Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    24. Listopad 2016. 08:54

Jutro!

Koja noć uhh! Vidim ni kod vas ništa bolje 

Mene je uhvatilo mučnina kad sam legla ( nisam trudna 100% ahhaha), ona kmeči od 22, muža pošaljem da joj da jesti jer bi inače da sam se ja ustala izbacila sve po njoj kad bi se nagnula nad kindač. Kak je on nju nahranio, ipak do wc-a obavim rigolleto.
    Ona se budila svaka 3 sata, ja ne znam di u nju stane tolikog jela??? A prek dana je baš lijepo pojela mlijeka i svega, baš sam se bila ponadala da će biti bolja noć.
    Muž je jadan cijelu noć hranio, nisam mogla od mučnine. Valjda pobrala neku crijevnu virozu

Taman kad smo se legli muž mi udjelio tonu komplimenata, da sam stvarno strpljiva i da se baš trudim s njom, da svaka mi čast, ne bi se on mjenjao, radije bi išao na posao, nije to više sam tak- dati jesti, uspavat, da ga je izmorilo zabavaljanje nje  cijelo vrijeme...
    Jadan nakon čuvanja od 3 sata u subotu vidio je da nije to lak posao ahhahaha

Jučer se izmjenjalo gostiju kod nas, a ona ko prava glumica samo se smije i igra po podu. Milo dijete ;)

Po novome kad kažem daj pusu da sebi pusu u ogledalu, meni ne da. Naravno narcis mali hahahahah
    Melje ove slogove ba-ba, da-da, ta-ta non stop, brbljavica mala.

ivchi87
    24. Listopad 2016. 09:54

Hahahhahaha a mala vidi da svi njoj salju puse pa i ona sama sebi :) bas je preslatka :)))
    E da vladaju viroze sad s povracanjem, sam da ti ona ne dobije...

Halila
    24. Listopad 2016. 13:15

Tiny hahaha imaš sreće s mužem, ako pogledaš iz moje perspektive. Moj je u petak bio sam s malenom 2 i pol sata, nadala sam se da bude tako neka reakcija poslje, kad ono ja dođem doma, pitam kako je bilo, a on meni "ma super, predobra je bila, nije ni jednom zacendrala." Eto. I sad nek ja njemu objasnim da nije uvijek takva. Zapravo, skoro nikad nije takva kad sam ja sama s njom. Možda ja nešto krivo radim. 😯😀
    Nadam se da ćeš brzo ozdraviti i da se Mia neće zaraziti!

ivchi87
    24. Listopad 2016. 14:48

Ma to ti je zato sta znaju da nama mogu pit krv. Tak i moj, caca ga samo stavi kraj sebe na kauc i ovaj ga promatra 10 minuta a muz gleda tv. Ja da ne obracam paznju na njega 10 min polio bi stan benzinom i vuzgao.

• Kriszta
    25. Listopad 2016. 08:23

Nasdva hvala,taman ćemo ovaj gel potrošiti,pa budem danas kupila.

Ovih dana se svašta nešto dogodilo.
    Pad iz autosjedalica,u trenutku kad sam je otkopčala i okrenula se na tren,ona već bila na podu. Ona malo vrištala,ali kontam da se samo uplašila,ne više nego ja. Biti će još toga. Ali definitivno moram na nju više paziti,nema mira ni na trenutak.
    Još uvijek vojnički puže,ali se diže na četveronoške. Tako stoji pola minute i onda se ipak odluči vratiti na stomak. Sigurnije je.
    A zadnje je da od prekjučer je nezovemo više bubenko (tako je tata zove) nego ZUBENKO 
    Daaaaaaaaa zubić je tu :D Otplakala onu noć svoje,drugi dan druga beba,idem ja opipati ,kad je zubić tu.Kao da nikad nije bila nervozna,nevjerojatno!

nasdva
    25. Listopad 2016. 10:38

Ajme svi zubati samo mi još krezubi. Ali nitko nije ostao bez zubi

nasdva
    25. Listopad 2016. 10:40

Mamasita jesi li pronašla rupu?

nasdva
    25. Listopad 2016. 10:41

Tiny jesi li bolje? Nadam se da Mia nije pokupila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.