Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    poisonivy2604
    30. Listopad 2016. 17:53

I ja sam to kupila u slučaju visoke temp., ali je i protiv bolova..

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• Audrey2016
    30. Listopad 2016. 19:51

Mamasita jedni kažu ne drugi može ako je prkuhas dvi min i zaledim dva sata od branja...Ja nisam htjela riskirati jer mi to rekla kuma koja je inače ležerna po takvim pitanjima, curica joj s 9 mjeseci papila bakalar, a ma to je rekla da ona to ne bi pa sam ja frknula. 
    Tiny hahaha...bravo za oglas

• Audrey2016
    30. Listopad 2016. 19:58

Mi bi mogli sutra batat i kruška , preksutra kruška i onda kruška i rizza, samo ne znam hoću li skuhati rižu ili rizine napraviti s mlijekom i ne treba meni biti tim redom. Imam dva načeta batata,  u frižideru svoje par dana, nemojte reći domaćim kasicama

TinyBabyToes
    31. Listopad 2016. 05:56

Sad bi mi dobro došla ona ovca. Ma ne jedna, stado ovaca!

Od pol 5 cmizdri... Na zadnje vrisak. Čujem da susjedi iznad nas hodaju. I njih zbudila izgleda.

U 10 je zacendrala, uvaljala joj čaj, scimala se nakon šta je potegla, odustala je, zaspala do pol 2 pojela, i u pol 5 budna, kak Mamasita veli kaže neće više

• iv-ka
    31. Listopad 2016. 07:02

Jutro cure! Mu smo sluzbeno budne od 5  ali i cijelu noc smo lose spavale, maleckoj izbija drugi zubic...jao jao. 

Ni moja bas ne voli biti u kosari za ves, ali srecom nisam imala novu, proslijedila mi frendica od svojih klinaca.

Koliko obroga krute hrane dajete bebama? ja sam pocela davati dva (ubile bi me one s domacih kasica), jedan vocni (taj pojede) i jedan povrtni (taj razbrljamo po kuhinji i sire). sad sam u napasti da joj i veceru uvedem, mozda bi bolje spavala. 

Fale mi malo izlasci na kave bez male prikolice, a vama?

mamasita4
    31. Listopad 2016. 07:21

Ajoj Tiny,posaljemo ti mi malo svoju ovcu na ispasu.....ajde drzi se! Po starome je to ipak 5.30,ne znaju oni da smo micali kazaljke hehe.

Ali ti je caj ipak upalio,a?

Ivka,nemoj,pomalo,jos je mala za tri obroka....radije daj jedan obrok do podne i veceru joj uvali rizine pahuljice u mlijeko. A ovaj do podne daj jedan dan voce,jedan povrce. Moj savjet. Tako bi ja. Ne znaci da ces i ti.....:-)

Evo mi do 7. Sasvim pristojno. S tim da je jela u 1. Pomakla je taj obrok strasno. Prije je jela u 4-5. Zadnjih dana oko 1-2. Sta joj bi? jos je netko isto pisao....Kriszta?

TinyBabyToes
    31. Listopad 2016. 07:33

Iv-ka slažem se s Mamasitom oko obroka. Dobar savjet!
    Tak sam nakraju i ja završila, u podne dajem "ručak" jedan dan voćni drugi dan povrće (ovisi šta imam za iskoristit) i onda predvečer, prije kupanja (oko 5) dajem tak nešto šta mi pod ruku dođe.
    Krenula sam s jutarnjim obrokom pa drugi u podne, ali nije ona jutarnji tip- na mamu :D

Izlasci fale, ne želim ni mislit o tome kak mi fale :P Al srećom pričuvaju svekrići na koji sat pa odemo muž i ja na kavicu, pa se onda malo smiri taj osjećaj kako fale izlasci

Sretnih vam 7mj! Sad tek kontam da ste mlađi samo dva dana :D a jel mi trebalo hehehe

Mamasita hahahahahha da imaš pravo inače se budila u pol 6-6 :D

Baš je plakala do malo prije, nisam dugo čula takvo vrištanje pa sam joj dala pol žličice sirupa. Valjda je zubi muče??? Sad je zaspala, imam bar pol sata mira.

Probat ću i večeras s čajem, izgleda da pomaže. Bar ovo prvo buđenje u 22 da istrijebim. Čula sam ju kako gunđa i uvalila joj čaj. Popila je slučajno 20ml (mislila da je mlijeko heheh) ali zaspala je do pol 2, pa računam da je pomoglo. I onda sam joj dala veću dozu od 150ml, popila je sve. Ponadala sam se da će duže spavat, al jok!

Uh da meni pojede u 1 i spava do 7 ne bi se bunila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.