Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamasita4
    30. Listopad 2016. 13:38

Evo zamrzla spinat, blitvu nisam, audrey, al nisam to jos cula...ove u domace kasice sve zamrzavaju. Haha.

Mi danas papali krusku i rizu...njami. Cak je i poluotvarala usta. Sve je pojela. Yes!

TinyBabyToes
    30. Listopad 2016. 15:30

Nemojte blitve i špinate jesti nakon šta odstoje, ste ludi
    Eto mi popapali danas blitvu i krumpir. I da, blitva ubrana jučer iz susjedovog vrta. Nije dva sata al valjda mi se neće zamjerit hahahahah

A onda nek sjedi u hranilici i cijeli dan ako hoće :D
    Nemam pojma koliko smije, kad joj postaje opterećenje. Iako kad ju posjednem inače, lijepo i stabilno sjedi, ne muči se s tim, tako da mislim da joj niš ne može naškodit. Jedino kaj se sama ne zna sjest, al to je sad drugi para opanaka.

Hvala na svajetima, onda ćemo probat noćas izbacit bar jedno hranjenje, ono u 22:20, tad još imam snage :D
    Valjda se damenzi neće bunit.

Ne znam kakve je volje ona noćas bila, ja sam spavala muž dežurao. Onda sam ga nakon ne znam ni kojeg hranjenja čula kak pali komp.

TinyBabyToes
    30. Listopad 2016. 15:35

I da... Stavio muž napokon on u košaru za veš na njuškalo. Kaže on baterije gratis.
    Super mu je oglas, prodat ćemo ju u roku keks, tko ne bi htio baterije za džaba

mamasita4
    30. Listopad 2016. 15:44

Ono je tvoja Tiny Love jel? Ahahahahaha

mamasita4
    30. Listopad 2016. 16:22

Ajde super poison! Jel joj se svidjelo? Bila slatka jabuka?

poisonivy2604
    30. Listopad 2016. 16:31

Na pocetku se malo mrstila, al je skuzila da je fino pa je pocela lijepo zjevat..nije sve pojela, ali ja sam zadovoljna :)
    Nije skroz slatka, ali nije ni jako kisela. Prvo sam joj samo naribala jabuku u kuhanu rižu, al to mi se činilo malo presuho, pa sam sa štapnim malo smiksala i onda je bilo onako kremastije, lakše za jest

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.