Hello! Se jos pijucka kava? Ja evo vec na drugoj kod mame ☕
Junior zaspao. Dorucak smazao ko veliki krusku/rizine pahuljice. I bljuckao posli, on i krutu hranu bljucka nema nam pomoci 😩 no s obzirom da ima 6.800 nemas brige.
Crazy ja nemam pojma o kojim vi programima vježbanja pricate 😂 totalni sam anti vjezbac uvik bila.
S kg - kad god stanem na vagu imam manje od prethodnog mjerenja. Malo mi fali da padnem na 48. To je skoro 5kg manje nego prije trudnoce. Izgledam ok da bi se moglo manje učvrstiti sve skupa bi no pomalo. Natjeram se na 10 čučnjeva i 10 trbusnjaka dnevno 😂😂
Jedem - svaki dan ujutro odmah nesto slatko komadic ne puno, dorucak oko 10h i rucak oko 16,17 i to je to. Ništa vise. S tim da već dugo ne jedem kruh uz rucak pa mi ta navika ostala
Tpol sto ti je s mozgom hahaha 😂😂😂
Mare jos malo pa je nećakinja tu jeeej ❤
Hele ti ces i u teretanu wow
Masho mozda je stvarno skok koliko je točno star?
Zašto toliko pazis s hranom?
Sunshine da da skok je onaj neki s 4ipo mjeseca 😂😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cendranje? Moja cendra stalno...kroz jutro jos uspije bit medu igrackama neko vrijeme dok svira Rozga al popodne samo cendra, ne smije me izgubit iz vida...ako je dignem, prestane, al moram setat inace joj dosadno i krene se bacat...magneti na frizideru su joj najdrazi...al ne mogu ja tako dugo nju vise ni drzat....jucer od 17.30 do 20.00 na rukama...nema sanse ju spustit...cendranje....dode mi da je stavim u masinu za robu i upalim centrifugu da joj bude zanimljivo...eto nemajke.....
Ove ljetnice se svako malo gube po temama
Mamasita ako će mi tak dobro spavat odmah ću objesit svežanj luka nad kindačem :P
Kad vidim od Ivchi post ne smijem piti nes, zadnji put mi izletilo po ekranu
I kod nas je to cendranje najviše popodne. Sve do kraja! Najsmješnije mi je šta je tak cendrava i živčana i izgleda kao da je umorna nakon popodnevnog drijemaa od 2h u komadu!? E sad jučer smo je zaribali s tim popodnevnim drijemom pa si je dama zaključila da joj je bolje odmah prvo spavanje odradit dužu turu.... da je ne bi tko zaj...
Sad si odmara oči, bit će kojih pola sata mira. Dolaze moji kasnije, super, netko drugi će je malo nanašat po rukama.
A daj jbt 😂😂😂
Kod nas je riža dobro prošla. Ma i to šta kažeš, ja sam sretna jer napokon jedemo na žlicu!!!!!
Nakon mjesec i pol dana psihičkog maltretiranja mene došle smo i do toga.
Danas ću probat blitvu. Jedan list sam samo skuhala tek toliko. Spremno. Čeka damu da se probudi. Taman će joj biti vrijeme za klopanje.
I da, magneti su joj primamljivi, ali ipak su joj slike na zidovima draže. Čudo da još nismo razbile ni jedno staklo. Prvo nateže okvire lijevo-desno (već je ostao trag po zidu kako ih nateže) i onda ih isčupa iz zida i baca. To joj je jako smiješno.
Ubise me ove otvorene kartice 😂
Pardon cure
Sortiraj odgovore
Najstariji