Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    18. Listopad 2016. 13:23

https://klokanica.24sata.hr/beba/dohrana/sest-kasica-za-bolju-probavu-1563/p6#naslov

nasdva
    18. Listopad 2016. 13:27

Kak se kuži da moje dijete spava 

• Kriszta
    18. Listopad 2016. 13:32

Našlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

http://www.bosch-home.com/Files/Bosch2/Hr/hr/Document/katalozi/zbirka-recepata-za-bebe.pdf

Halila
    18. Listopad 2016. 13:35

Nasdva ja miješam bananu i šljivu, nikad nema problema. Kod nas pali.
    Kriszta, koje veselje zbog zubića, suze mi krenule! 😂 I da bi dan bio još bolji, sad mi frendica javila da joj je puko vodenjak, u predrađaoni je, sva sam na iglama! 😂 Ou hepi dej.... 🎈

• Kriszta
    18. Listopad 2016. 13:45

I moje dijete spava hahahahah
    Kuhat ne moram,samo pire od krumpira napraviti. Peglam laganini usput,ostalo za vikend sve napravila. Milina. Onda u srijedu/četvrtak opet pučinje frka i cirkus u kući.

Nasdva mi smo bananu puno puta jeli,jer obožava,ali uvijek miješam s nečim. Najviše sa šljivom,kako i Halila kaže. Ali i marelica i kruška su super. Eto i zobene pahuljice. Ali definitivno šljiva i marelica su najbolji za kombinaciju s bananom. Dodam još obavezno ad,kao da joj to još pomaže.

Halila definitivno,ti je dan prekrasno započeo,nek ti takav bude do kraja 

ivchi87
    18. Listopad 2016. 13:48

Meni grozan dan. Ja za njega ovakvog eto stvarno nemam zivaca pa vristim i ja na njega vec kad on na mene vristi satima. I sve zato jer nije htio zaspat kad je trebao. Kebala ga ovca da ga kebala. Toliko sam pod stresom da nemam kapi mlijeka. Pa eto mu razloga da jos vise vristi sad kad se probudi. (Kasicu danas nece jer pogodite, place).

Halila tebi sretna godisnjica, meni ce bit sretna kad izadjem iz stana u devet.

ivchi87
    18. Listopad 2016. 14:14

Nadam se da ce i on postat super kad se probudi. I da se nece sjecat lude histericne matere i da nece zapamtit danasnje jutro. Mozda ja nisam bas stvorena za imat djecu. 
    Da, zaboravih rec, ne pase mu ni ergobaby. Njegov stav je da se zeli nosit na rukama bez pomagala. On ima vise stavova, svi me vode u zutu ustanovu u mom susjedstvu di kosulje vezu bez gumbiju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.