Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Audrey2016
    25. Listopad 2016. 19:56

Kupila korijen i enonga u hladnoj vodi, piše dva sata minimalno i u ljekarni rekli da ga može i piti. Kapula kraj kreveta. Piti slabo hoće , na žličicu pae kapi ali zato joj nudim siku svaki sat i hoće. 
    Hvala!
    Usisivac je tu, mrvicu se čuje nosa, sad ne znam jeli od mljekana ili ne.... pratiti ću....
    Mamasita nam je na fakultetu, možda smo se i vidile dok sam studirala. 
    To za cuvalicu je baš zeznuto.... u zg su oko 25 kn , samo čuvanje....
    Ivchi i njeni postovi su hit ovog foruma!

mamasita4
    25. Listopad 2016. 21:10

Da da, moze i piti.....a pise u uputstvima da treba stat pola sata al ja ga isto drzim duze da pusti onu svoju sluz, to je onda dobro.....tu i tamo promijesaj dok stoji....

TinyBabyToes
    26. Listopad 2016. 07:35

Jutreko!

Ivchi daj se malo češće javi, nasmiješ me svaki dan baš do suza..... da kasko hahahah
    Vidi ti njih, već drugi zub izvirio! Bravo!!!

Od frendice mali dan mlađi od moje, već 6 zuba.

Nebum google gledala za žmirkanje jer bum svašta pročitala. Al mislim da me zaj..., jer nije povezano s ničim. Nije reakcija na svijetlo ili tako nešto, očito fora.

Mamasita uh, nadam se da ćeš naći tetu čuvalicu :)
    Super za papicu! Bude ona papapala ko velika :D
    Kako si ti rekla da je maleni dobio zub tek s 15mj, na tebe ni ne računam hahahhahah

Slijez... nisam probala pa pojma nemam. Al zapisat ću ovo da imam za ubuduće ;)
    Počela je nešto kihat jutros. Čula sam je i po noći da kiše. Super.

Noć je bila ah. Ja sam spavala ne znam za nju. Čula sam je oko 2 nakon jela kako melje ba-ba al zaspala je valjda. Ili je bila budna cijelu noć, tko će znat. Tata nas svako jutro u 6 zbudi, ne možeš ti spavat kraj njega kad se krene spremat.

Jučer je bila budna skoro cijeli dan. U 8 zaspala na pol sata i bila budna do 1, spavala do 2 i onda budni sve do navečer. Bome sad bez problema može izdržat biti dugo budna, zabavno.

ivchi87
    26. Listopad 2016. 08:26

Kako necu bit smijesna, imam cijelu noc za smisljat viceve. Mozda bi i ja trebala u drugu sobu, ovo je vec strasno, znaci nemam vise broj kolko se on puta probudi, otkad je lego u 10 budi se svakih pol sata. Danas cu mu dat rizolino navecer a ako to ne upali onda cu sutra dodat i rum. 

Ja ostavila taj slijez dugo dugo, satima, al od sluzi nista. Al i takav mi je bolje funkcionirao od fizioloske. Fizioloska mi je bezveze.

mamasita4
    26. Listopad 2016. 08:56

tiny sretnih 7 velikih mjeseci!

ivchi87
    26. Listopad 2016. 09:04

Sretna sedmomjesecnica i od nas :)))! Bas ste stare :)

TinyBabyToes
    26. Listopad 2016. 09:26

Awww hvala, hvala, već smo stare koke!

mamasita4
    26. Listopad 2016. 10:46

Ova moja se digla jutros u 6...ona je budna...nece vise kaze.....a dobro....zaspala u 10 opet. Evo je nakon pola sata...nece vise kaze.....a dobro. Samo cekam dan da ja kazem da necu vise....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.