Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivchi87
    26. Listopad 2016. 14:37

Probala sam te rizine pahuljice, pa to je odvratno. Meni je i s kruskom odvratno. Ovaj moj pojede, al imam osjecaj da bi taj pojeo i da mu zewa maramice namrvim. 

Ma daj, i to je sekta? Brate mili sve okolo su sekte sta god da trazis za djecu. Ja ljuta sta sam kupila one Frutek kasice, imaju secera. A nista, ponjet cu nekom u babine, kao uuuuuu ove su ti super kad malo poraste. 
    No stvarno, jel bi vi dale to? To sam kupila ono ako nekad nekud odemo pa necu imat skuhano... il da cuvam kad navrsi godinu dana?

Ivka, mislim da ti Ninach slabo cita. Moj savjet ako ces sad tek krenut sa nosanjem, posudi radje ako imas od kog da vidis jel zeli uopce. Ja pljunula lovu za ergobaby pa ovaj ludak nece. A sta, bice i to za babine.

mamasita4
    26. Listopad 2016. 14:46

Ivchi, i ja taj Frutek drzim za ljutu nevolju....nece im nista bit jedanput ako to pojedu ajde bokte.....Naravno da nece jest svaki dan...

Da, probaj Ivka hoce li ti htjet u nosiljku. Moja uopce nece prema meni bit okrenuta....morala sam prodat svoju sta sam je imala i kupit novu koja moze i od sebe...ma...luda dica.

TinyBabyToes
    26. Listopad 2016. 14:57

Crna koje pelene koristiš? Mislim... mi isto još nismo dosegli 7kg (bar od zadnjeg vaganja) al smo prešli već prije kojih mj, dva na pampers od 4-9kg. Kaj je najbolje, nisu ništa veće pa da ima lufta oko nogu, samo su malo duže pa joj prekriju pola leđa. I bolje, bar nam ne iscuri niš :D

Možda će joj još koji zub provirit pa zato gura palac u usta? Moja stalno grebe s palcom po mesu, al zuba nigdje pa ne znam :D samo šta nije došla do toga da prst bude crven...

Iv-ka eto i vi zub! Onda je samo moja bila nervozna bez razloga, svima izvirili zubi moja niš 
    Mojoj je očito dosadno u životu pa me zaj...
    Papat će, bez brige.... sad i ja to mogu napokon reći hahahah

Dala sam i ja jabuku s keksom. Naribala jabuku i plazma keks. Ne treba meni fb grupe, frendica dobila napadaj... jesam li luda, da ne dajem dijetetu keks, to ima jaja, alergen bla bla. kaže mi ona koja krenula sa šopanjem s 2,5mj :D
    Mala uživa u keksu. Sad je 7mj napunjeno, sad i po tablici smijemo hahahahha

Vratile se mi u naš ritam, jutarnje spavanje pol sata, popodne dva sata. Očekujem buđenje uskoro.

Baš mi je zanimljivo kako može nakon šta pola sata odspava biti budna 4 sata bez nervoze, a ovo popodne kad odspava 2h u komadu živčanoća traje do navečer??? Ili to jer muž dođe s posla pa glumi? Hvala joj onda, tata si misli da je meni tako cijeli dan. A zapravo nas dve uživamo :D

TinyBabyToes
    26. Listopad 2016. 15:02

Ivchi bokte šta ćeš ti imati poklona za babinje još malo

Možeš i čuvat fruteke, rok trajanja im je jako dug

Frutek... ja kupila par, nemam pojma za šećer u njima. Sad više ni ne znam na čijima sam pročitala da imaju šećera, ali samo "prirodnog šećera" - kao iz voća jel..
    Kako god, mojoj se ne sviđaju baš kupovne kašice. Voli ba-ba domaću proizvodnju.

Nosiljka, ja isto bacila novce, neće, nismo pokušavali dalje, ni neću. Nema mi potrebe HB. Nije loše ako se može posudit pa probat, da sam bar ja tako mogla :D

ivchi87
    26. Listopad 2016. 15:20

Da Tiny, to su ti zagonetke koje necemo nikad odgonetnut :) al bolje da ti je tako nego obratno... 
    E a kad smo kod keksa, rekla mi mama da se za vrijeme rata bebama davalo mlijeko s brasnom :D ak se sjecate one Ninachine frendice... 
    Sta je tocno taj plazma keks, iskace iz pastete zadnje vrijeme a ja nikad cula za to? Jel fin?

nasdva
    26. Listopad 2016. 16:00

Ja kupujem gotove voćne kašice i to hipp bez šećera i frutek ima tu liniju bio bez šećera. Sve od lina je s šećerom i pahuljice i kašice. Povrtne i to još s mesom mi se gade to ne bi kupila. Bio jednom negdje članak testirali bebi kašice ako nađem stavim link. Kekse nije probao moj muž protiv toga da mi dajemo prazne kalorije. Kad hoće nešto jz ruke jest dobije komad tvrde jabuke

nasdva
    26. Listopad 2016. 16:05

https://klokanica.24sata.hr/beba/dohrana/test-djecjih-kasica-koja-ima-najvise-voca-4350

Našla.

nasdva
    26. Listopad 2016. 16:06

https://klokanica.24sata.hr/beba/dohrana/koliko-secera-ima-u-djecjim-kasicama-4672

crna123
    26. Listopad 2016. 16:12

Kupujem one premium care 3-6 al jos to potrosim i kupujem vece ipak.. iskreno nisam nikad ni citala te kasice kupim kaj mi se na oko svidi neda mi se bas zamarat s tim... ja joj dajem i kekse u mlijeku i piskotu da lize jede zvace kaj vec.. dok joj nije nis nek jede sve kad radim kelj jede sve iz njega nis ne odvajam i vidiii ziva jee :)) ne volim ni ja te po grupama kaj napadaju daj onak nadi si zivot ne pametuj... podivljam na to. Ma mozda je zub jos koj al ga ne vidim hehe da da tak pocinje crveni prst i sad vidim ranicu al ona i dalje cucla. Tak ti je i mojoj zadnje spavanje prije noci kad se digne je nervozna al to je kod nas uvijek tak tak da se ni ne obazirem pustim ju nek cendra

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.