Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivchi87
    05. Studeni 2016. 10:13

Crna i mene je bolilo prvih par dana nakon sto su izasli zubi. Prestalo za sad. Al stalno nes boli pa sam se navikla, nikad na zelenu granu s tim dojenjem. 

Soor sam ja imala npr samo na cicama, njemu u ustima ae nije vidlo. Pedica moze po guzi skuzit jel je a i mozes joj napraviti rastvor sode bikarbone pa oprat guzu par puta, ako se smanji, gljive su. 

Ovlazivac imam recimo, u tu svrhu mi dodje difuzor za etericna ulja. Super mi je to. Upalim mu mandarinu navecer pa se ufam da ce ga smirit. Smiri ga jedino toljaga po glavi kako je rekla Kamikaze. Al barem ovlazi zrak. 

Nasdva i ja sam u proslom stanu imala isusivac, super stvar. Proizvodila litru vode dnevno. Trebala sam se u biznis ubacit. 

Tiny ja ne vidim kombinezone za lidl? Na koju foru? Gledam tamo na katalozi.net di ste me prosli put poslale. Al vidim za djecu jedan bas zgodan ponco, onaj drugi od ona tri, to bi si ja neku dvanajsticu mogla uzet. 14 mi je preveliko vjerojatno. 
    E da, ima jedna zgodna slikica sa stavljanjem bebe u razlicita vremena spavat a budjenje uvijek u 5:30. :D tak je kod vas ocito :)

ivchi87
    05. Studeni 2016. 10:44

Lice sam progruntala da cu mu mazat sa cistim shea maslacem. Oprezna sam s prirodnom kozmetikom za njega (premda ja samo takvu koristim) al shea moze. Ne neke kombinacije nego cisti...

poisonivy2604
    05. Studeni 2016. 11:27

Pozdrav zene.
    Ja sam jucer prelezala cijeli dan..neka viroza me srozala, glava pucala, povracala, cas mi vruce bilo, cas zima.. tata i baka su se sa Stelom bavili cijeli dan, cak je prespavala kod bake (kat nize). 
    Danas mi je puno bolje i vec sam punom parom u kucanskim poslovima i s malenom. Sve je dobro dok je ona zdrava.

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

poisonivy2604
    05. Studeni 2016. 11:31

A ona je pocela izmisljat, kako se dize i hoda uz namjestaj, sada se pocela pustat, a jos je nestabilna za takve pothvate i vec 2 puta mi se lupila o stolic u dnevnom i to s celom..  al ona i dalje pokusava

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

mamasita4
    05. Studeni 2016. 11:42

Cure jel vam smeta sta ja ovako vise postova saljem? Lakse mi tako nekako, ko bi sve zapamtio pa kako citam tako odgovaram....

nasdva
    05. Studeni 2016. 13:33

Pozdrav,
    Mi uhvatili ritam 2 tjedna nosić curi, pa 2 tjedna ok. Noćas opet procurio. Budući da mu je i bratić s kojim se igra šmrkav ništ čudno

nasdva
    05. Studeni 2016. 13:55

Otkad je lego na popodnevno spavanje evo drugi put se uspavljujemo. Nosić ga muči. Muž donio luk, po kojem smrdi cijeli boravak. A meni se ne jedu ćevapi nego salata od jaja ili grah salata. U svakom slučaju izazivač vjetrova

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.