Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    18. Listopad 2016. 14:28

ahahahahahahahahahahahah Ivchi 
    Svi mi imamo takve dane,kad smatramo da nismo baš za majke. 
    Čuvaj snagu,možda će ti i sutrašnji dan biti takav..ne daj Bože!
    Lijepo se napij danas! 
     idem,mala vragolanka se probudila.

TinyBabyToes
    18. Listopad 2016. 14:45

Ajme meni šta ste se raspisale sad u par sati, baš se vidi da svima drijemaju :D
    Moja od 1 spava. Očekujem buđenje za pola sata hahhah

Ivchi znam da nije smiješno, ali vrištim hahahahahah
    Izdrži do 9!!!!
    Tako je meni jučer bilo, ova od 3 do navečer cmizdri i urliče, dobila sam napadaj, do zraka nisam mogla doći od ludila. Muž me samo blijedo gledao, vjerojatno si mislio da bolje da ni ne progovori nešto bezveze. I onda navečer menga. Sve mi jasno

Nasdva hvala na receptima, ovi su super! Ove neke sam eto i sama smučkala :D
    Donjela mi svekrva pasternjak... Jel on otvara/zatvara? S čim bi njega mogla miksat? Kaže svekrva s mrkvom najbolje..

Od gubitka ideja, probala sam joj danas dati one pahuljice od Lina riža+proso+heljda, ali ne sviđa se njoj ta tekstura. Pojela je pola tanjurića ali nije baš oduševljena bila. Vratit ću se ja nakuhavanju i gnječenju vilicom, pa zna ženska šta valja :D

Halila zuuuuuub! pa ovaj tjedan samo niču zubi! Eto vidite da je nervoza zbog zuba hahahhahah
    Ih kad bi još i nama izvirio koji da znam da je zbog njega :P

mamasita4
    18. Listopad 2016. 15:05

Brate tri stranice u par sati...dobre ste. Ahahahaha. I ja pod mengom, umirem. Od jucer tri voltarena strusila. Ne bi inace izdrzala dvoje djece doma plus treceg na stakama. Jos u St takvo nevrijeme danas, ajme, nebo na zemlju. Bas sam bezvoljna. I mala je cendrava. Ivchi, reci di je rupa, ja dolazim!

mamasita4
    18. Listopad 2016. 15:06

Inace, danas hokaido prosla ok. Pojela je malu zdjelicu i poslije jos nekih 70ml mlijeka. Nije radila kiselu facu danas hahaha, al jos uvijek ne zna jest pa izbacuje jezikom. Naucit ce.

mamasita4
    18. Listopad 2016. 15:07

Sretno cure za godisnjice! Nalijte se sve u 16!

mamasita4
    18. Listopad 2016. 15:43

Ma...pustim si Italianu i pjevam...boli me đon.

ivchi87
    18. Listopad 2016. 17:00

https://klokanica.24sata.hr/beba/razvoj-u-prvoj-godini/bebe-bas-nikad-ne-placu-bez-veze-3387

Laž.

mamasita4
    18. Listopad 2016. 18:14

ahahahahahahahahahaha ivchi legendo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.