Duša napunjena. Misija obavljena. Koncert čudo. U biti, bilo je 2u1 koncert....Prvo Gibo, onda zajedno, onda Oliver svojih uru ipo, onda opet zajedno, ma čudo! Izbila sam se iz cipela haha.
Sad mi se malo spava, al ne kao muzu koji je radio nocnu pa....dobro sam....
Samo muz mi jos na stakama, jos je hematom u koljenu, ne znam sta ce bit, mozda nas ceka i operacija brzo...Ne znam kako cu s njima sama....ah ah. Al ajde jos cemo vidit sta ce bit.
Mamasita danas je sve lakse odmah jelda :) ja bome 03.13. na Merlina, a onda se nadam i da ce Balasevic, nesto ga najavljuju iza kulisa, ma nece me vise nista sprijecit sad kad krenu kasice. Bome muz ti se dobro sredio onda. Sta sve ti muski nece napravit da ih se mazi i pazi :D moj oso na put malo za promjenu, mi sami vec tri dana.
Kriszta, moj ptosli tjedan dve noci otuko u komadu. Al samo ako zaspe kasno navecer. A sad kak sam sama jedva do 8 izdrzim pa ga tutnem spat pa se opet budi i jede. Ma budu oni to brzo, glavnk da se zna da mogu.
Curke bas imate puno naprednih klinaca. Mislim da nas nije nesto ubila motorika. Al neka, sve ce on to...
Nasdva super je ova sjedalica, bas mi se svidja. Al se nekak nadam da ce u ovoj moc do godine i pol, jako je velika sjedalica, pa ce mi onda 1/2/3 bit ok poslije...
Mamasita, bitno da si se ti dobro provela :D
Bome muž ti se dobro razbio, da i operacija uhhh
Kažeš treba sad njih troje bedinat :P
Ivchi što se motorike tiče, mislim da se tu nemaš šta brinut. Moja je isto spora :P
Koliko vidim svi pužu, a moja se ne miče s trbuha. Al to ti je sve fora s tim da samo jedno jutro se probudite i eto ti novo šta izvodi. Tak je bar kod nas. Sjećaš se kak sam se mjesec dana valjda jadala kako moja neće na trbuh? Evo je samo jedan dan napravi okret i sad je non stop na trbuhu. Vjerujem da će tako nakraju biti i za sjedenje, samo jedan dan ću je naći kako sjedi.
03.13.? hahahahhaha
Sjedalicu link sam stavila, ak na tu misliš ;) pošto je ova moja pinklec i ne vjerujem da će izrast u neku gromadu mislim da bi nama ta sjedalica mogla trajat kako i piše..do kojih 4g hahahaha
Prijavljujem prvi pad iz kolica na sekundu sam se okrenula ona na podu. Grozno je kaj sam sama i blago je receno da sam protrnula. Plakala se malo, nakon toga joj upalim crtic da se smiri i sad zaspala. Ima cvorugu i malo ko poguljenu kozu na glavici. O boze... sad cekam da vidim kad ce se zbudit i kakva ce bit
Ajoj crna,sad su najopakiji...meni je mali padao s kauca redovito...prebrz bio....nista mu nije. Opekao ruku na stednjaku.....pao niz stepenice,s kreveta.....eno ga sad skace po kaucu....to su djeca....ne brini se previse, bit ce ona ok. To su djeca......
Pozdrav, i tko išli mi u Baby centar po Be safe auto sjedalicu. Izašli iz Baby centra s Recaro autosjedalicom.
Kupili mu grupu 0/1 do 104 cm ili 18 kg, s izofixom, na bazi izofiksa se okreće pa može u smjeru vožnje i suprotnom. Super je i to što može bit okrenuta prema vratima kad ubacuješ bebača unutra. Ima 4 indikatora koji pokazuju da li je sjealica pravilno postavljena. Ima zaštitu kod bočnog udara. Uglavnom zadovoljni smo, jedino je smeđa ja htjela sivu.
Evo link ako neku zanima
http://www.recaro-hr.com/recaro_djecje_autosjedalice/RECARO-Zero1.html
Jutreko!
Crna kako je malena? Pa kako je to uspjela dama? Bit će ona ok, padovi nas tek čekaju ;)
Joooj mogu mislit kako si se prepala, znam kak je to, kad je meni s kauča opala
Nasdva odlično mi izgleda sjedalica. Smeđa je isto dobra boja, bar se neće vidit zmazanog po njoj ;)
Koliko ta dođe?
Mamasita gdje si ti na snimci? hahahhahaha
Lijepo si se ti nama zabavila, super :*
Kupila sam jučer mali paket Lidlovih pelena da probamo i to... One puffies su nam preko noći puštale tako da smo se vratili na zeleni pampers, baš nam nikad do jutra nije procurilo. A ujutro pelena ima valjda kilu koliko popije preko noći :P
Nasdva ova sjedalica se samo isofixom kopča? Jer moj auto ima isofix, ali od muža nema, a češće se s njegovim vozimo. Tako da tražim da ide i isofix a i da ima opciju da mogu s pojasom vezat, nažalost...
E i stalno hoću napisat... Ja ne znam svugdje sam čitala kako nakon poroda opada kosa, opadala mi je nešto prvih par mjeseci ali sad mi raste da to nije normalno. Raste nova kosa pa sad izgleda kao da imam nove šiške. Trenutno su jež dužine, stoje u zraku hahahahhaha
I zalisci isto.
Crna, a kako ce tek padat...:) kako je mala? Glavno je da nije pospana nakon pada pa je sve ok...
Tiny to ti je sad normalno da je prestala padat. Kazu 6 mjeseci nakon da pocne nova rast i da bude i jaca kosa. Ja isto tako, ko siske da imam. Eh, al skupa s povratkom kose ujedno i zavrsava moje razdoblje necupanja brkova :D malo sam dlakavija inace, imam kose ko za dva skalpa, al to nosi i probleme s dlakama na drugim dijelovima glave, koje jedino muski ne moraju nuzno uklanjat ;)
3.13. Sad sam tek skontala sta kazes kad mi je otvorilo odozgora stranicu :D
Ja sam isto jucer imala blistavi trenutak majcinstva. Pametnom muzu pala duda na parkiralistu, ovaj se poceo drecat u autu (isli prema doma)... a boze, pocuclala sam ju ja malo i tutnula mu u usta. Ah ionak ce jos malo pocet puzat posvuda i lizat cipele.
Sortiraj odgovore
Najstariji