Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    04. Studeni 2016. 21:27

Eto bili smo kod pedijatrice koja je i pulmolog. Kaže ovako dnevno najviše 5 puta kapati u nos i najviše 3 puta koristiti aspirator. Ovlaživač da,luk da ( može se i naribati,staviti u gazu i dok spava dijete malo držati ispred nosa). Dobili smo kapi za nos,pa oralne kapi za grlo i čepić ,ali dajem tek kad krene iz nosa gušći sekret,jer kao taj čepić će izvući/pokupiti šlajm. Inhalirali su je,poslije joj je bilo puno bolje. A sad je opet koma,nije htjela jesti,na kraju sva sreća pojela 180 ml. Spava,a luk pored krevetića.
    Netko od vas ima inhalator, Nasdva..ako se dobro sjećam,koliko to košta?
    Dobili smo 1kg za 36 dana. Sad malena ima 8 kg :)))

mamasita4
    04. Studeni 2016. 21:34

Mi imamo Philipsov inhalator, super nam je. U ljekarni nekih 450 kn ja mislim da je bio. Svi hvale Omron, al danas vam je to zaista sve isto...Kod inhalatora stvarno nije bitno nešto....i svi su izmedu 400 i 500kn

mamasita4
    04. Studeni 2016. 21:36

https://www.google.hr/search?q=philips+inhalator&espv=2&biw=1527&bih=836&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwig5Kro-Y_QAhXFvxQKHdgDAgE4ChD8BQgIKAE#imgrc=g63DM1-2tmKoSM%3A

Evo ovakav samo je srebrni

mamasita4
    04. Studeni 2016. 21:37

Koristim ga za djecu i za nas....spasi zaista i jedna od rijetkih stvari koju se zaista isplati imat

• Kriszta
    04. Studeni 2016. 21:48

Muž i ja smo baš frikovi. Izašli smo od pedijatrice,on me pogledao i pitao me: Na šta si pomislila ,kad si vidjela inhalator?? A on i ja u isto vrijeme: Da li je opran i dezinficiran poslije korištenja. ahahahahahahahahahah
    Nisam neka frikuša čistunka,ali kad sam išla na gastroskopiju,pitala sam doktora jel dezinficiraju svaki put opremu 

nasdva
    05. Studeni 2016. 07:05

Kriszta ja ti imam inhalator neke žnj marke star već više od 10 god jedino sam sad u ljekarni kupila novu bebi masku.

TinyBabyToes
    05. Studeni 2016. 07:46

Jutrek!

Kriszta hahahhahaha je vas tatek zeznuo :P
    Kak je Mia danas? Prava je fit žemska hehe
    Jeste se napapli ćevapa? ;) dakle luk je zakon za zaštopani nos. To ću zapamtit za sljedeći put.

Da te hlače su im koma. Te preskačem... akcija je u četvrtak. Kombinezon mi se čini super pošto moja prezire oblačenja ovak bi ju brzinski strpala u to heheh

Ovlaživač nemam, imam isušivač. A grijanje sami palimo kad hoćemo, dosta luftamo tako da nam je okej, nije suh zrak. Njenu sobu skoro cijeli dan imamo otvoren prozor i tek prije kupanja zatvorimo.

Kad smo imali pelenski osip nam je sudocrem pomogao, dalje više nismo imali.

Sjedalica... Ih, znači muž je bio u pravu. Dobro da nisam neku okladu bacila s njim.

Ivchi dobro da si pitala, ja uopće nisam mazala obraze ovih dana u šetnjama, zaboravila sam se na to 
    I šta smo zaključili s čim je najbolje mazati?
    Mustelu sam zadnji put vidjela u Mulleru 50% al jbga ne vjerujem da je više na akciji, kad sam to bila prije tjedan, dva..

Mamasita super za dadilju! Koliko nakraju plaćaš dadilju?

TinyBabyToes
    05. Studeni 2016. 07:55

Čini mi se da zub samo što nije provirio, ne da mi da pipam po mesu ali uspijem napipat kako je meso baš izbočeno i sve se bijeli. Jedinica lijeva mi se pari :D

Nama se isto nešto raspored mjenja, al mislim da ni damenzi ne zna kak bi htjela pa svaki dan ima drugačije. Mene je pogubila :P

Inače je u 6 kupanje, 7 spavanje, jučer si je pridrijemala u 5 na kojih pola sata. I naravno da neće biti umorna da već u 7 zaspi. Tak da smo se još malo igrale i spavanje je bilo u 20. Ali ni to nije pomoglo da se ne zbudi u 6.

Zapravo probudila se u 11 pa u 3, dala joj čaja, pa se zbudila u 5 dala jesti, pojela 150ml, i onda kmečanje u 6 ide muž daje jesti jer nije znao da sam ja dala i pojela si još 130ml
    I onda se mužek vrati nazad, sjedne za komp, slušalice na uši a ja slušam brbljanje iz sobe. Pitam šta je nisi uzeo i stavio da se igra, on meni "mislio sam da želiš da još spava" ????

Ah, muški.... nemam komentara.

crna123
    05. Studeni 2016. 08:31

Trebala bi i ja malo poc3t gledat te stvarcice za prehladu i nas ce copit kad tad.. ja jucer dok smo se kupali pogledam i ide i drugi zubic van jeej... a prek noci valjda nema osjecaj pa me boli dok cica mislim da se vracam sesiricu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.