Hvala na savjetima tako nekako sam i radila, jedan obrok, pa jedan dan voce, a drugi povrce (osim kad bih uvodila nesto novo, onda to 3 dana), ali mi je onda ispalo da na povrtni dan ne pojede ama bas nista, jer frajla nece povrce. Znam da je tri obroka puno previse za nju, mislim da su i dva puno, ali sam joj zadnjih par dana tako pocela davati da se malo navikne na povrce. ionako tog drugog povrtnog obroka ne pojede gotovo nista.
Jucer sam se zeznula, dala sam joj previse banane, danas je pokakala pet spekula. a dobro, bar mi je rijesila dilemu sto joj kuhati danas - palentu i krusku
Ja bas nemam kome ostaviti malu i otici nekuda, svekrva ima dosta svojih obaveza, a mama nije nesto zainteresirana za takve stvari. Muza naravno nikad ni nema.
Tiny, lako moguce da su zubi, moja je par dana prije nego sto su joj izbili zubici vristala iz cista mira.
Jutro.
Mi smo od 7... Stela mi 3 put jede po noci, a koliko vidim najstarija je meni je žao da joj nedam kad i nije neka papalica...mislim si neka pojede..al naravno da zivim za dan kada cemo prespavati noc u komadu
Mi imamo 2 kruta obroka..obicno ujutro i za rucak..a malu znamo ostaviti svekrvi kada idemo u kupovinu ili nesto obavljat, pa se to produzi na neka 2-3 sata..makar sto je starija teze ostane, samo mamu trazi
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Iv-ka Tako je i kod nas bilo. Mučili se s kašicama dugo i onda kad je napokon preokrenula proču sam joj odmah krenula po dva obroka u danu davati.. da se navikne. Ne buni se pa nastavljamo tim tempom.
Samo šta moja više povrće voli jesti nego voće. Od voća jedino bananu voli. Ne smije mene vidit kako ju jedem jer krene vriska i jedino na bananu otvara usta. Evo sad je pojela cijelu bananu. Bit će muka s kakicom hahahhahah
Dat ćemo za ručak neko povrće šta otvara pa ćemo biti kvit
Baka servis sigurno neće još dugo trajati, pa iskorištavamo sad još dok se može.
p.s. kad nam nakraju zub izviri s 15mj kao Mamasiti
Ivy slikica i ja sad kupila tu jaknicu, nisam mogla odoljeti :D
Moja je baš imala lijepi period spavanja od 7 navečer do 6 ujutro bez buđenja, pa mi je sad i ovih par buđenja šok za organizam :D
Pozdrav,
vidim da ste jučer bili aktivni.
Kod mojih su gosti ovih dana,ujak sa obitelji ,pa tetka..ne žive u HR pa onda bude veliko kinesko-talijansko druženje. ( Puno nas ima ,#kao kinezi" i glasni smo ko talijani :D)
. Od prabake do praunuke..možete misliti..živi cirkus..a malena uživa jer je ona GLAVNA najmanja praunučica (šesta po redu)
Što se papanja tiče,mi ujutro jedemo voće,a popodne povrće..ali sam bila napisala,da nešto moram mijenjati,jer se malena budi po noći dosta ranije. Umjesto 5-6 kako prije,budi se oko 1-2,eto sinoć u pola 1. Sa 3.obrokom bih još sačekala,tek bih ga uvela kad i jogurt i sir. Mada mi je pedijatrica rekla,da ga mogu uvesti,ako ću davati mlijeko+žitarice,jer se to računa kao mliječni obrok.
Malena obožava povrće..mrmlja,pjeva dok jede i to jako brzo pojedemo. Voće malo manje,ali šljivu,jabuku,krušku,marelicu obožava. Mislim da bananu isto,ali definitivno samo u blagom obliku,što znači obavezno žitarice+mlijeko.
Danas se budila kao i uvijek u pola 7h,ali je zaspala kasnije. Tek oko 21h.
Ima novu foru...pošto ja je uspavljujem pjevajući,ona kad je umorna počne cviliti (kao daj mi dudu) uzme pelenu i počne "pjevati". Tako i danas ujutro, i ja se okrenula još da nađem gel za desni,da joj prije spavanja namažem,kad je pogledam ,a ona cucla dudu ,drži pelenu,i zatvorenih ociju pjeva. Zaspala na kutnoj,pa sam je samo prebacila u krevetić.
Zadnjih dana,stalno traži dudu i preko noći,a i preko dana..i zna se zaplakati..spremna sam za 2.zubek :D
Poison stela je prava slatkica.
Halila kako se malenoj sviđa vtrić?
Mi smo nažalost morali kupiti,kad nam nitko nije imao za posuditi.
Mi onu hranilicu/ljuljačku Tini love,ni nećemo prodati,malena je obožavala. Tko zna,možda će seka još jedno (treće ) dijete,ili....ma tko zna.
Mi se oko 8 digli. Isto me ubija ta budenje po noci uzasss...i meni je danas palenta i jabuka ocekujem puno pelena promjenjenih hehe...fale mi kave izlazci i sve al kad dode sub umorna sam navecer tak da onda izgubim volju i da mogu...idem kuhat nesto sam ljencarim danas ;)
Kriszta puna vas je kuća! Sam uživajte vi ;)
Fora joj je nova fora hehehe
Njihaljka otputovala. Kak ju je brzo muž riješil. Bome gratis baterije igraju ulogu
Sad je manja hrpa bespotrebnih stvari
Crna baš mi je ovo nekako poznato. Da samo za izlaske, umorim se navečer za sve. I svaki put kažem idem se tuširat kad nju pospremim spat, kad to doba dođe, meni dođe da se samo zavaljam u krevet, a kamoli u izlaske.
To mi više zafali kad bude ovako sunčan dan a ja nemam kamo s njom visit :/
Ručak već popapan, dama je s oduševljenjem pojela buču+tikvu+piletinu. Tikvice baš voli pa sad ne znam jel s oduševljenjem otvarala usta zbog buče ili tikvice
Došla frendica u posjet pa nas probudila. Cmizdrila joj sve dok nije otišla- no, kak se usudila pokvarit joj popodnevni drijem.
Kak je otišla još se malo zabavila i nastavila spat.
Nekako mi je baš pospanija danas, valjda sam je s neofenom zbombala
Bravo Tiny, nek ste vi njihaljku otpremili....gdje ces sada skupljati ves????
Mi danas opet popapali krusku i rizu, a danas sam dodala i cejlonskog cimeta....smazala dosta, cak i usta otvarala....baš sam bila sretna, naučila mi mala pomalo jest....jupi!
Sutra bi mogli komorač probat...to nisam nikad radila, ni malome, ni nama...probat ću...možda pomiješam s batatom, on je sladak.
Evo malecka zaspala ima 10 minuta, mali još gleda crtiće, jedva ga čekam otpremit u krevet, oči mi se sklapaju. Tata radi noć :-(
Laka noć svima i što manje buđenja!
Jutro.
Hval zene za komplimente i vase slikice tj. bebice su med medeni
Mi smo od 6. Od pol 6 je nesto cvilila/stenjala u snu, nikako ju smirit, onda se probudila i bilo je sve ok.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji