Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    01. Studeni 2016. 07:41

Dobro jutro

Mi smo do 7.
    Super je bila noć bez cviljenja. Prije spavanja smo dali sirupa jer je cijeli dan nešto nervozna bila i nešto osjećam pod prstima a ne vidim (možda i haluciniram jer mi se čini da nije jedinica :D).
    Buđenje u 22 je preskočila (nadam se da je fora s čajem pomogla tu) u ponoć sam joj dala jesti. U 5 se zbudila, muž dao čaja popila čaj na eks.
    I sad u 7 je pojela 200ml - to je za nas sad rekord!!

Komorač? Nisam ni ja nikad radila. Dajem joj jedno onaj instant čaj od komorača i to voli. S čim češ ga raditi?

poisonivy2604
    01. Studeni 2016. 08:21

Moguce, ja sam prvi zubic osjetila prije nego sam ga vidjela... 😉 a i ne moraju jedinice prve izbit, makar je kao neko pravilo..mojoj nećakinji su prvo gornje trojke izbile, kao mali vampir je bila hahaha
    Ja cu danas po prvi put kuhat malenoj amarant (zitarice) s nekim vocem za rucak. Nadam se da necu sve bacit.

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

nasdva
    01. Studeni 2016. 08:42

Jutro!
    U 4:30 popio mljeko i do 5:30 skako po krevetu, pa si je još otspavao do 7. S tim da je oko 1 došaok meni u krevet prvi put i poslje se uredno vraćao ako bi ga stavila u kindač.

Mamasita mi volimo komorač ima ti okus po bronhiju i sam po sebi je sladak tak da ga možeš kombinirat i s nečim što nije slatko

• Audrey2016
    01. Studeni 2016. 09:19

Jutro 😊
    Mi smo oko osam se probudili jeli, malo pjevali i beba zaspala.... 
    Poslije cemo u djir, ne znam kako je vanka ali u kući je hladno, ja se ustala upaliti grijanje dok oni spavaju. Sinoć, papanje oko sedam deset, tri i osam..😄
    Danas kruška i riža...jučer j s tolikim gustom popapila krusku, najradije bi joj još jednu bila dala...ljubav mila

TinyBabyToes
    01. Studeni 2016. 09:32

Mala sad spava, odmara oči na pol sata, mama ide popit kavu do kraja na miru :D

Ne znam šta bi joj danas radila, previše toga imam pa sam neodlučna, budem završila buču najpametnije.. da je s jabukom zmješam ha?

Nasdva uh koja noć. Jesi i ti bar do 7 odspavala?

Ivy mala vampirica, pa zna ona šta je u trendu bilo :P
    Ne da mi ova moja da joj čačkam po mesu a kad se smije ne stignem vidit. Na opip mi se više čini čak trojka, al možda se i ogrebla po mesu pa je to? Dala sam joj dudu pa ju grize na tu stranu...tak je sad i zanjonjala

Audrey uživate u kruškama :) I mi ćemo kasnije u šetnju. Ujutro muž upalio grijanje, izvirila ja na balkon, bome toplije vani nego u kući

• Audrey2016
    01. Studeni 2016. 16:56

Papali krusku s rižom oko podne i po i sad u ključu povratila, čini mi se mlijeko jer je jela oko tri. Sta mislite? Nisam kuhala krusku , drugi dan joj je dajem, da nije zbog toga?da joj jos sutra dam krusku, skuham.malo na pari? Pauziram s kruskom?

• Audrey2016
    01. Studeni 2016. 17:00

Pojela cijelu krusku i zlicu veliku riže, jeli to puno?

Halila
    01. Studeni 2016. 19:19

Kriszta, sva sreća da smo imali od koga posudit vrtić, neće ona u njemu biti, nema šanse. Izdrži 3 minute i to samo ako stojim kraj nje, da me vidi. Jedan korak napravim i odma vriska. Osim toga, uvijek vidi nešto vani, što bi htjela dohvatit pa kad skuži da ne može do toga, poludi. Baš sam se nadala da će nam taj vrtić biti spas, ali ništa od toga. Dulje mi izdrži u kinderbetu nego u tome.

Mi danas cijeli dan negdje, malo kod muževe bake pa kod mojih, pa ona ostala kod mojih na čuvanju da mi obavimo groblje i to. Sad smo konačno doma i ona spava. Nadam se da neće predugo, tko će ju uspavat u 21 opet..
    Imamo novost, mašemo pa-pa, šaljemo puse i znamo pokazati di je pametna glavica
    Drugi zubić nam je vani pa opet spavamo cijelu noć bez buđenja, od 21 do 7.30. Jupi jej!

TinyBabyToes
    01. Studeni 2016. 19:40

Halila preslatkoooooo koju ti malu dobricu imaš ;)
    Tak si nekak mislim da bi i kod nas izgledalo s vrtićem
    Sad već živčani ak ne može nešto dohvatit ili ako ne može doći do mene.

Danas pipam, baš se osjeća ispupćano meso. Izvirit će ziher! Al neda mi da diram po mesu, mislila sam da vole da ih se masira po tom? Ona zaplače kad popipam i ne otvara usta dalje. Kenjkala ujutro i baš mi je tužna bila, popila sirup, živnula nakon toga, smijalica mala :)
    Kakva će nam noć biti ajoj joj.

I danas fino papa. Mlijeko začudo preko one svoje doze od 120ml :D
    Kašica buča i jabuka u kombinaciji se nisu baš proslavile, al ja sam kriva ispal mi prerijetko. Ona zgrabila bananu sa stola pa sam i nju dodala, tako je pojela sve. Koja kombinacija katastrofa. Al ona uživala. Čudna biljka stvarno.

Mi debelo kasnimo za vama, al već sam se navikla da smo trutovi lijeni. Danas pomak, vidim kako kvrči nogice u koljenima i odiže guzu u zrak kad hoće doći do neke igračke, tako da bi mogla uskoro u vojnički puz.
    Samo kaj je ljenivica otkrila drugu foru kako doći do nečega. Kako je na podu deka i baby gym, ona si primi deku i povuče sve dok ne dohvati igračku. Je pa kaj bi puzala do nje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.