Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    27. Listopad 2016. 11:14

Ja bila u Lidlu oko pola 10 bilo svega. Kupila mu žutu majcu i žute hlače. One čizmice nisam čudni brojevi 17-18 bi mu bilo onak na taman a 19-20 puno preveliko.

• Kriszta
    27. Listopad 2016. 11:29

Ma ovu guralicu mislim koristit,za to se samo uhvati i može gurati,hodalicu ne mislim koristiti.
    Mada evo ja sam naučila hodati u hodalici i nakon toga sestra koristila,koja je razbila na stepenicama sa 9 mj i za 10 dana bez hodalice naučila hodati. Mama tvrdi da je naučila hodati tako brzo upravo zbog hodalice. E sad tko će ga znati. Nećaci su koristili i živi su i zdravi. Ali meni se nekako ne sviđa,nemam određeni razlog..samo nisam oduševljena s tim. ALi za toliko stvari sam rekla,da nikad ne bih...hjoj! Tako da budemo vidjeli za neko vrijeme.
    Princeza se budi,idemo u šetnjicu.
    Lijep dan vam želim cure!

mamasita4
    27. Listopad 2016. 11:38

Evo me. Hodalica NE NE i NE. Nemojte. Nema svrhe,nema pameti, protivi se svim prirodnim nacelima kretnja. Pustite djecu da sama prohodaju. Guralica DA DA DA. Vjerujte znam. To mi struka.

Vrtic imamo. Super stvar ako se pozelis otusirat. Ne moze nigdje. Meni zakon bila s malim. Brzo cemo ga otpakirat i za princezu.

U biti,danas nije princeza. Danas je jedna obicna mala uš. Zaspala sinoc u 20.30,jela u 1.30 i budna u 4.30. Kaze nece vise. Ma necu ja vise draga moja. Lupila sam sakom o zid jutros,jos me boli. Muz samo reko aj ja cu je malo....grintava za popiz..........uf.

I sad spava mala uš...od 10.......jos se nije probudila. Govanjce malo. A je ju castim...

mamasita4
    27. Listopad 2016. 11:39

E da, cekam da se probudi pa cu je izvest vani na ovu splitsku buru da joj mozak malo provjetri....majku joj njenu....

mamasita4
    27. Listopad 2016. 11:40

Jos jednom-NE za hodalicu!

crna123
    27. Listopad 2016. 12:13

Kozmo vam ima 30% ovaj vikend pa idi tam kupi pelene :) i mi cemo nes il hodalica il guralica a ja ju stavim u kolica dok se tusiram naravno zavezanu od onog incidenta hh. Nemam neko pametno misljenje o tim hodalicama fakat.. meni je bilo kaj sam da predahnem malo posto sam sama s njom prek tjedna

• iv-ka
    27. Listopad 2016. 12:49

i upravo kuham mrkvu i krumpir za princezu koje kanim ili pomiješat s bananom ili bacit ili oboje. Jao jao, ona i njeno jelo.

Jel vi dajete svojim bebačima samo eko-bio povrće i voće? Ili kupite na placu? Ja sam dosad domaće, ali više nemam domaćeg voća.

ivchi87
    27. Listopad 2016. 13:17

Mene babylove pelene isto spasile... pampers su mi bile koma, Lidlove ok, konzumove uzas al babylove su mi najbolje zbog te gumice iza. Premda otkad je kasica vise ne kaka tak rijetko pa ne ide van. 

Mamasita pa imas muza za udaranje, sta udaras zid bezveze... to je ona cula da se vrijeme mijenja pa se priprema :D za budjenje u 3...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.