Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    19. Listopad 2016. 18:30

Tiny papanje je krenulo ajme! Čitala sam,da je odlična kombinacija pastrnjak sa jabukom,djeca obožavaju. Ako je već sad na meniju 3 dana,malo da kombiniraš.

Halila mislim,da ću i ja na kraju ranije otići za godišnjicu na neku predvečeru,tama da pokupim dijete pa kući na kupanje. Malo da još naraste,pa će onda htjeti možda zaspati bez mame/tate. Sad iskreno sumnjam,da bi netko uspio nju uspavati hehehe
    Barem ste se malo "odmorili i isključili".

• Audrey2016
    19. Listopad 2016. 21:09

A kako smrznuto voće spremate? Jeli ga prokuhavate kad se odledi ili samo blendate?
    Mi smo ovih dana otvorili sezonu zubici i samo su počeli, baš smo sretni svi 😊😊😊😊
    Inače, mi smo danas papali jabuku i mama kompot od šljiva jučer i danas obvezna juha, jogurt... i beba kakala, u tri navrata ali isto ju muči...samo da ta mrkvica izadje

nasdva
    19. Listopad 2016. 21:55

Audrey kruške i jabuke smrznute ubacim u kipuću vodu inače potamne kad se odmrznu. Šljivu sam mu bila prokuhala i onda je bila jako kisela, sad zadnji put sam ju samo odmrznula. 

Kriszta procjedim vodu samo za palentu i griz za ostalo ne. Ide ti kao na 1dcl vode 1 čajna žličica po nekom bebi receptu ja stavim 1 jušnu žlicu. Bitno da nebude pretvrda nego mekana skoro kremasta kad ju malo duže kuhaš da se zrnca ne osjete

mamasita4
    20. Listopad 2016. 07:39

Mi spavale do 4,popile mlijeko,i onda nikako. Kasllje,slini,place jer ne moze zaspat. Oko 6 je jos malo zaspala jedva evo do sad. Al ja nisam. Mali vikao oko 6.30,ruzno sanjao,a muz raydi nocnu.ajme

ivchi87
    20. Listopad 2016. 07:58

Pa sta je s tim spavanjem??? Ovo je stvarno za tuc se po glavi. Ovaj se isto probudio u 5 nakon 7 budjenja i ko fol ne bi vise spavao. Ma stisla sam ga da ne moze mrdnut nogama i rukama pa se valjda usro i zaspo bez pogovora. 

Bili jucer na cijepljenju pa me negdje do 7 ubio s cendranjem. Nije imo temperaturu ni nista. I nije ni osjetio ubod u te butine. Rekla mi je doktorica da mu slobodno odma uvedem ad sa nekom zitaricom navecer kao kasicu kad vec nece pit jer mu ocito vise nije dovoljno mlijeka navecer, skoro pa nista nemam za zadnje hranjenje. A posto sam nemajka kako vec znamo ne dam sad da se nacicava pa povecava kolicinu jer hocu da to ide u obratnom smjeru. 

Bas me depra pere, ne da mi se nista. Dost mi je svega.

TinyBabyToes
    20. Listopad 2016. 08:38

Jutro!

Pa šta je ovo postalo s tim ne spavanjima?

Mamasita koja noć ne ponovila se, bar ne tako skoro ;)

Ivchi drž se! Sretno ako ga zasiti ta "kašica" moja je nezasitna! Bitno da je cijepivo prošlo bez nuspojava

Pojede kašicu oko 5, pa mlijeko u 7 i budi se u 10 već i pojede cijelu bocu??? Njoj kao da kašice otvaraju apetit a ne da se naždere od njih??? Pa buđenje u 2 pojela sve, pa 5 pojela sve i od tad se neda uspavat opet. Živčani slom dobila. I ja i ona.
    A kad napravim veću dozu ne želi je pojesti! Ona više voli po malo a češće očito!!

Kriszta hvala na savjetu, onda danas idu pastrnjak i jabuka na meni
    Uglavnom sam po netu vidjela recepte pastrnjak i krumpir, to ću onda sutra. Da mi jabuka ne propadne ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.