Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamasita4
    30. Listopad 2016. 08:59

Neka ste vi Ivchi spavali, vidim prave ste spavalice postali...Jes vidila, a?!

A pomuma, da....al nije joj nesto...a mene nije briga hahahaha.

Tiny, mozes ju posjest za pojest, nije ona vise mala....Nista joj nece bit....Pa ne sjedi 3 sata...E.

Ivchi, ako beba spava po noci preko 10 sati, onda je normalno da mora pojest u neko doba. Ali nekih 9,10 sati kazu da mogu izdrzat....

Menga, da.....A je nam bilo lijepo bez nje, joj. Al ne namjeravam vise bit bez nje.....bar ja.....Jok, ne vise!

mamasita4
    30. Listopad 2016. 09:15

Dobila upravo blitvu i špinat ubrano sinoć domaće.....Idem blanširat i zamrznut. Ako uspijem uz ovo dvoje, sama sam s njima. Mislim da će ove iz domaćih kašica sa fb dignut tužbu jer nije 2 sata od branja....:-D

ivchi87
    30. Listopad 2016. 09:38

Ma ja sam ti sad pozvala socijalnu sluzbu na vrata. Uzet ce ti dvoje dece i muza i vratit ih nakon Sisveta :D

Kaj mislite jel bi ja mogla radit vecernju mljecnu kasicu s Novalacom 1? Imam ga, a glupo mi je kupovat sad dvojku a ovaj ne potrosit. Valjda to nije tak bitno kad on vecinom cica jelda?

poisonivy2604
    30. Listopad 2016. 09:39

Jutro.
    Mi smo isto do pola 8, ali noc je bila buuuurnaa. Pola noci sam prehodala sa malom na rukama po kuci, u jednom periodu  se svakih 10 min budila i plakala. Na kraju ju nisam mogla nikako smirit i dala sam joj malo sirupa protiv bolova. Onda je bilo malo bolje. Pa jel moguce da je to od zubica?
    Od jucer ujutro nije imala temperature i bas je bila dobre volje cijeli dan.

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

crna123
    30. Listopad 2016. 09:47

I mi se u pol 8 s milijun budenja prevrtanja svako meskoljenje me budilo. Evo i ja zovem socijalnu jer nije skuhano unutar 2 sata :))
    Jucer bili vani skoro cijeli dan i zaspala vec oko 8 inace oko 9 ide valjda ju je srozalo. Ja kad joj dam palentu s kruskok ajme meni to kaka po 5 puta u danu

Halila
    30. Listopad 2016. 13:14

Evo i nas. Spavala do pola 9 i onda još od 9:30 do 11:30. Nama mijenjanje sata isto nije smetalo 😂
    Muž je otišao frendici po vrtić da ne kupujemo kad njoj ne treba više. Nadam se da će htjet bit u njemu.
    Tiny, ja dajem jesti samo jednom po noći i to ne svaku noć, ovisi kad i ako se probudi, a ako se probudi više puta, uspavam ju tako da joj po tiho nešto pričam i dragam po glavi. Kod nas uspijeva, zaspi za minutu natrag.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.