Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    26. Listopad 2016. 18:58

Joj zaboravila napisat... svi trazimo rupu kad postane gadno...

Kako muz prica u snu inace, nocas ona zaplace, on se ustaje onak u snu i grabi po plahti i pita on mene: " jesi nasla metak?" 😂

On je izgleda na visoj razini od nas 😂😆

mamasita4
    26. Listopad 2016. 20:26

Alete su od muellera ja mislim. 

Ako ovoj mojoj ne izade zub brzo, ja cu joj ga iscupat osobno....pa sta je ovo danas bilo, mili Bože. Cendranje na n-tu. Eno je spava. Ima da prespava noc majku joj njenu.

Spavala popodne tri sata i otada nije stala plakat. U 17h je pojela 30ml.....30ml! Dijete koje jede 200ml. Htjela sam je u more bacit. Cijelo popodne plače, uši me bole. Došo muž doma, samo sam mu je predala. On pustio muziku (ACDC) na najjače. Ova zatvorila oči na rukama mu. Ja reko NEĆEŠ sad spavat. JEDI! I pojede carica kroz san svih 200ml i samo je prebacim u krpe. Ubit ću je majke mi. Odo prat sude.

• Kriszta
    26. Listopad 2016. 20:38

hahahahahahahahaha Tiny luđak je tvoj muž 

Kupovala jesam kašice za ne daj Bože. Svaki obrok joj kuham,i to domaće,ali kad moramo negdje,onda da imam. Kupovala sam najviše marelice,breskve,brokulu...sve što slabo imam u zamrzivaču. Sa mesom kupovnu NIKAD neću kupiti,niti dati djetetu. Užas,kad pogledam špagete vrijede do 2018. WTF? Ali sam  kupila od Lina,Alete,Frutek,ali HIPP imam najviše. Očito sam tu malo bila nemarna,trebala sam pročitati sastojke. Nisam obratila pažnju,jer ne namjeravam često joj to dati,a ni ona ne voli baš kupovne. Ne voli,jer se navikla da skuham joj :D  Alete puni Nestle inače Tiny.
    Keks joj ne dajem. Skuham joj griz,palentu,zobene pahuljice i sve mi je to super. Rižu isto tako. Zasad je to to. Namjeravam kupiti još neke žitarice i skuhati joj,ali zasad je i to dovoljno.
    Legica daje djetetu od 6 mjeseci čokoladni puding od Nestlea za bebe. Ja to( zasad naravno) nikako ne bih dala. Volim kad se ona napapa sa normalnom hranom,onda sam zadovoljna,jer ona voli jako papati. A i više voli povrće ,nisam sigurna da li bi i pojela puding :)

Eto si mi imamo neko mišljenje...i svako mišljenje je dobro 

Drago mi je čuti ,da su bebe vaše bolje. Mojoj se jučer zaštopao nos i puno kašljala,ali sva sreća ništa više. Ne volim kad sam ja prehlađena, a kamoli moje dijete.

Isto me već sad hvata depresija,kad pomislim da će uskoro već u 16h biti mrak,pa stvarno,kad ćemo šetati?? Zato mrzim zimu,ne smeta mi hladnoća,nego mrak. Do Božića još nekako,ali 1. i 2. mjesec me ubijaju.

Da li netko od vas ima onaj vrtić? Stavljate bebe u to? Hoće biti u tome? Namjeravamo kupiti,jer smo mi gore na katu i dolje je kuhinja,a dolje nemamo ništa,gdje/u šta bih mogla o/staviti djete. Hoće biti u hranilici,ali kako kad. Pa sad razmišljam,šta bih mogla još nabaviti,da imam u kuhinji ili barem dolje negjde. Tražili smo nešto kao vrtić i sklopljivi krevet,kao 2u1.

nasdva
    26. Listopad 2016. 21:10

Kriszta imamo mi vrtić posudila sam od frendice i hoće bit u njemu. Naravno s hrpom igračaka. Nekad 5 min danas pola sata dok sam kuhala ručak.

Ja danas kopala po ormariću u kuhinji i naletim na kašicu koju mu je strina donjela, hipp za laku noć griz i čokolada od 5 mj. WTF. Rok trajanja do kraja godine. Mislim da ih neće ni vidjet.

Danas dok smo ručali vrišti hoće jest nešto ali svojom rukom. Jeo sat vremena ranije i ja mu naribala jabuku neće zinut na žlicu nego cvili na kruh. Korica nije žilava kruh iz kalupa svejedno mu dam zagrcava se. Uzmemo mu i vrišti jabuke prezrele i mekane trga si velike komade. Zaključi moj muž moramo mu kupit one kekse ovo nema smisla. Tak da...

TinyBabyToes
    26. Listopad 2016. 22:05

Cekam poziv za jelo u 22:20 😁

Nisam vidjela te Alete. Ak su iz mullera onda mi je jasno. Uglavnom vidam hipp,frutek i lino. Od hippa uzela bananu,sljivu,brokulu i krusku. Frutek su neki mix breskva-riza,mrkva-jabuka. Eno ih jos stoje u ormaru.
    Kriszta rok 2018? Nasdva onda je dugooo strina cekala s kasicom ako istice rok krajem ove godine 😂
    Griz sam joj radila al bio joj nekako pregnjecav valjda. Palentu jos nisam, mogla bi uskoro probat.
    Ma meni je bitno da ona lagano sve proba jesti, da se upozna s okusima i necim novim, koliko se ona najede to mi je upitno za sad kad se opet budi nocu kao da nista preko dana nije jela. A jede lijepo preko dana i mlijeka i kasica sad. Nakon kasice nece mlijeka znaci najela se. Kasnije ce to vec biti obroci.
    Slatkisi i grickalice ce se nacekat, al to ionako nisu obroci, to je samo za zasladit brk i pokvarit zube.. jednog dana kad dodu 😀
    Vrtic nemamo, vidjela lijepih kao putnih krevetica sta mogu biti vrtic.
    mi smo postavili puzle po podu pa ima gdje biti, al ajd moja ne puzi, bar ne u naprijed, pa je uglavnom tamo gdje je ostavim.

Nasdva to je normalno sad u ovoj dobi. Em je vec isprobao hranjenje na zlicu i to je savladao sad ga zanima konkretno i da sam opipa hranu. Moja je to naopacke imala, prvo istrazivala velike komade da smo dosle do miksanja klope. Nece mu nis bit od jednog keksa. Vise ce ga izmrcvarit nego sta ce ga pojest 😉
    Kod naseg hranjenja uz tanjur kasice (kojeg nakon jela cijelog ispipa) uvijek stoji ili jabuka ili banana pa njih nateze.

Mamasita drzim fige bar za mirnu noc, nakon ovakvog dana! I da je zub! Mora biti zub 😨

ivchi87
    26. Listopad 2016. 22:10

Hahahahha Tiny valjda nije metak za tebe :D

Mamasita :DDDDDDDD nadam se da bu prospavala za njeno i tvoje dobro :D 

Sad sam skuzila, taj keks mu mogu dat u ruke da zvace bez bojazni da se ugusi... ma dat cu mu, ak ga zaokupi koju minutu ja sretna. 

Ovca ce u tor ako joj se ponovi ovakva vecer. Sat vremena je zvako cicu otvorenih ociju, probala s ovcom, nista. Jebat ga. Ostavila ga plakat tri minute i zaspo. Dala sam mu kasicu navecer. Vidit cemo, al ja mislim da je problem u tome sto on ne zna spavat sam sa sobom i zaspat. 

Lino rizolino nema secer... da i nisu bolje domace kasice, pa ko bi ga nahranio s tim kupovnim. One male su nis, velike onako... ni to bas jeftin sport, napravim mu za tri dana hrane kolko to kosta. 

Jeste se vi bas drzali tih tri dana nova namirnica? Ja se tog ne drzim moram priznat, nekak mi to blesavo kad njemu za tri sata izadje sta je pojeo, da planira imat reakciju pa ne bu ju imal za tri dana.

TinyBabyToes
    26. Listopad 2016. 22:28

Ne znam za kog je metak 😂
    Ma, ostala mu u glavi igrica valjda hahah

I to sta kazes, minus- nije jeftin sport 😆 

Priznajem ni ja se ne drzim 3 dana. Al ispadne tak nekak. Npr.kako smo vec probali pa makar jednu zlicu gluparija, onda eto novo sta sam dala je bio taj pastrnjak. Pa sam njega jedan dan solo, drugi dan s kruskom (kako mi Kriszta dala ideju), pa treci dan s mrkvom i krumpirom. Jbga u paketu ima vise komada moram ih nekak iskoristit.
    Pa mi onda svekrva donjela brokule i blitve, pa sam brokulu jedan dan, onda se sjetim da bi mi blitva mogla istrunut pa sam nju, pa se vratim na brokulu.. .
    Uglavnom hranimo se svakak 😁
    Jedino kad prvi put dam novu namirnicu dam do podneva, racunam da ako i bude reakcije bit ce je do navecer.

Izgleda da ova mustra nece zvat u 22:20. Bas kad ja odlucim cekat. Dam se kladit da sad kad legnem i utonem u san bit ce poziv da ce svi susjedi cut.
    Samo da muz ne cuje 😂😂

crna123
    27. Listopad 2016. 00:04

Blago tebi da oce bit u vrticu ja ga idto imam i probali smo i nece bas tak sama bit... a i zauzima mi mjesto meni zasad ne sluzi nicem ko zna mozda kasnije... ni ja se nisam pridrzavala 3 dana... ubiti sad se niceg vise ne pridrzavam jede sve. Te od hipa laku noc najvise voli smaze tu velku sam tak. Danas tanjuric kelja krumpira mrkve al drobim s vilicom vise bas i ne miksam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.