ahahahahahahahahahahahah Ivchi
Svi mi imamo takve dane,kad smatramo da nismo baš za majke.
Čuvaj snagu,možda će ti i sutrašnji dan biti takav..ne daj Bože!
Lijepo se napij danas!
idem,mala vragolanka se probudila.

Ajme meni šta ste se raspisale sad u par sati, baš se vidi da svima drijemaju :D
Moja od 1 spava. Očekujem buđenje za pola sata hahhah
Ivchi znam da nije smiješno, ali vrištim hahahahahah
Izdrži do 9!!!!
Tako je meni jučer bilo, ova od 3 do navečer cmizdri i urliče, dobila sam napadaj, do zraka nisam mogla doći od ludila. Muž me samo blijedo gledao, vjerojatno si mislio da bolje da ni ne progovori nešto bezveze. I onda navečer menga. Sve mi jasno
Nasdva hvala na receptima, ovi su super! Ove neke sam eto i sama smučkala :D
Donjela mi svekrva pasternjak... Jel on otvara/zatvara? S čim bi njega mogla miksat? Kaže svekrva s mrkvom najbolje..
Od gubitka ideja, probala sam joj danas dati one pahuljice od Lina riža+proso+heljda, ali ne sviđa se njoj ta tekstura. Pojela je pola tanjurića ali nije baš oduševljena bila. Vratit ću se ja nakuhavanju i gnječenju vilicom, pa zna ženska šta valja :D
Halila zuuuuuub! pa ovaj tjedan samo niču zubi! Eto vidite da je nervoza zbog zuba hahahhahah
Ih kad bi još i nama izvirio koji da znam da je zbog njega :P

Brate tri stranice u par sati...dobre ste. Ahahahaha. I ja pod mengom, umirem. Od jucer tri voltarena strusila. Ne bi inace izdrzala dvoje djece doma plus treceg na stakama. Jos u St takvo nevrijeme danas, ajme, nebo na zemlju. Bas sam bezvoljna. I mala je cendrava. Ivchi, reci di je rupa, ja dolazim!

Inace, danas hokaido prosla ok. Pojela je malu zdjelicu i poslije jos nekih 70ml mlijeka. Nije radila kiselu facu danas hahaha, al jos uvijek ne zna jest pa izbacuje jezikom. Naucit ce.
Inace, danas hokaido prosla ok. Pojela je malu zdjelicu i poslije jos nekih 70ml mlijeka. Nije radila kiselu facu danas hahaha, al jos uvijek ne zna jest pa izbacuje jezikom. Naucit ce.
Ja sam prava nemajka/nekuharica, morala sa na google pogledat šta je hokaido hahah
Inače ne volim nikakve bundeve buče, dunje, dinje, tikve jedino slično tome kod mene što može proći je lubenica
Bude ona skužila kroz koji dan, sigurno neće nitko imati muke ko ja s uvođenjem dohrane hehe
Mogu samo zamišljati kako je tek tebi s njih troje, ja sama s njom i mengom... dođe mi da se sakrim u crnu rupu na par dana :/

https://klokanica.24sata.hr/beba/razvoj-u-prvoj-godini/bebe-bas-nikad-ne-placu-bez-veze-3387
Laž.
https://klokanica.24sata.hr/beba/razvoj-u-prvoj-godini/bebe-bas-nikad-ne-placu-bez-veze-3387
Laž.
Hhahahahhaha

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji