Kriszta ajme i vi doživjeli pad! Ma bit će toga još, tako sam i muža tješila :D
Zubiiiiiiiiiiiiiiić! Čestitam!!!!!! Koji je provirio? Sad ste stvarno skoro svi sa zubićem hehe
Mislim da je Nasdva to pisala, evo sad kako stvarno jedemo kašice, između ona nešto krene gunđat. Traži me vode (ili u našem slučaju čaj) onda si popije malo pa nastavi jesti. I tako par puta. Izgleda da im baš treba malo tekućine uz kašicu.
Sad smo popapale krumpir, mrkvu i brokulu. Cijeli tanjur je smazala. Mislila sam kasnije joj dati, ali zove ona mene da hoće jesti. Ide s usnama onak kao da žvače i govori pa-pa. Kad je čula štapni krenula vriskat od sreće. Valjda sretna jer sam je skužila šta mi hoće reći dama hahahah
Ja sretna napokon sam i na štapni krenula, a ne onako s prstima davati :P
Žmirkanje... ne znam jel imaju vaši taj tik? Počela je baš puno žmirkat, sad ne znam jel zbog nečega ili joj je to nova fora???
I da. kako ne može još puzat prema naprijed, onda kad ne može doći do neke igračke, pizdi. I zove živčano da joj dodaš sad sam skužila da je najviše živčanih ispada baš zbog toga hahha
Pa koji je genijalac smislio ovaj gumb ocisti, kao da ne mozemo oznacit i deletat sve ako ne zelimo nes poslat???? Aj u k. i p.m. E necu ponovo. Eto ukratko: Krista bravo, nama izaso drugi, Tiny mozda si nes pojela, ne zmirka moj; sta kaze google za to, lijepo jede tupson al ga necu puno hvalit da ne bi ko kod Nasdva zavrsilo. Posalji.
Opet riknem od smijeha na Ivchin post....satrat ces nas hahaha.
E pa nemamo ni mi zubi jos....al to je ok, ja ih ni ne ocekujem...povijest me naucila tako.
Moja haharica je malo bolje, ima jos malo sline i kasljuca al bolje je fala Bogu. I malo bolje jede....Nakon tri dana što joj nisam davala kasice (jer ni mlijko nije pila kako spada) danas smo probali krusku....i pojeli smo je. Da. Super. Cini mi se da je malo skuzila papat, ne izbacuje ono jezikom vise toliko....Dobro je. Rupa mi ne treba zasada, cim je sunce vani, ja sam super. U St je valjda 30 stupnjeva vani trenutno. Bas sam bila s njom vani uz more, tata bio s nama, gustali smo. Hahar u vrticu.
Nego sam ova dva dana luda od trazenja sitterice, moram 10.12. na posao, a u St je katastrofa za naci nekog....valjda svi piju kavu na rivi...uzas. Al evo, danas mi jedna moja studentica preporucila prijateljicu i cula sam se s njom, cura zvuci super, pa sam sretna bas danas.
Ova moja bas zaspala, madrac i dalje dignut stoji, i cini mi se da lakse dise tako....Kapula ide s nama u krevet svaku vecer...ne mozemo bez nje vise....danas kupila nova dva kila...hahahaha. I kruske naravno, izgleda da ih voli....
Zmirkanje? Moja ne, al mislim da ti to prodaje neku foru malecka....odgovori joj istom mjerom!
A di je iz auzosjedalice pala, iz auta il na podu bila as? Majketi sta lete ta deca, pa kod se vraga s krilima ne rode bar za prvih par godina. Ja vec vidim kad moj postane tako pokretan napravit cu mu kasko prvo.
Ne placi :) di radis Mamasita, u skoli il na faksu? Uzimas za 5 dana bebisitericu il manje? Kolko love ce te doc?
Ima mi frendica isto u st tetu cuvalicu, znam da je bila frka isto sad drugu nac jer je ona od prije ostala svog unuka cuvat... isto je profa pa joj ni ne treba za 5 dana. Ja bi isto nakon godine dana bar do druge al obzirom da mi treba na puno radno vrijeme mislim da bi me opalilo cca 3000. eventualno ak cu u smjenama radit mozda neku kombinaciju, ah...
Radim na faxu...Pa generalno stavim ja nastavu kad hoću...a i muž radi dežurstva pa može i on svaki drugi dan bit kući s njom....U principu mi treba svaki drugi dan recimo od 8.30 do 15.30 jer cu maloga vodit u vrtić i dovodit iz vrtića (vrtić mu je kraj mog faxa). To onda ispadne pola radnog vremena otprilike...Ne znam za lovu, dogovorit cemo se sljedeci tjedan na kavi. A ono, ovisi jel ce radit jos nesto po kuci (kuhat i to) ili samo cuvat...al varira od 20 do 35 kn/sat.....Kad mi je jedna cura cuvala maloga, njoj sam davala 25kn....Sad cemo vidjet kolko ova trazi....
A meni se svakako isplati vratit se na posao i unajmit cuvalicu...jer od 2000kn ne mogu prdnut.
Drage cure, hitan savjet...idem do ljekarne....danas smo išle na uzv kukica i sve u redu, HB! Ne trebaju daljnje kontrole....
E sad iz jako toplog izašle na neku juzinu....evo mi je kiše malo.... kao da je nosić vlažan.... kako da djelujem? Sljez kakav da kupim, što cu s njim? Kapulu u krevetić, što više dati da doji....
Sortiraj odgovore
Najstariji