Ma nista ne kasnite ima vremena tak sam i ja mislila a vidi sad vec tj dana je na koljenima i krece polako prema naprjed vecinom se prevrne al pokusava i dokotrlja se nekak do jastuka i digne s rukama i guza bude u zraku a prije tj dana nis a sad se popne na mene skroz i stoji. Ja kad joj dam jacu kasicu danas sam morala kaj ima griz u sebi da ju drzi jer smo od jutra na selu ona je mirna 4 sata moze i duze al ja onak ej pa moras jest vec. Tikvu sam jucer skuhala al posto bi ona i vrecicu pojela znala sam da nece bit problema. Stvarno sto se tice jela od prve sve prihvaca mislim i kad limun polize nema face oce jos tak da sam s tim zadovoljna.
Nece ni moja vrtic sama je nutra i dosadno joj je valjda. Rade ja nju na pod pa tam vidi oko sebe navlaci sve kaj stigne jadan pas traume ima vec.
Idem spat napokon vec spavam napola :)
Eto mene... bio mi muz slobodan 4 dana pa smo svrljali okolo.
Sad cete vi propuzat Tiny, nista ne brini. Niste jedini tu lijeni :) za tikvicu sam i ja primjetila da se treba istisnut kad se akuha inace je jako vodenasta kasica al meni to ne smeta jer ovaj moj nece puno pit...
Halila stvarno je dobrica mala, sanjam o toj cijeloj noci.
Ja misla kako smo prebrodili promjenu sata posto se taj dan probudio u pola 9. Drek, budi se vec danima u 6 i 20. Tak sam zivcana da mi dodje da ga plesnem kad otvori oci. Ne svacam zas je njemu dovoljno 8-9 sati sna a nije da se preko dana prespava.
Sto se obroka tice ja sam odma uvela dva, dajem navecer zitarice a ad-om a jucer pocela i onaj hippov griz s mlijekom...
Nemam navecer skoro nis mlijeka a i preko dana vidim redukciju otkad je poceo papat.
Audrey ako beba jednom samo povraca to nije nis. Samo ti njoj ponovi krusku. Eh da sam ja ubacila svaki put novcic u kasicu kad je povracao imala bi za nove cizme. Uglavnom izazvano mehanickim kvarom - podrigne a prejeo se pa pol tog izleti.
Ko ce danas izdrzat nakon 4 dana s tatom. Aj idem probat.
Jutrek!
Mi se i dalje budimo u 6, aj hB pa nije u 5 po novim kazaljkama. Ona dva dana prije pomicanja sata si je damenzi već pomicala cijeli raspored.
Noć i dalje 3 buđenja. Opet zakmečala u 22, dala joj čaj, popila cijelu bocu. Nastavila do 2, neš sitno pojela i onda u 6 pojela veću dozu mlijeka. Aj bar nešto korisno od davanja čaja po noći, bar sad jede veće porcije mlijeka i preko dana. Očito se ona prejedala po noći pa joj preko dana nisu bile potrebne veće količine.
Valjda bude s vremenom skontala da joj nema smisla budit se po noći :D
Ma, ne brinem ja za nju..kad tad bude propuzala i ostalo. Već sam flegma jer znam da je ljenivac i da kod nje nema pokušavanja nego se samo jedno jutro zbudimo i ugledamo novost. Tak je bilo i s okretanjem trbuh-leđa. Leži i leži na leđima i samo jedan dan hop. I od tog dana samo kotrljanje okolo naokolo :D
Mačak ima još neko vrijeme mira kasnije je nahrdao. Već sad ga prati koliko može i pokušava ga ulovit. I on je postao zafrkant, legne kraj nje ali baš do one granice da ga ona ne može dohvatit. Al hvala mu to, to je njoj vježba i pol I hoće se igrat s njom, donese lopticu i stavi pred nju i čeka. Ili špagu. Mislim da će kasnije bježat a ne nosit loptice :P
Crna eh da je meni bila takva s hranom, sačuvala bi živaca i živaca
Ivchi prazna kasica ha? hahahhahha
Normalno se ona ponaša cijelo vrijeme. Mislim da ću joj možda na pari prokuhavat do osmog mjeseca, ne znam ni sam jer jučer sam vruću rižu pomiješala s hladnim kruskom..... nisam pametna kako ubuduće....danas ću skuhati malo krusku a za ubuduće ću viditi.... šljive sam davala samo odmrznute i sve bilo ok. Papa HB, sve, kao velika od prvog obroka.
http://klinfo.rtl.hr/wp-content/uploads/2014/10/Fine-povrtne-kasice-za-bebe.pdf
fini recepteki na jednom mjestu
Hvalaa!
Već sam bila luda jer zadnja tri tjedna imam strašne migrene pa sam mislila da je od mojih povremenih tableta.....
Evo još receptica
http://www.mameibebe.biz.hr/phpBB2/viewtopic.php?f=40&t=72999
Prije sam se mucila sa smisljanjem sto nama skuhati, sad je to potencirano na n-tu s malim, k vragu vise i kuhanje
Mi smo uveli i dorucak od proslog tjedna. Evo sto smo jeli, mozda nekom da ideju bar jedan dan... Danas za dorucak par komadica smrznute breskve prokuhala, dodala pola jabuke, nakon minute izblendala, dodala malo palente da se zgusne; kad se ohladilo dodala zlicicu grckog jogurta - smazao odusevljeno!
Jucer za rucak na pilecem temeljcu skuhala pola mrkve, pola tikvice, malo batata i malo korabice, prefino!
A za veceru jedemo zitarice (rizine, prosene, zobene, griz pahuljice) s ADom (Kriszta, mislim da si ti to nesto pitala).
Svjeze mu dajem samo jabuku i to kad ja jedem dam mu komad da sam grize jer bi mi inace iscupao hranu iz usta.
Nama izbio 3. zub, hvala bogu vise! Toliko je vristao navecer da sam mu i 2/3 cepica dala (kad mi je dozvolio, 5 puta ga je izbacio, exit only kaze on ) Izgrizao mi je majicu, sve krvavo bilo i drugo jutro osjetim zubic pod prstom. Istu vecer odmah odspavao 4 i pol sata u komadu sto je nama rekord!!!
Halila, bravo za curku, ja ovog svog krkana ucim pa-pa ne znam koliko i samo mi se smije. Ne znam jel me pravi glupom ili se on pravi glup!
Ivchi, jesi vec kupila kartu za balasevica?!?!
Kamikaze, bila u 8 pred Tisakmediom u ponedjeljak :D premda nisu planule ovaj put prebrzo, jos ih ima vidim. I ti ides?
Super mi je Kamikaze jelovnik, tako cu i ja kad ce imat 3 obroka.
Cure super recwpti...
Sortiraj odgovore
Najstariji