Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivchi87
    27. Listopad 2016. 13:25

A koji imas sling? Ja imam pixiekid i mislim da je najveci problem sto mi on ne valja, prekrut mi je... 

Imam jos malo domacih jabuka, tikvice, bucu i to je to... kad to pojede trudit cu se kupovat na placu jer mi se eto nekak cini bolje. Ne zamaram se sa tim organskim. Mislim da je to sve papilova jer ne mozes bit nikad siguran u nista.

Kamikazee
    27. Listopad 2016. 13:41

Mi se vratili u Zg, put savrseno prosao, nitko nama dvoma ne treba!

Sunshine, kao i Ivchi s nosiljkom - jos se ne dam s ovcom. Nadam se da ce ti stici tvoja jer moja ide sa mnom u grob!

Mamasita, umrla sam od smijeha na zadnjih par postova, bas te izbila iz cipela

Ivchi, trolleru hahahahhahahah daj napravi fejs molim te!

Mi jucer bili na sistematskom, odgodili cjepivo kako je bio bubani ranije pa da jos malo dodje k sebi. Doktorica ga je izvrtila, mali se pravio vazan i odmah na noge stao kad ga je stavila u pozu za puzanje a ona: Joj, pa nisi mi to morao pokazati bas. Ajmo vidjeti sto sve mozes.

Pokusala ga je oboriti dok je sjedio, dok je stajao tako cetveronoske ali s ispruzenim nogama, gledala iskorak kako radi... Pitam ja jel ga trebam rusiti, ono, jel prerano. Kaze ona ne, niti ga mozete srusiti, probala sam sad. Drzi igracke s obje ruke, okrece se, posjeda se sam, ustaje sam, sve super. Rekla je da je motoricki 2 mjeseca napredniji i da ga mogu samo na plivanje upisati da skuzi sto sve moze s tijelom i da se negdje ispuca Srceko mu je jedva poslusala dok je on onaj papir za podlogu natezao, nekoliko metara joj je tamo odmotao...
    Pokusala mu je vratiti pelenu nakon pregleda piseka i odustala nakon 30 sekundi: nek te mama obuce Dok je ona tamo tipkala, moj krkan joj je nasao torbicu i poceo postu cupati van, svoj karton je skoro pojeo, recepte njezine poceo gristi, boze me sacuvaj...

Pitala me jesam primijetila pincetni hvat, reko ne, jos uvijek je traktor. Kao ok, to mogu ocekivati kroz mjesec-dva.

E sad, odmah je rekla: NE ga uciti prohodavati, NE NE NE hodalici! Pa eto, koga je zanimalo Sto duze da bude bos s carapicama koje dolje imaju gumu (ne samo one tockice jer je to premalo, sto vecu gumenu povrsinu - bas sam u mulleru nasla takve da olaksam kome ce trebati)

Za dorucak je rekla voce+sir (najbolje poceti s grckim jogurtom, jedna jusna zlica)+zitarice sve skupa do 180g.
    Rucak povrce+meso nekad (svo meseko: bijela riba, teletina, janjetina, piletina, bas je s nekog kongresa dosla i nema cekanja..) i vecera zitarice s mlijekom.

Pitala sam za biljna mlijeka (rizino kao kad vec sve rizino smije) i to je rekla ni slucajno. Da je to valjda najgore sto se djetetu moze dati jer moze biti puno previse arsena. Radije kravlje, to da cekamo 10 mjeseci, ali ono, i to je bolje sad dati nego biljna mlijeka.

I da, pohvalila je Anaftin gel za zube, netko je to spomenuo (nasdva, mamasita?).

Kamikazee
    27. Listopad 2016. 13:44

E da, a te bio stvari su po meni vecinom samo nacin za vise naplatiti isto sranje. Nema meni do proizvoda iz mog vrta gdje pas popisa ili iz vocnjaka gdje srndaci provale pa ostre rogove na vocke! Svemu ostalom nista ne vjerujem!

Ako mogu kupim od OPGa nekog, ako ne kupim sto mogu. Svjedeno je bolje od gotovih kasica, a ni od toga nista nece biti malcima. Pa i ja jedem mcdonalds i uzivam u svakom zalogaju!

• Audrey2016
    27. Listopad 2016. 14:08

Mene su upozorili na opg, da prskaju i na domaće da prskaju a još nisu stručni pa prskaju šakom i kapom.....A kupovne prodaju sve kontrole...aj budi pametan.....Ja bi radije kupovne a ako uzmemo u vocari dobro oprati, ogluti malo deblje, ne znam.....
    Kod nas tako puse.....a nosa se još čuje..... vidit ću popodne djir ili ako zadje sunce dok se nastimamo....sutra ujutro....imamo i zimsku vreću ali možda je još rano za nju.... 
    Lidl opet 500 kn 😸

ivchi87
    27. Listopad 2016. 14:08

Hahhahahahaha sljedeci put kad dodjete pojest ce joj ordinaciju. Kakva super pedijatrica. Moja je mene pitala jel se okrece i to je to :D doduse tvoj vjerojatno nije poceo vristat i ronit krokodilske suze kad ga je htjela pogledat :/ premda ja mislim da su preglasne njih dve za njegov ukus. 

Ovo mi je super info za biljna ulja... Boze, pa necu valjda morat na kraju pristat na mlijeko... dokle mogu koristit ad? Tipa dok ne bankrotiram il nije preporucljivo nakon nekog vremena?

Spremila sam si tvoj post na naslovnicu da ne zaboravim, svasta si pametnog rekla :) to sam pocela radit, pozadina moba mi je zatrpana ikonama, bas mi to super dodje.

• Audrey2016
    27. Listopad 2016. 14:09

Hahahaha ivchi i napisati da se počelo sa cetri mjeseca i da se miksa sve

• Audrey2016
    27. Listopad 2016. 14:09

Hahahaha ivchi i napisati da se počelo sa cetri mjeseca i da se miksa sve

ivchi87
    27. Listopad 2016. 14:11

Audrey mi smo u zimskoj navecer i samo u vesti. Tako mi lakse. 

Kad smo kod spricanja proguglajte Detox sprej. To je za ciscenje voca i povrca koje se ne guli npr... jedino jos nisam vidla kolko kosta, jucer saznala da to postoji...

• Kriszta
    27. Listopad 2016. 14:26

Kamikazee tvoja pedijatrica nam dala opet super savjete. Jedino me zanima,kad je rekla da možemo početi sa jogurtom. Super je ideja započeti sa grčkim. I ja obožavam.
    Moja malena ni čuti,a kamoli stati na noge. To joj nije zanimljivo,niti forsiram. Ona meni još uvijek čudno drži stopala,netko??? Još onako zgrči prstiće nožne. Prohodat će kad i mama sa 13-14 mj. I to je sasvim u redu.
    . Ali zato naprimjer pincetni hvat ima već sigurno jedno 3-4 tj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.