Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    30. Listopad 2016. 07:09

Mamasita jedan za tebe
    http://www.index.hr/mame/clanak/jesenska-juhica-od-jabuka-i-bundeva/787467.aspx

mamasita4
    30. Listopad 2016. 07:14

A ne znam, jucer maloj napravim batat....ma pojede ona nekako sve to, mislim, zdjelica se isprazni....dosad smo probali jabuku, rizu, krušku, buću, batat....Al nekako ne vidim da je nešto zainteresirana, više joj ja na prevaru otvorim usta pa uguram. Ko da gletam zid, Bože oprosti, obrišem žlicu o gornje nepce i usnu i onda ona to muma malo....AL nije da nešto otvara usta, čak i stavi jezik da joj ne mogu žlicu ugurat....A valjda će s vremenom....Ah

• Kriszta
    30. Listopad 2016. 07:14

Budni od 6h..nije loše. .  Ali sam se ja skroz budila na svaki njen okret i mik. .tako da se osjećam prebijeno!

ivchi87
    30. Listopad 2016. 08:02

Mislim da smo mi rekorderi, spavao do pol 8 :D ja se probudila i cekam kad ce on... 

Mamasita gletas :DDDD pa sta sta nije zainteresirana, glavno da pomuma... mi jucer jeli heljdu sa mrkvom i tikvom. Plakao je jeduci sto nije nesto slatko al je svejedno otvarao usta :D vec vidim da ce bit izbirljiv. 

Tiny ja mislim da ti ona moze u hranilici aad vec ako ju lijepo podupire. Ja ti nisam od onih sta misle da dijete ne treba ni malo stavljat u sjedeci polozaj dok sam ne sjedne. Tako su od frenda malu stavili u poluajedeci tek sa 7 mjeseci pa mala nije prosjedila do poslije godine dana. Uglavnom, ne bu joj nis od pol sata u poduprijetom polozaju. Ja mislim... 

Ja ne mogu ni blizu bez hranjenna po noci. Mogu ak hocu da se probudi u 5. Al to mu je krajnji cas da pojede i to jako puno... 

Dobila ja mengu... kraj jedne lijepe ere bez nje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.