Nasdva lako vama s muškima i vrećicama ;)
Moja je inače pila tekućine sad odbija, ali nakon kašice joj nudim pa sad koliko potegne-potegne..
Nisam primjetila kod svoje poseban plač da baš traži piti. Ja uvijek jurcam s mlijekom, pa ako neće to nudim vodu i tako u krug...
Zvala pedicu, rekla da dođemo. Sad muž pizdi zašto moramo ići tamo. Njegovim riječima: "Opet će nas krava slati u bolnicu" muški.... bedak.
Ok ja sam zvala, mislila sam da će mi samo reći dajte joj čepiće i još neki savjet, al niš, rekla da dođemo.
Temp je pala na 37,8 ali dalje je nervozna, cendrava i pospana. Ja si sve nekako mislim da su zubi. Lijepo je mirna, premeće igračku po rukama i onda samo odjednom u plač. Kao da sam je lupila po glavi??? Bahhh, bude i to prošlo :)
crna ja sam isto morala skupljati urin. Zaljepi vrećicu (kupi više za svaki slučaj) i daj joj piti. U istom trenutku,još dok bude pila će se popiškiti. Tako je moja svaki put!
Nasdva moja inače ne pije puno,tako da joj ne dam piti dok jede. Valjda ni ne traži.Nemam pojma.
Moja jako malo tekućine pije i još je to uvijek problem. Možda 30 ml dnevno. Kad neće.
Tinyjavi nam se poslije. Navijam za zube! Zubi,zubi,zubiiii!!!!!!!!
To moram to jutro skupit il? Ovo cjepljenje je koma proslo place cjeli dan najrade bi lupala glavom u zid...
Obavili, nazalost nisu zubi 😟 iako mi se cini da ce provirit uskoto. Bar mi se tak ucinilo dok sam gledala u meso kad je vristala od placa haha
upala grla joj se cini. Grlo je crvrno kaze
Morali dati krv i urin, kaze pedica da odem kupit vrecicu za urin, vratim se otvorimo pelenu i taman da cemo stavit vrecicu ona se spisa! 😂😂
Odemo u lab, vadimo krv, kazu do 6 imamo vremena. Dajem joj piti,pije ona ali ne pisa. Vrecica na njoj. Nista.
Morat cu sutra opet tamo nosit urin zbog dame koja ne zna sta znaci tajming.
Dosli doma, skinem pelenu ona spisana! Pa da popizdis 😂😂😁
Moja je bas kontra. Popila je dosta u tih dva sata pa nista haahhaha
Sutra ujutro zvat za nalaz krvi a onda jos urin nosit pa nr znam kad je.
Crna posto sam sad( da sam mogla) trebala dati urin onda valjda ne treba biti onaj prvi.
Pokazala mi peduca kako se stavlja vrecica,ne vini se komplicirano. A sad... spretnost mi isto nije jaca strana tak da vidit cemo kak ce mi ici😁😜
Crna ne moraš ujutro,kad uspiješ, pa cijelu vrećicu prebaci u plastičnu posudu,tako su meni rekli,zbog bakterija bla bla.
Na je isto ovo zadnje cijepljenje bilo katastrofa. 3 dana je bila razdražljiva. ..užas.
Tiny ajme gnjavaže. Držite se..Jel malena ima još temperaturu?
Jutreko!
Noć prošla, a ono-koma. Čak sam i lako to izdržala. Buđenja u 11,2,4,6.. Samo da joj to sad ne pređe u naviku, sad joj još opraštam jer je bubana ali kasnije
Mislim da nema više temp, igra se ali je i dalje cmizdrava. Kakala je od navečer već tri puta. Mjenjanje pelena i po noći, uh.
To valjda od tolikog guranja toplomjera hahahah
Nisam još vrećicu stavila, glupo mi kad nemam posudicu, šta ću s urinom do tad hahahah
Čekam da svekar dođe i donese. I on će čekat da dama obavi svoje :P
Kak nas je zaribala s urinom jučer aaaahhhh
Crna kako je malena danas? Jel dobro noć prošla?
Btw za vrecicu - uzaludno uopce, ak stoji kao duze od 15 min ne valja...
Tiny, meni se ta noc opce ne cini strasna :D
I mi opet punog nosa. Uzrocno posljedicno to sve i je od zuba, ocito im je imunitet u banani... bas cudno, obzirom na propagandu oko dojenja, ne bi trebo do pedesete minimalno bit bolestan.
Strgana sam. Jucer sam pukla i zavristala na njega. Pa je muz (s kauca jer je bolestan) reko da nisam normalna i da ce imat emocionalne oziljke. Ako se ja ovaj vikend ne odmorim ak mu nes opet bude bilo poslovno, bilo bolest, on bi mogo zadobit prave oziljke.
Sortiraj odgovore
Najstariji