Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    23. Listopad 2016. 08:03

Dobro jutro!

Mamasita ajme koja noć, a i dan! Kako ste danas? Naš moto PROĆI ĆE! I
    Dakle pomaže dve, tri po guzi :D

Kriszta da kraća verzija hahahhahahah
    I moja se bojala još neko vrijeme usisavača, ali prošlo ju je kad je vidjela da nećemo nju dirat. Jučer je ležala u igraoni a muž usisavao kraj nje. Nije ni trznula, tako da valjda i tu ide moto- proći će ;)

Da nespavanje ima veze s inteligencijom hahahahah koja utjeha

Ovaj sapun je njihova marka Denk mit (mislim da se tako zove) meni pomoglo, ali odmah kad zamrljamo skidam s nje i sa sapunom protrljam. Tako da se ne skori. Ali uspjelo mi je skinuti i starije mrlje.

Treninzi...ja sam lijeni tip, nemam volje za nikakve vježbe :d dobro se još i držim onda hahhahah

Dakle.... otišla ja jučer na kratku kavu. Muž ostao sam s njom. Došao u posjetu vjenčani kum. Njih dva solo s njom.
    Muž misli da sam se ja iz hira prebacila s kauča na pod s njom.
    Vratim se ja doma, nervozna, ajde odspavala pola sata. Idemo na kupanje, gledam ja ima ona neku crvenu fleku na čelu. Pitam šta je to, kaže on ma ništa.

Mala zaspala i tek onda on meni kaže: " Pala mi je s kauča, zato je ta fleka"

Jadno dijete drugi put opala s kauča hahahhahahah
    Stavio ju na kauč kao da gleda crtiće, okrenuo se a ona u dva okreta paf!
    Kaže mi on: "sad znam kako si se ti osječala kad je tebi pala. Užas, pretrnuo sam"

Eto mu na, kad mi ne vjeruje da sam s razlogom prešla na igranje na podu hahahahha
    Ona je dobro, dobro da ja nisam bila doma tad.

TinyBabyToes
    23. Listopad 2016. 08:27

E da, jučer je popapala isto puni tanjurić brokule. Ja zadovoljna :D
    Jedino šta nismo dali kašicu popodne, ali ok, budila se po noći dovoljno puta da nadoknadi jelo ;)

A muž i igrice. A neka se igra dijete. Srećom pa nije jedan od onih koji kad sjedne za igru da ga nema. Da je letio bi van komp odmah. Kažem treba ovo-ono ustane se i napravi. Pa me onda ni ne nervira s tim.
    A i jadničak, ne stigne igrati koliko bi htio hahahhaha

Danas nas dve idemo na kavu, bit će zanimljiv dan danas

ivchi87
    23. Listopad 2016. 09:10

Tiny sjecas se, ako je kauc do njene visine, mos ju bacat svaki dan :D

Denk mit, moram to danas potrazit. Ja inace stavljam Opal al ovi njegovi kakaci au tvrdokorni kad izadju na bodi.

• Kriszta
    23. Listopad 2016. 11:57

Zaboravila sam zapisati kad je Nasdva pisala o gelu za zubno meso. Okus banane. To sam zapamtila. Netko? Morat ćemo kupiti,definitivno nju zubi muče,sinoć show,buđenje nakon sat vremena i vrištanje sat i pol. Jadna jecala još poslije u snu dva sata. Danas opet spava 10 min,pa ponovno uspavljivanje 15 min,pa spavanje 25 min. Nervozna. A ovaj gel koji imam se smije 3x koristiit dnevno,a ovaj drugi,ako se dobro sjećam više puta.

mamasita4
    23. Listopad 2016. 21:11

Kriszta znaci show i kod vas....ali zbog zubi....Mi i dalje show, al mozda pinkicu blaže...valjda se navikla da je smeta slina...ja sve usisam, al ona za 5 minuta opet stvori...čovječe, odakle više????
    Al otkad stavljam sljez umjesto fiziološke, čini  mi se pinku bolje...ne znam....eno opet kapula išla u sobu s njom. Večeras čekamo janjetinu....:-D

mamasita4
    23. Listopad 2016. 21:12

Tiny, preslatka je! Zaboravih komentirat....i bravo za brokulu! Mala papalica rekla sam ja.

nasdva
    24. Listopad 2016. 08:25

Pozdrav, 
    Znala sam da ga nesmijem hvalit. Noćas se probudio ni sama neznam koliko puta. Okrene se na trbuh i puza po krevetu, pa traži dudu, pa pjeva...
    I u 7:00 ko da je spavao cijelu noć.

Tako mi i treba kad ga hvalim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.