Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    18. Listopad 2016. 14:28

ahahahahahahahahahahahah Ivchi 
    Svi mi imamo takve dane,kad smatramo da nismo baš za majke. 
    Čuvaj snagu,možda će ti i sutrašnji dan biti takav..ne daj Bože!
    Lijepo se napij danas! 
     idem,mala vragolanka se probudila.

TinyBabyToes
    18. Listopad 2016. 14:45

Ajme meni šta ste se raspisale sad u par sati, baš se vidi da svima drijemaju :D
    Moja od 1 spava. Očekujem buđenje za pola sata hahhah

Ivchi znam da nije smiješno, ali vrištim hahahahahah
    Izdrži do 9!!!!
    Tako je meni jučer bilo, ova od 3 do navečer cmizdri i urliče, dobila sam napadaj, do zraka nisam mogla doći od ludila. Muž me samo blijedo gledao, vjerojatno si mislio da bolje da ni ne progovori nešto bezveze. I onda navečer menga. Sve mi jasno

Nasdva hvala na receptima, ovi su super! Ove neke sam eto i sama smučkala :D
    Donjela mi svekrva pasternjak... Jel on otvara/zatvara? S čim bi njega mogla miksat? Kaže svekrva s mrkvom najbolje..

Od gubitka ideja, probala sam joj danas dati one pahuljice od Lina riža+proso+heljda, ali ne sviđa se njoj ta tekstura. Pojela je pola tanjurića ali nije baš oduševljena bila. Vratit ću se ja nakuhavanju i gnječenju vilicom, pa zna ženska šta valja :D

Halila zuuuuuub! pa ovaj tjedan samo niču zubi! Eto vidite da je nervoza zbog zuba hahahhahah
    Ih kad bi još i nama izvirio koji da znam da je zbog njega :P

mamasita4
    18. Listopad 2016. 15:05

Brate tri stranice u par sati...dobre ste. Ahahahaha. I ja pod mengom, umirem. Od jucer tri voltarena strusila. Ne bi inace izdrzala dvoje djece doma plus treceg na stakama. Jos u St takvo nevrijeme danas, ajme, nebo na zemlju. Bas sam bezvoljna. I mala je cendrava. Ivchi, reci di je rupa, ja dolazim!

mamasita4
    18. Listopad 2016. 15:06

Inace, danas hokaido prosla ok. Pojela je malu zdjelicu i poslije jos nekih 70ml mlijeka. Nije radila kiselu facu danas hahaha, al jos uvijek ne zna jest pa izbacuje jezikom. Naucit ce.

TinyBabyToes
    18. Listopad 2016. 15:39

mamasita4

Inace, danas hokaido prosla ok. Pojela je malu zdjelicu i poslije jos nekih 70ml mlijeka. Nije radila kiselu facu danas hahaha, al jos uvijek ne zna jest pa izbacuje jezikom. Naucit ce.

Ja sam prava nemajka/nekuharica, morala sa na google pogledat šta je hokaido hahah

Inače ne volim nikakve bundeve buče, dunje, dinje, tikve jedino slično tome kod mene što može proći je lubenica

Bude ona skužila kroz koji dan, sigurno neće nitko imati muke ko ja s uvođenjem dohrane hehe
    Mogu samo zamišljati kako je tek tebi s njih troje, ja sama s njom i mengom... dođe mi da se sakrim u crnu rupu na par dana :/

mamasita4
    18. Listopad 2016. 15:07

Sretno cure za godisnjice! Nalijte se sve u 16!

mamasita4
    18. Listopad 2016. 15:43

Ma...pustim si Italianu i pjevam...boli me đon.

ivchi87
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:07

https://klokanica.24sata.hr/beba/razvoj-u-prvoj-godini/bebe-bas-nikad-ne-placu-bez-veze-3387

Laž.

TinyBabyToes
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:07

ivchi87

https://klokanica.24sata.hr/beba/razvoj-u-prvoj-godini/bebe-bas-nikad-ne-placu-bez-veze-3387

Laž.

Hhahahahhaha

mamasita4
    18. Listopad 2016. 18:14

ahahahahahahahahahaha ivchi legendo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI