Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    27. Listopad 2016. 07:48

Noć bila super, za razliku od ovih par... Naravno da kad ja odlučim čekat ona spava. Nešto je krenula potiho gunđat pa sam joj uvalila bocu u 11, buđenje u 3 i sve do 6.
    Jbga mora tatu ispratit na posao valjda

I da, naravno da nakraju ne koristimo onaj nastavak za kadu, onaj dio šta je skuplji bio od kade. I to sad stoji na hrpi beskorisnih stvari.
    Nije nam zgodno s tim, ako stavimo to u kadicu onda ju pak moramo napunit do vrha da bude u vodi, a ako ju napunimo do vrha onda bome trebam biti snagator da pomaknem kadicu. A u tuš kabinu nisam probala, ne znam kako bi na tuš reagirala :P

ivchi87
    27. Listopad 2016. 07:56

Za babine Tiny :D 

Joj i nama noc bila podnosljiva fala k. Ne znam jel zbog kasice, et. ulja mandarine, otvorenog prozora, vristanja prije spavanja il cega, al sve cemo ponovit.

• Kriszta
    27. Listopad 2016. 08:20

Pa da i ja mislim polako krenuti zdrobiti sa vilicom. Pogotovo što polako su krenuli zubići. Dobro,dosad samo jedan...ali to je tek početak. 
    Malena zaspala 15 do 20h...nikad tako rano nije zaspala,bila je premorena i probudila se ujutro u pola 7h. Ona se skroz samo jednom budi za papanje,ali sinoć se budila sa vriskom par puta. Nisam imala pojma šta bi to moglo biti,čim sam došla dala joj dudud,okrenula je na bok,ona nastavila spavati.Kad ujutro vidim puna je crvenih "flekica" ustvari uboda od komaraca. Naletila sam i na njega,ujutro je mene došao napast. Glupi komarac budio moju malenu! Više nije među živima,ali očito ću morati uključiti raid za komarce.

Slažem se  Crna sa Tiny..čim počne puzati,pa dizati se..biti će joj zanimljivo biti u vrtiću.
    Mi definitivno kupujemo ovaj tjedan,ali nigdje nisam uspjela naći 2u1,jer vrtići moraju imati tvrdu podlogu,a sklopljivi krevetići nemaju,jer se ne može onda sklopiti skroz. Tako da ćemo morati kupiti i jedno i drugo. 
    E da,htjela sam već pitati vaša mišljenja o HODALICI?!

• Audrey2016
    27. Listopad 2016. 08:41

Ja se držim tri dana kod uvođenja ali ne drizim se da je prije podne....nekad podne nekad do dva ....
    Probali kupovnu marelicu, točkice dvi izbcile..  
    Kad ste počele griz i puru? Mi papamo bome više od par žlica kako kažu....
    Blendam dok još uvodim namirnice, a poslije ću postepeno sve manje blendati. A ovaj avent je divna stvar, ako okrenes i drzis dvi sekunde to ti je kao da si finjurem zgnječkao.
    Nemam ja ništa protiv malo plazme kad dodje red na to. Bolje da se dijete navikne i na kekse nego da odjednom proba čokoladu pa sizne. Puno nas je i svatko ima svoje i svatko radi za svoju bebu što smatra najboljim a divota našeg foruma što poštujemo tudja mišljenja.
    Nosić se još čuje....ona dok spava voli zabaciti glavu pa joj to koristi sad jer onda se salije slinica pa lakše diše. Jučer bile doma cijeli dan, a čini mi se da ćemo i danas. Čekam da prodje a opet mi žao da nismo na zraku a bojim se izaći....
    Mamasita jesi živa?
    Ina  je s nama na krevetu po noći zadnje dvi noći kako je muči nosić. Češće papa i dudu joj dajem pa nam objema lakše.
    Svi se upoznati s ivchi tko planira još djece, ima već poklona za babine koliko hoćeš hahaha... 
    Tiny čula sam da te kocke zrclace, htjela ih uzeti pa odustala.

• Audrey2016
    27. Listopad 2016. 08:45

Ja se hodalica bojim jer sam se ja izvrnula iz jedne kad sam bila mala, nije mi ništa bilo ali opet.....
    Vrtić mi se čini dobra stvar jer beba vjezba dizanje i ne može ae ozlijediti dok ti odeš na wc npr ili staviti ručak....
    Što se tiče podloga za pod, ja mislila naručiti kod ateliel lela, ali ne znam koliko cemo koristiti. Tražim nešto udobno,toplo za pod....

• iv-ka
    27. Listopad 2016. 08:51

Jutro cure!

Što se tiče nosiljke, u zadnje se vrijeme nosamo u ring slingu i rado bude u tome, samo se nisam nekako našla s tim čudom, ne uspijem ga uvijek dobro namjestiti, pa bih radije nešto s kopčama. Ne bih nešto (pre)skupo, zagledala sam one Love n Carry nosiljke, ali trenutno na lageru imaju samo plavu i ljubičastu, a nijedna mi se ne sviđa. Ivchi, da ti slučajno ne prodaješ svoj ergo? :D

Jao, ja sam u očaju par puta dala te frutek kašice, naravno da ih je smazala u roku odmah. Inače joj kuham svaki dan i to sve domaće iz vrta (i naravno bacam).

Tiny, jesi ti spomenula da ti iz pampersa iscuri po leđima? Ja sam baš iz tog razloga prešla na dm-ove babylove pelene, imaju na leđima kao neku rastezljivu traku, poput gaćica, pa su malo stisnutije i niš ne curi van.
    E i ti bi nastradala od onih baba iz domaćih kašica, blitva se daje unutar dva sata od branja :P

Vrtić i ja planiram uzet, jer čim se okrenem ona je već nekuda odštrumfala :D al mislim da će mi to bit propala investicija, da neće htjet bit u tome :D

• iv-ka
    27. Listopad 2016. 08:53

Hodalicu neću kupovati, ali ću uzeti onaj veliki plastični autić što ima dršku iza, to je zakon. Ovo:

http://www.bubamara.in/igracke/sport/guralice-i-tricikli/guralica/18183830057735214

ivchi87
    27. Listopad 2016. 08:55

Audrey odite slobodno van, dapace, to ce joj pomoc jer je vlazniji zrak vani i sigurno ce prije proc prehlada. Bitno je jedino da nema temperaturu za ic van...

Ja hodalicu ne bum kupila jer sam nesto nacula da to kao ne valja (nisam istrazivala zasto) a vrtic si mogu jedino u krevet stavit... u 38 kvadrata smo tako da cemo jos malo stojecki spavat obzirom da je sve natrpano.

nasdva
    27. Listopad 2016. 08:56

Kriszta ja imam vrtić s tvrdom podlogom. A šogorica mi posudila neki veći od ovog kojeg koristim i ima dolje mekanu podlogu. S obzirom se meni nije dalo prat njen vrtić kad je već frendica donjela čist samo sam te nazovimo iz jastuke izvukla iz flekave podloge ubacila u njegovu plahtu i ovaj vrtić. Malo se preklapa al nesmeta mu. Nemože se penjat uz mrežu sitna oka na mreži nema za šta primit.

Strina donjela kašicu koja je ostala od njezine djece 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.