Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    22. Listopad 2016. 09:10

Mamasita kako ste noćas spavali? Jel su pomogli svi ti mirisi? :*

• iv-ka
    22. Listopad 2016. 09:33

Pozdrav cure, opet nisam dugo pisala, ali citam vas koliko toliko redovito. Vidim da i vecina vas muku muci za spavanje, i mi smo na dva nocna budjenja. Nekad zaspemo odmah, a nekad bas i ne 😩
    Ljubomorna sam na vas 😁 kad pisete kako vasa djeca lijepo jedu dohranu, moja zafrkantica nece pa nece, u mjesec i pol otkad smo poceli samo je tri puta pojela cijeli obrok. Nece ni ad na bocicu, a pocela je i manje cicati. Jadna nema vremena, pocica valjda taman onoliko da ne bude gladna i odmah hop na trbuh i otpuze po krevetu 😊 Valjda je to neka faza.

Jesu se vasi klinci sami posjeli? Moja je propuzala (onako na trbuhu), ali se posjela jos nije. Jucer je pokusala par puta.

I mene zivciraju moja ogromna kolica 😁 i ruzno vrijeme pa ne mozemo van u setnju. Ali sam konacno prokuzila onu ring sling nosiljku pa cemo se ici van nosati, za to nam kisa ne smeta. Jel vi koristite nosiljke?

• iv-ka
    22. Listopad 2016. 09:35

E da, i zube jos uvijek nemamo 😁

crna123
    22. Listopad 2016. 09:46

Joj nadam se da se necu urec kad je sad aj kolko tolko ok. Samo dva budenja. Valjda bude samo 1 pa nijedno :) uzeli smo freeon lux kolica ta su jedina mi kolko tolko lijepa i nisu teska meni su ta sva kisobran kolica ruzna nezz zas...vis kak od tiny isto nije htjela pa sad papa ko velka bude i ona.

Kamikazee
    22. Listopad 2016. 09:49

Jutro!! Bas mi fali sto vam ne mogu s mobitela tipkati. Citam stalno pa dok imam priliku doci do laptopa zaboravim sve

Vidim da zubi nicu ko ludi, jejejejejej Mi cekamo gornje jedinice, samo sto nisu, bas se vide. Nadam se da zbog toga opet losije spava. Prestala sam brojati koliko puta se probudio, znam samo da sam ga 2 puta uspavljivala po noci. A krenulo taman na bolje, znao mi je i po 3 sata u komadu odspavati, skoro mi podocnjaci nestali

I da, ja sjela s malcem u auto i otisla doma u Slavoniju. Mama je isla s nama u ovom smjeru (samo mi je smetala iskreno, nervozu unosila kad je mali poceo plakati. Place i sta sad, stat cu cim budem mogla, pa ne mogu nasred autoputa sva 4 upalit jer mi dijete place! Ljutila se na mene jer bi ona njega van iz sjedalice, reko zeno, van ide samo ako se gusi!!). Nazad idemo solo nas dvoje, bas me zanima kako ce to proci hahaha. 

Halila, ti si pitala za treninge. Treniram ples oko sipke. Pocela prije 5 godina, pauzirala godinu i pol and I'm back baby!! Sve zivo me boli, ucim se hodati u stiklama opet, ne mogu se istegnuti ni pola koliko sam mogla, ali dusa mi se oporavi s curama dok cagamo!

Ninacch, svaka cast! 

Ivchi, i tako ja otisla kupit ovcu. Jedine ovce u svemu smo muz i ja koji smo se nadali da ce prokleta ovca nauciti dijete da se samo uspava! najradije bih ga probola s kolcem za razanj i okrenula, bilo bi vise koristi! Samo meni krene ici na onu stvar nakon nekog vremena! Mislim da cu ga baciti u kutiju u kojoj je razmontirana njihaljka/viper/kosara za ves!
    Malac se uspava, dam mu ovcu, a on bi najradije zube procackao s njom! Pocne se smijati ko blesav!

Ovaj moj prasac sad ustaje stalno, stalno, stalno! Sve drugo je dosadno, ostavim ga na cas vec je na koljenima ili nogama, ne smijem se okrenuti!!!! U srijedu imamo sistematski pa cu pitati pedijatricu jel ga smijem pustiti ili da mu branim, sta ja znam vise, pa mal mi je jos, a znam da ne bi to radio da ne moze.

Javim se za milijun godina opet, pusa bok (jel ovaj smajlic pusa?)

TinyBabyToes
    22. Listopad 2016. 10:51

Iv-ka glupo mi reći nemoj se nervirat šta ne jede, jer sam ja dobila sijede od muke i izgubila sve živce, ali evo samo po mom primjeru se tješi! Nakon malo više od mjesec i pol dana mi smo krenuli jesti!! Tako će i ona kad-tad!
    Samo nastavljajte svaki dan i ući ćete u štos!

Posjela se nije, puzi i dalje samo u krug. Na prematalici u rikverc. Ali nije se još digla na koljena i propuzala ravno.

Kod nas ništa od nosiljka, prije sam probala, nije išlo i više nisam isprobavala. Srećom pa nemamo još ni 7kg (valjda) tako da nije teška za nosit (za sad)

Crna kužim te! I meni su sva ružna, ali ne znam objasnit zašto nekako mi sva izgledaju kao da su za lutke :P Inače sam i ja gledala najviše u Bubamari, ta su mi nekako izgledom još i lijepa. Tako da kad bude vrijeme mislim da će biti jedna od tih.

Kamikazee put prema nazad će biti bolji, čim ste solo manje nervoze kod oboje ;)
    Baš je ponekad ljepše biti sam da ti nitko ne nabija nervozu.

Dakle ti jedina kojoj ovca samo smeta. Stavi na njuškalo :P
    Još uvijek nisam stavila košaru na njuškalo, a rekli smo da budemo. Stvarno nam stoji bezveze doma, više ni veš ne stavljam u nju ;)

Mislila sam da je smajlić "u šoku sam"- tako sam si ga ja prevela hahahahahaah
    - evo jedna slinava pusa hahahaha

mamasita4
    22. Listopad 2016. 11:17

Spavali? Ah...i ne baš...ona je puuuna sline...valjda je ovo vrhunac, jer vise ne znam sta cu. Mogla bi bit stalno spojena na usisivac kolko je ima...place, a ono, non-stop. Budila se u 11, 2, 5...između je mali sanjao opet i vrištao...Spavala? Ne.
    Evo sam je stavila spavat u 10.30 nakon vristanja na usisivacu, kaslje, probudi se za 20min, ja tamo opet, jedva dise, a ako joj idem vadit, nece vise zaspat. Probam je umirit, uspijem, vratim se u kuhinju, eto je za 2 min...i onda jos jednom tako. Evo sam se treci put vratila....Mali sa mnom doma, nema vrtica danas, tata radi cijeli dan. Umirem. Baka dosla, mali samo iskoristava situaciju. Cendrav i on. Dobio je dvi po guzi. Umirio se odmah. Ma grozota. Mrzim samu sebe danas. Ko zna di je rupa neka javi.

• Kriszta
    22. Listopad 2016. 16:31

Obrisala sam post,dođe mi da vrištim i da si čupam kosu.
    Evo sad skraćena verzija.

Ninach drago nam je što se barem nekad javljaš.
    Malena je super aktivna,slijedeći put nam i ti stavi neku noviju sliku da vidimo Lanicu 
    Baš sam pomislila,da se spavanje sigurno popravilo kod nas. Pa ne vjerujem,dokle???
    Ako ti nešto znači,čitala sam da je spavanje povezano sa inteligencijom. Bilo noćno ili dnevno. Malo spavaju intelinentne bebe..."kao"..opet neki stručnjak nešto tvrdi..
    Moja je teška , što se dnevna spavanja tiče,pa se tješim,da barem neće biti glupa..hahahahahah
    Mi svaki dan prijepodne papamo voće+mlijeko+žitarice,a popodne povrće sa/bez žitarica.

Mamasita  koja noć,ništa pametno ti ne mogu reći,nego da izguraš još malo,pa ne može to trajati zauvijek.

Ivchi već sam sad ljubomorna na tebe PARIZ..???!!!

Tiny kupovne su prerijetke da. Moja baš ih ne voli,ali ja ih kamufliram,kad idemo negdje. Pomiješam pola teglice sa mlijekom i žitaricama. Ali ne mogu je baš prevariti,čim ne čuje nutri bullet,nešto joj smrdi,ali svakako pojede.
    A muž neka svakako hrani malu,kad već igra igrice. Moj muž HB nikad nije volio,niti igrao..na laptopu samo ja visim,istražujem. On voli pogledati film navečer i zaspati ahahhahaha
    Sinoć sam bila sa curama malo na cugici,ne moš vjerovati ima života van kuće,za popizdit. Popila čašu vina i nazujila se hahahahah Kao da ne živim više ovaj život,nego neki drugi. Izgubljena,van svega. 

Slikica maje Mije Tiny je preslatka. Kosica je ajmeee

Danas idem do dm-a pa ću morat kupiti sapun taj,što spominješ. Mi smo isto stalno flekavi,jer ona nema mira dok jede. Ma na ušima bude hrana.
    I onda još neki dan lijepo ona popapa,kad ja isto krenem jesti i ne znam kako ,ali ajvar završio na njenoj majici BIJELOJ. Naravno ne ide van. Luda sam. Naručila sam i od Amway-a onaj sprej za fleke.

Što se tiče kolica,sa kišobran kolica sam preeeeezadovoljna! Mala obožava,spava u njima,satima šuti i gleda okolo. Dok ova druga sportska ne voli. U šetnji nakon 15 min hoće van. Preko zime nećemo moći baš koristiti kišobran kolica,najradije bih uzela neka univerzalna,svemoguća ( naravno da neću,ne želim da muž završi u zatvoru,zbog mene,nakon što me prebije,jer sam opet kupila kolica),ali definitivno nam se isplatilo to kupiti. Mala zadovoljna,ja zadovoljna.
    Onu hranilicu/ljuljačku mi još uvijek koristimo. Ne možeš vjerovati. Kad popapa mlijeko i nakon podriga,znm je staviti u to na kratko,dok nešto obavim. Neće dugo,jer se želi slobodno kretati,ali još uvijek koristimo. Neću je ni prodati,zasad!

Nisam vam rekla,da moja urla i boji se usisavača,otkad smo ponovno počeli izvlačiti s tim šmrklje.
    Prije sam mogla usisavati pored nje,dok se ona igrala. Sad vrišti i trese se,koliko ga se boji. Nadam se da će je to proći.

ivka pa možda će tvoja curica isto dobiti koji zub. Možda zato odbija hranu?
    Vidiš kako se Tiny namučila sa malom(,naš moto je : )KAD-TAD  mora početi papati.

Kamikazee super za treninge. Barem se opustiš i uživaš sa curama. Jednom sam probala trening oko šipke hahahahahahahahahahah bože,kao da nisam žena. Ko robot sam se vrtila oko šipki,nikako da se popnem gore na nju,hahahahaha..pa sam odustala. Za mene je trčanje,boks,može i ples,ali latino ili nešto slično. Volim kad su treninzi malo žešći.
    A za ovčicu sam napisala,da smatram da je baš za male bebe,barem u našem slučaju. Nama odgovara,ali neće se onesvijestiti od nje,nego samo upalim,pa nju smiruje,ali samo kad je umorna. Kad nije umorna,grize i pleše sa ovčicom. 

Evo kraća verzija ahahahahah Sorry unaprijed na greške,žurim i ne gledam. Pusek
    Idem trošiti pare. Kupujemo igračke i putni krevetić/vrtić za malenu nemirnu. Biti će ko u ZOO 

ivchi87
    22. Listopad 2016. 19:38

Hahhahahhjahhaha a joj Kamikaze :DDD evo nemoj ga probost, uzet ce Sunshine. Mozda ga ona probode :DDD sad mi krivo sto sam ti ga tako hvalila. Al meni stvarno funkcionira. A spasava me i po noci jer se budi sad stoput a nedam mu jest nego upalim ovcu pa koji put zaspe samo na to. 

Kriszta ovo sam i ja procitala za budjenje i inteligentnu djecu. Al budimo realni ne bi imalo smisla ljudima koji guglaju "bebe koje se bude stoput po noci" napisat u clanku: e, a uz to sto vam se bude jos su i glupa. Pa me nekak nije utjesilo... 
    Hhhahahahha ne daj muza u zatvor, ne moze se ovca sama za malu brinut :D

Mamasita super ti je ovih dana vidim :D i ko onda kaze da po guzi ne pomaze :DDD drz se, upali Rozgu!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.