Tiny jel i tvoja Mia više voli povrće ili?
Isto ne znam kako bih više nju zabavljala,zahtjevna je jako! Al ajd..barem neće biti neka mutavica kojoj je sve svejedno!
Moja ima isto raspored preko noći,ali za dudu. Jede jednom u noći,većinom oko 4h ,ali to nije fiksno- Ali dudu traži dva puta u pola1 i u pola 6...presmiješno.
Ivchi hahaha i ja htjela komentirai nešto slično za svekrvu,ali maleni tvoju ne vidi često. A moja malena viđa sveKRIVU svaki dan. Neizbježno je da je ne voli,ali ona svaku osobu (poznatu/nepoznatu) voli. Kontam da je sretna kad ugleda bilo koju osobu koja nisam JA. Jadnica većinom po cijele dane mene gleda.
I moja Mia isto bolje spava kad navečer popije mlijeko,kontam da kašicu bih joj mogla jedino dati sat-dva prije spavanja,da joj ne bude teško u želucu,ali onda mi ne bi popila mlijeko.
Mamasita super. Znači luk može i u sobu na policu,ne samo na ćevape.
Uvijek nekako više vjerujem domaćim receptima. Sad ćete svi smrditi isto ko stariji ljudi ,koji doručkuju češnjak hahahahaha
Luk moze svugdje hehe...vidjet cemo jos za koji dan ajde...
Moja Paula kad ugleda bilo koga a da nisam ja ili muz, place. Ja ne znam sto je to....jedino ajde mozda je malo pocela bit ok kad je ja drzim, al ne daj boze da je netko nepoznat uzme. Ajme. Kaze meni moja kuma, ajme super da je barem moj mali tako vezan za mene....ja joj kazem da nije normalna....mala sa mnom ide i na zahod covjece....:-( Uzas
To je super ritam Kriszta, barem znas kad treba stavit dudu haha. I moja jede izmedu 4 i 5 inace...a posto je sad zbog kaslja sve naopako pa tako i jelo. A stas.
Drage moje klokanice :)
Nažalost više jednostavno nemam vremena za forum od silnih obaveza, ali evo da se javim malo :)
Naša curka od prije 2 tjedna puže ko mala glista, taj čas pređe cijelu kuću, a od prije 4 dana se ustaje na noge uz kinderbet i ostali namještaj, najgore je kad mi otvori ladicu i vadi stvarii van, pretrnem misleći da će glavu razbiti. Već je nekoliko imala bliski susret s namještajem i podom i onda plače ona, plačem ja i tako :P
U zadnje vrijeme najgore mi padaju mrlje od hrane na odjeći. Muka sveta s tim, više ne znam šta kupiti. Noći su i dalje standardne, grozne, rekla sam mužu da si nađe drugu ženu koja će mu rodit drugo dijete jer ja sigurno neću, ovo jedno ko njih 5. Shvatila sam da nemam živaca za djecu i cmoljenje i plakanje i meni dosta.
Teško mi padaju sve obaveze i teško mi je što mi muž trenutno radi od jutra do sutra i uskoro imamo godišnjicu braka i ima da se onako pošteno iskupi za sve nekim urnebesnim poklonom (poklonima, što više to bolje :D)
Gledam vaše slikice i oduševljena sam, kako ta djeca rastu, sve su slađi i slađi :D :D
Di mi je ivchi? Kako tece tvoja muka s cicama? Vjerovala ili ne, ja još uvijek pomalo muku mučim, imala sam toliko otvorenu ranu na lijevoj cici da sam proklela i dojenje i sve. Hvala Bogu malo se povuklo, sada je već podnošljiva bol tokom dojenja i pomalo zarasta ta rana. I pravo da ti kažem, mene je rojazol oralni gel spasio.
Kako s hranom? Šta dajete svojima, mi smo na 2 obroka dnevno i stalno gruntam šta cu joj za 2. obrok, šta dajete svojima za 2. obrok?
Nadam se da ću vaš češće moći pratiti.
Pusaa :*
Nekako sta god pricamo uvijek zavrsi sa svekrivama :)
Super Kriszta sto joj samo dudicu stavis, donedavno smo i mi tako, triput budjenje, dvaput samo da ga okrenem i jednom hranjenje, i to uopce nije lose naspram ovog sad kad ne znam koji mu je vrag.
Mamasita jel se provrtila u masini? :D to me podsjetilo dok sam bila mala pa sam imala macku: u jednom momentu se tjerala i cijelu noc mijaukala, odnosno zavijala, tolko je mamu izludila da ju je zatvorila u masinu. Nakratko naravno. Inace udomljava sve sto joj pred vratima zakaslje, momentalno imaju macku i psa, ono, samo da ju opravdam da nije zlostavljac zivotinja (ova drustva za zastitu prate sve ko CIA majketi).
Ljetnice su se bas razbacale tu na temi :) uce se kod nas sta ih ceka za koji mjesec. A nista dobro eto :D
Jel ko davao jest amaranth? Majketi ja mu dupe ne mogu ocistit od tih kuglica. Kak udje tak izadje. Mozda ja to dosta ne akuham? Kuhala sam 25 min...
Amaranth svakako kuhaj malo duže....oko 40-45 min.
Ali isto ce ti izac kako je i uslo....tako to biva kod nasih malih posera....hahaha
Tak dugo? Vis ja sam to premalo kuhala mozda...
Ninach i ja jos mucim muku, zalim se ja redovno na cice, kolko se ja zalim na njih nije se muz sveukupno zalio otkad me zna :D i nemam ni ja zivaca za cendranje... mozda je to do soora? :)
Ovako kad vec vidim kak su vasi klinci veliki bas mi se tih mjesec, dva dana puno cini razlike u ovom periodu, svasta vec rade.
Ivchi je ubola karte za Phill Collinsa 20.6.! Pariiiiiz :))))))
Sortiraj odgovore
Najstariji