Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    27. Listopad 2016. 09:02

Dok ja tipkam vi se raspisale . Meni je super ona guralica za hodanje jer su stabilniji i nauče ćućnut. Hodalica ima + i - kao i sve meni osobno se ne sviđa.
    https://www.babycenter.hr/igracke/baby-igracke/hodalice-i-guralice#;filter:group:7583;sort:default

Kupila sam takvu nećaku ali oni su njega u hodalicu stavljali sad čekam da buraz ulovi vremena i nađe mi ju.

TinyBabyToes
    27. Listopad 2016. 09:34

Ma zločesti komarac kak se usudio 
    Kriszta a zašto ti treba i putni krevetić? Joj ne znam di sam vidjela te 2u1, ali tvrde podloge za putne krevetiće imaju odvojeno za kupit, pa se možda da to iskoristit

Iv-ka a baš sam nemajka onda :D
    Al daj mi reci ako kupim blitvu u dućanu... pa za 2h od branja ni ne dođe u dućan, vucara se tam po skladištima tko zna gdje

Nisu nama propustile pampersice. Kad smo bili na manjem broju jesu i čim smo prešli na veći broj bio je mir. Al sad kako po noći puno jede, naravno da ima puno veće količine pa su nam tako sve do jutra propustile. I pampers i lidl i pufies. Srećom ne puno, onako lagano vlažno bude, valjda mi se zato u 6 već javlja heheh

Audrey baš kako Ivchi kaže, dobro će joj doći svijež zrak, samo ju lijepo slojevito utopli i bjež na zrak ;)
    Čokoladu joj ne namjeravam davat, pa bar do punoljetnosti. Bokte i sad je divlja tko bi je ukrotio s tolikim šećerom u krvi

S vrtićem imam isti problem kao Ivchi... Di bi ga utrpala sve se pitam?? Jedino da muža s kompom izbacim van na cestu pa bi mi stao u taj kut... možda :P

Hodalica.. dobili neku posuđenu, ali neću koristiti. Buraz je bio u hodalici i do sedmme godine je hodao na prstima. Ko baletan. Poskakivao. Vodili ga doktorima, bio po pregledima živaca i svega, ništa nije utvrđeno. Tako da smo zaključili da je vjerojatno u hodalici tako naučio hodati jer mu je bila malo višlja i onda se po prstima odgurivao. Nismo ziher da je do nje, tako smo zaključili :D
    Ali ova guralica šta je Iv-ka stavila mi se sviđa, e to je već nešto bolje

Nasdva hahhahahah donjela strina iz svojih babinja

• Kriszta
    27. Listopad 2016. 09:42

Ja ovu imam,dobila sam od seke,nećak je to koristio:

http://postimg.org/image/5yxgyr8kt/

• Kriszta
    27. Listopad 2016. 09:43

• Kriszta
    27. Listopad 2016. 10:11

Nećak je isto napočetku sjedio ispred i igrao se s tim,pa kad se naučio ustati,onda smo mu dogurali i držao se za ovu guralicu,kasnije počeo to gurati. Mislim da je to njima zanimljivo,kako vole djeca gurati plastična kolica,kosilice i takve stvari..mislim da je ovo slično i još proizvodi zvuk dok guraš 
    Dosta je stabilna,dijete koje još ne hoda i dosta je nestabilno,bez problema se može držati za to.

Kod nas je danas sunčan dan,napokon. Kad se malena probudi,idemo u šetnjicu,moramo po pelene. Ne znam da li nam se isplati otići do Lidla. Sad su već sigurno sve razgrabili..
    Jel netko od vas bio?

ivchi87
    27. Listopad 2016. 11:10

Kriszta mislim da to sto ti imas ne spada u onu kategoriju stetnih.jer to ima samo napred, ne pridrzava guzu kolko mi se cini. Al ak ju svejedno neces pokloni ju Tiny da se ona moze igrat :D

Ivka ne bi jos ergo prodala, nada umire zadnja :) utrpam ga svejedno u nju na bar 5 min, taman da stavim nesto kuhat... imam i ring sling. To mi je katastrofa, pao bi mi sesto puta da ga u tom nosim. Ja to opce ne kuzim. 

Ma Tiny pa ja sam ziher da ti das blitvu dva sata od branja :D uf sta bi im ja rekla tamo, dodje mi da si fejs napravim. Bate, bez fejsa se ne moze covjek ni posvadjat posteno. Daj nek neko napise tamo da podgrijava krumpir, daje s cetiri mjeseca gljive (najvise one s crvenim klobukom i bijelim tockicama), mlijeko s brasnom i medom i maze kikiriki maslac na keks.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.