Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivchi87
    26. Listopad 2016. 11:44

A sta nas tek ceka sad kad se sat poremeti... u 5 bu ti rekla da nece vise.

• Audrey2016
    26. Listopad 2016. 11:55

Sretno Tiny, sedam velikih!
    Mi smo jutros kapnuli sljeza, čini mi se da će biti dobro. Sinoć je spavala uz češće papanje. Kapulu i večeras stavljam. Nova tura sljeza potpoljenja, promiješan tu i tamo... kihala je malo jutros, ali HB nema drugih smetnji. Mrvicu nosić a ako sljez ne napravi svoje, večeras ćemo malo usisivacem.

nasdva
    26. Listopad 2016. 12:19

Tiny Mii sretnih 7 mj

Kad se pomakne sat ja ću mališu u 19 počet spremat na spavanje i buđenje u 6. Baš se veselim 🙁

mamasita4
    26. Listopad 2016. 12:34

Mrzim, ali MRZIM kad se pomakne sat.....u 16h mrak.....odma me depra hvata.

Ova moja samo place danas, ne znam koji je Bog. A da nisu zubi?! Vidiš to mi nije palo napamet. 

Ali, uspjeli smo pojest krusku i danas. Izmedju plakanja....ja gurala zlicu u usta. Danas ce spavat jedno 12 puta po pola sata garant.

Audrey, dobro je to, ne cini mi se da ce biti zla....

TinyBabyToes
    26. Listopad 2016. 12:47

Ajme pa da. Šta ću ja onda tek? U 5 spremanje za spavanac i u 6 spavanje? Pa to će biti taman kako muž s posla dođe, bar će on sretan biti hahahhaha

Nadam se samo da će njoj proraditi sat pa će se i ona pomaknut da ostanemo na istom :P

Inače da, mrzim zimsko računanje vremena i kad je 4 već mrak. Depra na najjače.Kad sam radila, izađeš ujutro- mrak, izađeš s posla- mrak. Sunca nisi vidio

Mamasita zubiiiiiii, uvijek su zubi!

Mi smo popapali sad kašicu riže, mrkve i pasternjaka. To smo završili, sutra u kupovinu za nove namirnice. Idem probat buću. Tko zna kako će to ispasti hahahha

crna123
    26. Listopad 2016. 13:03

Pozdravcek! Joj da sjecam se tog kad sam isla na posao mrak i natrag mrak, uzass... kod nas nis novo klasika sve. Vec par dana ne cendra nis milo djete( sam da neucopram) gura stalno palac u usta al ne tam di je zub neg nekam na stranu i sad vec vidim da je crveniji prst ko flekast. Nece nikakve grickalice. Kupila sam i onu od bebe komfort ko duda ni to. Nemrem joj stalno vadit prst ne vidim ju uvijek. Nalazi su nam ok od krvi tak da jeej!  Kupili smo dig vagu tak da ju ja mogu sama vagat da znam jucer 6600. Jos nismo ni presli s onih pelena od 3-6. I moja kise zadnjih par dana ja sa onim kojim i ja sebi kapam aqua maris i s pumpicom izvadim ak ima kaj i meni je ok ta pumpica zasad mi nije trebo usisavac. A di kupite taj korjen za svaki slucaj ak ce trebat?

mamasita4
    26. Listopad 2016. 13:14

Crna, u ljekarni ti imaju svakoj

• iv-ka
    26. Listopad 2016. 13:38

Pozdrav cure! Tiny, sretan vam mali rođendančić! 

Nama je izbio prvi zubic, eto bar znam zasto je bila cendrava po noci 😊

Oko papanja jos uvijek zeza, danas je dobila jabuku smikanu sa lino keksićima, da to znaju one iz facebookove grupe domaće kašice za bebe, mislim da bi me odalamile 😁
    Tiny, onaj tik sa zmirkanjem je i moja imala, proslo je s vremenom.

Ajoj, mijenjanje sata, slabo mi je kad se toga sjetim 😨

Ivchi, stvarno si komicna 😊

Ninach, jesam li ja dobro zapamtila ds ti imas mei tai? Koji imas i kako si zadovoljna s njim?

• Audrey2016
    26. Listopad 2016. 13:59

U domaće kasice na fb kao sekta neka, napadaju za sve.... ali korisni su 
    A za sat , baš kao što kaže mamasita.....muka mi je....pa kako ćemo šetati. 
    Meni ona zaspe nekad sedam, nekad osam, nekad i kasnije.... a ne znam sta ce sad biti kad se satic pomakne....
    Crna tražiš korijen bijelog sljeza, 15 tak kn.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.