Nema temperature samo uzasan kasalj koji je budi. Danas po danu slabo spavala...
Mamasita proci ce s lukom za sedam dana, bez luka za tjedan :D moj eto vec malo slabije kaslje, skoro nista, a bas ga je bilo ruzno cut, to je sve od smrkljica...
Tiny, rodio se sa jako malom fontanelom pa se zatvorila vec... prerano, al ne mora nista znacit ako raste glavica kak spada.
Ja mu dala za veceru kasicu, ima da spava do 10 ujutro. E a di ima kupit rizinih paguljica koje ste apominjale? Bila maloprije konzum/kozmo pa nista...
Narezala ja luk i evo stoji u sobi...reko moj muz "nista ja cu vam oko ponoci donit cevape i ajvar i navalite"! :-)
Nije jos zakasljala ali budi se stalno....valjda joj smeta to u grlu(plucima)...jer sline u nosu skoro uopce nema.....ovo ce biti luda noc predosjecaaaaaaaaam.....a tako smo lipo spavale....ah.
Mamasita drži se. Čitala sam i ja za luk i jednom htjela probati,ali je još bila premalena ( 3 tj) pa se nisam usudila. Nadam se,da će brzo proći. Mirnu noć vam želim.
Ivchi i moja počela cendrat za sve. I kad je na rukama. Ko da me netko po koži sjecka,pa poslije soli. Prije bih to,nego to cendranje. Stvarno ne znam,šta joj je. Ustvari , čini mi se ,da joj je dosadno. Danima nismo nigdje išle,samo malo u šetnjicu. I danas napokon otišli malo same do soping centra (ružno vrijeme) po hranu i do DM-a i odmah je bila jako vesela,skoro cijeli dan. Navečer od 18h opet cendranje.
Fontanela (glavna) kod nas se nije zatvorila,baš je rupa još ogromna . Neki dan sam čitala o tome,jer sam mislia da se do prve godine mora zatvoriti,ali piše da do 24 mj. Kod vas onda jako rano. Koliko je sad glavica nemam pojma,ravnam se po kapama. Br 53 je knap hahaha
Nasdva ovo sa hranom je katastrofa. Grozno. Kako mogu ostati bez . To kao da pekare ostanu bez kruha. Znam da ima i druge hrane,ali neke bebe su izbirljive...itd. Samo pazi sa bebimil,legica to kupuje maloj i oni su imali problema,jedno vrijeme dobavljač nije isporučivao trgovinama.
Inače meni i novalac smrdi,ali bitno da je njima fino :)))
Lidl..muž je danas išao po kombinezon,htjela sam sivi,ali br 74 su imali samo rozi,opet!!!!! Definitivno trebamo neke druge boje. Mi još doma imamo sive,narančaste,žute i bijele stvari..crvenu slabo imamo. Bodija imamo puno,ali one majičice su mi slatke i hlačice. Buce ćemo isto da kupimo.Samo definitivno poslije buđenja i hranjenja odmah moramo krenuti do Lidla.
Rižine pahuljice kupujem u konzumu,dm_u,mulleru...čudi me da u konzumu nije bilo,uvijek imaju i od lina i od hippa.
Halila moguće je,da te tvoja Iris kažnjava zbog toga,što te nije bilo.
Bitno da noć prespava. Predobro :)
Joj da Nasdva šviđa joj se palenta sa kruškom. Naravno! Ali od karfiola jadna cijelo vrijeme prdi i nije danas popodne kakila. Malo ću još sačekati s tim. Očito joj smeta.
Zubi na sve strane. Moja malena očito štrajka!
Jutro!
Nama prešlo u naviku buđenje u 22,20 u 2,50 i 6. Možeš vuru po njoj naviti
Ivchi- jeste se naspavali? ;)
Kriszta mislim da si u pravu za cendranje. Rekla bi da je razlog dosada! Eto jučer u cityju ma ništa, gledala okolo, smije se, brblja čim smo doma došli i svekrići otišli eto nje opet.
Ako je do toga ne znam kako bi je zabavljala više. Najviše hoće na ruke i da je nosam okolo. Sad joj je zanimljivo (osim ganjanja mačka) kad pustim vodu na pipu i pokušava je ulovit. Al bokte ne mogu po cijeli dan puštat vodu, tko će račun platit
I od robice da definitivno imamo previše roze boje...u svim nijansama. Bijelo je sljedeće. Dva žuta bodija i tu i tamo još neka tamnija. Crveno ništa a to mi je isto slatko!
Majce joj još ne stavljam. Ne znam, živciraju me kad se podignu. To će mi biti dobro kad bude sjedila. Za sad je samo bodi, štrample i pidžamice bez rukava pa i njih kombiniram.
I mi još štrajkamo sa zubima ;)
Pastrnjak i jabuka se jučer nisu baš proslavili. Al ok, pojela pola, za nas je to dosta ;) A i jela je u 8 pa nam se sve pomješalo hehe
Danas ću s krumpirom napravit.
Mamasita kak ste spavali? Jeste naručili čevape nakraju?
A joj, ja bi umrla da voli svekrvu :D e citam pastrnjak i svekrva i htjela sam napisat da bi umrla da voli pastrvu al sam se zadnji cas sprijecila.
Mamasita sterala muza iz sobe i sad s lukom zeli postic da se ovaj nikad ni ne vrati :D mozes kupit i eukaliptus radiatu pa nakapas malo na neku vaticu i stavis u blizinu...
Mene cak to cendranje toliko ne smeta al on meni jednom na dan obavezno vristi ko da sam najgora mater na svijetu.
Kasica navecer je prosla tako da je spavao do deset. Al navecer. Do 1 se probudio 4 puta. Od toga jednom vristao jer sam ga ocito uvrijedila s tim da sam mu probala tutnut dudu u usta. Onda spavao do 5 fala da ne kazem cemu. U 5 me probudio neki cudan zvuk. Nisam ga cula uopce dok nije tako povuko svinju ewana da je uspio odkopcat cicak. I igra se. Reko tebi otkad imas tu ovcu nisu sve ovce na broju. Al ajde, spavao do pol 9 pa sam u redu.
Nasdva imam ja jos jednu za tvog svekra, ako ima pokvaren zub samo nek zagrize klincic. Zubari su precijenjeni :D. (Izvuceno iz kucne radinosti jos jedne starije osobe koja stedi na uslugama HZZOa)
Sortiraj odgovore
Najstariji