.45 i poslije se na kauču malo igramo pred spavanje i ja bezveze stavim prst u usta joj i vidim bode nešto....ja MOOOLIM? A ono zub. Lijevi. Donji. Jedinica. Iskreno, ja ga nisam očekivala. Znate već priču o 15mjeseci. Očito je ova mala naprednija od brace. Ahahahaha. Ludnica.
Ahahahaha, moja Kriszta, nemaju ti moji klinci mira nikako...al ajde bar onda ne osjetim zub...dođe mi pod normalno. hahahahaha
Poison dakle ista stvar oko klope sada i isto se tako s jezikom trlja po desnima, nadam se da je to zbog zuba...
Koliko im treba da izvire više? :D
Ne da se Stela prevarit s čajem ha? Moja po noći zaspi nakon čaja, al da mi nastavi gunđat dala bi joj mlijeko.
I mi pomičemo večernje spavanje, sad se vrtimo oko 7-8. Al zato jutarnje buđenje ne pomiče. 6:00 obavezno.
Jučer je baš nervozna bila, nadam se danas boljem danu...uh
Sortiraj odgovore
Najstariji