Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivchi87
    20. Listopad 2016. 14:27

Nasdva jel ima u Sloveniji mozda? Mozda ce mu i ovo odgovarat, ipak je sad vec sazrio probavni sustav...

Mamasita danas smo jabuka-amaranth, pojeo sve i poceo plakat, nisam znala sta cu, kuha se 25 min, pa reko dat cu mu malo banane. Sipak malo, pojeo vise od pola... valjda ce moc kakat. Uglavnom super papa ali isto malo pljune pa onda opet stavljam u usta. Pocela sam ga ucit da pije na casu, uspjesnije je to od flasice...

Ej ej ne tracajte mi Rozgu, sta vam je. Ja svom svaki dan pjevam: odo ja, i neces za me vise cut! 

Maaalo je normalniji. Al totalno se promijenio u par dana. Nikad prije nije plakao bezveze ako bi mu udovoljila, sad bude na cici i pocne doslovno vristat, ja mislim da susjedi misle da ga tucem. 

Nama je fontanela skroz zatvorena... moramo mjerit glavu redovno, za sad je ok. Kolke su vama glavice? Nama je 44,5, a ne mogu vjerovat da mi na otpusnom pismu ne pise kolko je bilo na porodu bokte....

nasdva
    20. Listopad 2016. 17:19

Ivchi u slo je Humana za istočno tržište, takvu mogu kupit i kod nas.
    Za sad nema reakcije na Bebimil. Bebimil smrdi isto ko i Nan, ali nisam primjetila da mu smeta.
    Idući čet u lidlu će bit robice za klince. Ja idem po žute hlače i žutu majcu. Sva roba mu je siva ili tamnoplava, treba nam boje. Žuta je i meni najdraža boja

TinyBabyToes
    20. Listopad 2016. 17:34

Eto nas, bili u šetnji sa svekrićima i odpeljali se malo po cityju. Pošemerili smo joj ritam spavanja od pol 2 do 4. Al kakva je po noći, baš me briga, vraćam joj sad hahaha
    Malo zanjonjala na pola sata, dalje nastavila blejat po izlozima...buduća šopingoholičarka :P

Kupila joj novu veću kadu i onaj nastavak za ležanje u kadi, bokte taj nastavak za duplo skuplji od kade hahaha
    Znam da će nam to trajat još možda mjesec dana dok ne krene samostalno sjedit al ajde bacila sam novce u vjetar već par puta pa šta ne još jednom

Robica u H&M-u predivna, sve bi, al suzdržala sam se :D
    Vidjela katalog za lidl, odo po onu mint boju bodi i šlapice. Napokon da nije sve roza. I žuta i zelena su mi preslatke boje za dječju robicu. Žuto imam samo jedan kompletić :/

Nasdva a baš ste u problemima s ad-om :/ Držim fige da mu se i ovaj svidi.

Ivchi napapao se frajer :D
    Kak misliš da je skroz zatvorena? Ja uvijek napipam rupu. I kad se zagledam vidim kako joj kosa ide gore- dolje kad ova pulsira...
    Nemam pojma koliki joj je sad promjer, trebala bi škicnut. Pa kak to da nema na otpusnom???

mamasita4
    20. Listopad 2016. 18:24

ova moja kaslje ajme. stavljam veceras luk u krevetić. javim kako proslo

ILoveCats
    20. Listopad 2016. 19:02

Mi jedemo po tablici, odnosno dala sam izraditi jelovnik.
    Pojede par žličica al je to ok :)
    Ima 1 zub. Cendrava je.
    M još nije došla....
    Glava me rastura...

ILoveCats
    20. Listopad 2016. 19:32

Jedna žena radi jelovnike. :)
    Baš se tim bavi :)

Halila
    20. Listopad 2016. 19:51

Večer! 
    Mi smo jučer preživjele same. Kupanje super prošlo, spavala je do 7 ujutro u komadu, al zato me danas ubila. 
    Bila sam na poslu danas, 6 sati odradila. Morala sam uskočiti. Ona je bila s mojima cijeli dan i bila je super, ali otkad sam došla doma, ona stalno cendra. Nemam snage za ništa. 😣 Muž je isto umoran, jučer feštao s dečkima, danas bio na poslu, samo se izmjenjujemo cijelo vrijeme, malo on s njom, malo ja. Ajme muke...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.