Od njenog cendranja i od muke od jutra svira Ana Rucner cd šta sam dobila od hippa mislim... Kod nje nema reakcije na to, na mene ne djeluje smirujuće. Više me u depru baca, uspavljujuće a ne mogu spavat hahahhahaha
Sad je maloprije radio usisivač...hahaha. Usisiali smo slinu, al nije previše izašlo....al naručila sam onaj aspirator na baterije da mi pomogne po noći...ko bi usisivač vukao usred noći....probudit ću maloga ali i susjede....A noćas je baš imala sline ajme.
Ostalo mi od jučer malo kašice od buće, pa ću joj dodat jabuku u to....nek pojede bar dvi žlice, ja zadovoljna. Još se učimo....Al po kakici vidim da nešto i prođe u nju hahahaha.
Eno je na kauču, ajme je nervozna.....brate mili, ovih dana nam je stvarno svima užas!!! Ma......proć će (to mi je moto).
Jednog dana hahahaha
Javi baš dojmove za taj aspirator. Koliko dođe? Da po noći nisam luda da navlačim usisavač :D
Nama je sad kakica opet dobila više onu zlatno žutu boju. Znači da se probavlja to?
Jedino uvijek od mrkve primjetim komadiće :P
Rozga nama baš pomaže. Uspijem otić do kuhinje bez da plače za mnom. :-)
Idem i ja skuhat kavu ako uspijem. I moja će sad na spavanjac
Aspirator Kinderlux ja mislim, 199kn. Briga me, nećemo jest par dana hahaha.
Ma kakica je super. Bit će ti i dalje raznih boja, ovisi šta jede...a da vidiš od cikle, hahahahaha. Nemoj se prepast.
Pozdrav,
Koliko problema s ad mi imamo. Budući da u Mulleru u Hr. ,a ni u Beču nema Humane 2. Ova za istočno tržište navlači vlagu i ljepi se. Danas kupili Bebimil 2 popio je. Sad čekamo da vidim reakciju.
Nama svira Crvena jabuka kad ga treba smirit, a dječje pjesmice kad ga treba zabavit
Sortiraj odgovore
Najstariji