Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    18. Listopad 2016. 19:27

Ne znam jesam već pisala, ali mjenjanje pelena je postao vrlo zahtjevan posao. Kak ju polegnem odmah se okreće na bok ili na trbuh, ruši sve šta joj je nadohvat ruke, baca pelene, ako i ostane ležat onda rit odiže od podloge ili lupa nogama pa ne možeš ni pelenu postavit ispod nje a kamoli zamotat.

Mjeseci treninga do ove faze mi nisu pomogli. Za ovo treba brzina i spretnost. Zamotana pelena izgleda kao da imam Parkinsonovu i nisam u stanju zaljepit na pravo mjesto.
    Muž ode promjenit zove me i pita šta sam ovdje radila. Reko, ostavljam vas same pa da vidim kako će tebi ispasti. Ostao je u šoku koja je to muka postala

I da, projektor je izgleda rekao zbogom. Previše smo ga maltretirali. Čudim se kako je napa još živa :D
    Ajde bar još svira pa neće odmah u smeće, ali slika se više ne vrti. Radi ali stoji na mjestu. Kaj je najbolje odmah u startu sam kupila šta se slika giba kao da šteka. Ili su svi takvi.
    Srećom pa ima i onaj iz lidla pa sad tamo može brojat zvijezde dok ovaj drugi svira. Dugo ih je sad zbrajala, kojih pol sata :P

Popodnevna klopa je bio griz (s vodom sam ga radila ne mlijekom) i naribana jabuka na sitno unutra. Jabuka je malo popravila teksturu ali i dalje gnjecavo za njen ukus. Jbga danas joj je bio dan gnjecavog menija. Sutra se vraćamo na kuhanje i gnječenje vilicom.

mamasita4
    19. Listopad 2016. 07:51

Jutro svima. Ooo Tiny pa i nama je tako,to je sasvim u redu...mislim da je svima tako...naucit ces u hipu sad namjestit pelenu,ne brini. Ja joj dam nesto da se igra dok mijenjam. Ili mijenjam dok su reklame na tv-u hahaha.

Inace,moja kasllje vec dva dana,brat joj je prvi poceo,sad i pna. Sinoc je imala 37,2
     Nocas je pratim al ok je,nije islo na gore. Sline nije imala,samo je kasljucala,al jutros vidim da je malo i nos procurio. Sad ce dobit fiziolosku i usisivac. Nema druge. Samo uzas mi je svaki put razvlacit taj usisivac. Ima li ko iskustva s onim aspiratorom na baterije ili na usis na usta? Ovo mi je koma,a jos me i ledja bole. 

Kako su prosle godisnjiceeee? javljajte!

TinyBabyToes
    19. Listopad 2016. 08:37

Jutreko!

Mamasita joj, držim fige da bude brzo prošla temperaturica :*
    Muka je natezat usisavač ali navikla sam bila u tih dva tjedna hehehe
    Nisam s ovim ostalim imala iskustva, usis na usta sumnjam da bi ja išta izvukla, više bi izvukla s onim bezveznim šta ga stišćeš. Ali muž bi imao kapacitet, bojim se i prejak usis pa sigurnije usisavač, taj bar regulira. Muž ne zna nježno hahahhaha

A pelena...ma znam da je normalno, ne brinem se ja za to. Smiješno mi je zapravo :D
    Dam joj nešto u ruku da ju zabavim, najviše mi voli ukrasti vlažnu maramicu pa nju nateže, onda ju baci sa strane pa okret za njom :D
    Trebam se ubrzat ahhaha

Prebacile smo se u kuhinju za igranje. Tata se i dalje nije maknuo sa svojim stolom ali ugurale smo se kod njega. Posložila kocke na pod, deka ispod i baby gym. Igračke okolo i neka ima mjesta za puzanje. Uživa dama, sad me vidi u koji god se čošak stanem

Buđenja noćas četiri. Bokte svakim danom sve više buđenja, kad će kraj??? Jela je sva puta, a prek dana je jela baš lijepo i još kašice. Gdje joj to stane???

crna123
    19. Listopad 2016. 09:12

Jutro!! I kod nas takvo presvlacenje ima je svugdje al naviknem se brzo sve ide il kao sto ste rekli reklame malo i gotovo :) mi ujutro uspjesno uzeli pisalinu jeej dosli na vadenje krvi nije ni pisnula smijala im se tak da ja sva zadovoljna kak je proslo :)

TinyBabyToes
    19. Listopad 2016. 10:16

Bravo Crna! Lijepo iz prve a ne ko nas dve hahahah

Zaboravila napisat, jučer ležim kraj nje u igraoni i ona me gleda i izusti slogove ma-ma. I muž čuo, ali odmah mi kaže "to ona bezveze melje nema pojma kaj priča" 

Znam, ali jel mi moraš pokvarit trenutak bar sam čula i to a ne ba-ba hahahahahah

Halila
    19. Listopad 2016. 13:12

Crna bravo za hrabricu malu! 😊
    Tiny hahaha trebala je reć ta-ta, već bi cijela familija bila obaviještena. 😉😂

Mi smo jučer se malo izveli na večeru, bilo je lijepo. Malo smo se podružili. Išli smo već u sedam tako da smo stigli doma na vrijeme za kupanje. Moji su čuvali, bila je dobra. Bez brige ju ostavim s njima jer je naviknuta na njih pa ne plače za nama. 
    Danas smo cijeli dan same. Frendica je jutros rodila pa muž ide navečer na feštu. Prvi put ću ju sama kupati. Baš me zanima kako će to proći.
    Ovo prematanje koje opisujete, kod mene je tako već skoro 4 mjeseca, otkad se počela okretati na trbuh. Sad je još malo gore pošto puza pa juri na sve strane. Trebalo bi mi pet ruku nekad da ju mogu premotati. Takvo nam je i kupanje postalo. Borimo se stalno. Jedan ju drži, a drugi pere. Zato ne znam kako ću to sama izvest danas. 

Super mi je inače sad kako svakim danom vidim da sve više razumije što joj se govori. Baš se primjeti napredak iz dana u dan. Najnovije je to da razumije kad ju pitam "daš mi pusu?". Odma krene prema licu i zaslini me. najljepše i najslinavije puse na svijetu! 😂

• Kriszta
    19. Listopad 2016. 13:16

Htjela sam te pitati već Nasdva ,palentu koristiš onu iz trgovine ili kupuješ neku "posebnu" iz bio&bio?!
    Mislim ,znam da je glupo pitanje,ali ja nisam nikad sebi pravila palentu,i svekrva ima neku doma,pa mislila sam čisto probati,da vidim da li damica to hoće,mada ne sumnjam da hoće.
    Odmah sutra složim sa kruškom :) Jel ti nakon kuhanja još zblendaš sa kruškom ili ?

Našla sam na netu kombinaciju cvjetače i buče ( nikad ne bih sama to kombinirala) pa će malena danas to papati :)

Di ste slavljenice??? Nea izvještaja 

nasdva
    19. Listopad 2016. 13:35

Tiny sad će ona to pomovit kad jedan put kaže bude opet. Dok ste same ponavljaj joj ma-ma. Tak je Lovro naučio, ja dobila okladu ali još neznam u kaj smo se kladili. Prasac mi neće reć jer je zgubio.

Halila baš mi je drago da ste se lijepo proveli.

Crna baš je hrabra. Nadam se da će i nalazi biti tako dobri.

Mamasita nama usisavač stalno stoji u dbevnom boravku kraj kauča tko će ga stalno natezat.

TinyBabyToes
    19. Listopad 2016. 14:23

Pastrnjak i mrkva popapani. Ispraznila cijeli tanjur :D
    I nakon kašice nije htjela mlijeko papati tako da se valjda i najela od toga?
    Za kraj zagnjurila ruke u kašu, razmazala po cijelom stolu ostatke, pranje i presvlačenje nakon klope je bilo pod obavezno

Ah, mi kasnimo u svemu za vama tako da nam je ovo divljanje i bježanje po prematalici novost hahahha

Mama koliko izgovorim tu riječ čudi me da ju već prije nije izustila. Iako bi se nekako dala okladit da će joj prva riječ biti maca. Kako prati mačka i oduševljena je kad ga ugleda stalno vičem "di je maca? Gle maca, eno mace"

Imala jedno kratko spavanje od pol sata u 10 i do sad se nije dala uspavat. Energija na stotu. Jedva je sad zažmirila, 4 sata budnosti, rekord. Valjda bude odspavala svojih standardnih sat i pol do dva.

Halila ajde baš super za večericu ;) i pusa od Iris... ajooooooj
    Ma uživat ćete same na kupanju hehehe

Palenta. E to je nešto što od malena ne mogu smislit   (uz jetrice) muž me stalno moljaka da mu je napravim, bit će oduševljen kad ću ju morat radit zbog nje pa će on imat ostatke ahhahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.