Tiny super da nije ništa strašno. Bolje da ste otišli bar si mirnija. Tako smo i mi išli zbog proljeva. Ako pedijatrica kaže trebalo bi meni znači odi.
Eto nas, obavili i pedicu.
Niš pametno nije rekla, bio i svekar samnom, kaže: i nije baš pričljiva ha?
Malo se začudila šta je nismo ostavili, al rekla sam joj dijete mi izgleda dobro i nema potrebe u bolnici čekat da ju nešto "primi"
Pregledala ju, polegla na stol i promatrala i zaključak, danas izgleda puno bolje, vjerojatno ju je infuzija digla. Šta i je. Igra se, smije se, nije spavala od 9 ujutro, sad je tek zaspala. Valjda si misli "ajme ako opet zaspim vodit će me nekam" hahahaha
Sutra još kontrola vađenje krvi i to je to. Ona mi super izgleda, tako da se ne brinem.
Audrey imaš pravo, možda je i zbog toga slabije jela ovih dana. Samo vi polako papajte žitarice, to će brzo proletiti i već možete sve živo papati. Uživa dama vidim ;)
Sad je popapala mlijeko prije spavanja, idem ja s nogu pojesti malo krumpira i pohano, ona mi u rukama i vuče me za rukav da ona proba. Dala joj krumpira zgnječenog, jela sva oduševljena! Gdje li joj je još i to stalo
Baš voli jesti ovako krupniju hranu koju ona mora žvakati i koju joj ja dajem s prstima. Žlica je zlo hahahaha
Pisale ste o tv-u... Meni je stalno upaljen, više zbog zvuka, sad zadnjih par dana okrećemo na muziku pa neka svira. Nije baš zainteresirana. Tu i tamo baci pogled ali brzo nađe drugu zanimaciju. Daljinski joj je zanimljiviji od tv-a.
Kanije, neću branit sad da nikako ne smije gledat, a neću je ni posjest da bleji u njega cijeli dan. To sad kažem a tko zna šta će nakraju ispast. Kao i s dohranom
Tiny znaci maća se samo jucer dobro naspavala. :) neka joj samo nek ne plasi mamu :)
Inace kad si napisala za temperaturu onda sam isla malo guglat pa sam naisla da se ne smije nikako davat Voltaren cepic za snizavanje temperature premda to nekad savjetuju u bolnicama kad ne pada temperatura... ali uglavnom da je to veliko ne ne ne i moze dovest do pothladjivanja odnosno poremecaja u termoregulaciji. Znaci samo paracetamol i ibuprofen... jest da sam to nasla na cybermedu opet kod onog ludog Richtera al dobro je znat.
Kamikaze koja imas kolica? Kolko se sjecam imas isto Cybex sjedalicu, naisla sam na netu na Lesnini na neke adaptere za kolica da se moze stavit cybex sjedalica a ne pise na koja kolica. Ja imam PP book konstrukciju. Dobro bi mi to sad doslo, jucer smo isli u west gate i mali zaspo u autu, naravno dok smo ga prebacili u kolica stoput se probudio... jel znas sta o tome mozda?
Tiny jako mi je drago da je sve super!!! Nek se ona lijepo naspavala! ❤
Prijavljujem prvu menstruaciju 😣 točno 6 i pol mjeseci nakon poroda. Ajme koje li sreće 😨
Super Halila, eto sad mozete na drugo dijete :DDDDD
Ja jos nisam, neka prodje bar jos mjesec i pol :)
Eto mene napokon..
Kriszta, ja sam dala teletinu, ali najbolje je krenuti s piletinom, puretinom ili kunicem jer je meso slatko pa bebe bolje prihvacaju.
Ivchi, najveci fail ikad je to sto nismo mogli smjestiti autosjedalicu na kolica jer bi on redovito zaspao u sjedalici i gdje god smo dosli probudio bi se u premjestanju. Nasa kolica su bila inglesina otutto i ne postoji adapter inglesina-cybex, naravno da sam to saznala naknadno Znam za iduce ako nam uspiju smuckati bebu opet
Sad kako imamo maclaren nema opet mogucnost, ali nema veze, sad je lakse, trealo nam je vise dok je bio manji.
Tiny ljubicica, grooozno iskustvo, vjerujem da si premrla od straha. I ja sam usred noci dok sam dojila isla citati da vidim jesi sto tipkala. Drago mi je da je sve u redu ispalo, mala drama queen
Moja novost je da mali puze (onako vojnicki, ne zapravo) ko lud i jako brzo i prelazi preko prepreka, gdje god idem pod nogama mi je, doslovno u 2 dana je poceo piciti ko lud. Cijeli stan sam okrenula naglavacke da gospodin moze ici kamo hoce
Ja sam ponovo isla kod pedijatrice u utorak jer je rekla da bi kroz vikend trebalo sve biti ok s nosicem i kasljem, ali ja sam i dalje cula kako fuckaju pluca pri izdisaju u ponedjeljak. Dobro da smo otisli jer se fuckanje spustilo s gornjeg u donji dio pluca, dobili 2 pumpice, kapi neke, dobio injekciju i rekla je doktorica da joj zvuci kao pocetak astme Pitala je za obitelj jel ima tko, naravno, tata i svekrva imaju pa kao da, onda su velike sanse. Uglavnom, imamo terapiju jos 2 tjedna, ali vec je u srijedu prestao fuckati zbog dobre terapije. Ako bi se ponovio kasalj i ovo sve, onda cemo cijelu zimu koristiti pumpice. Tako da imamo sad jos jedan mini inhalator i mali ga je super prihvatio. imam post it u kuhinji s dnevnim rasporedom pumpica i kapi
Unatoc tome sinoc sam otisla na trening i cugu s curkama sinoc, otvorile bocu vina i malo pustila mozak na pasu. Kad smo kod svog tijela, jako se tesko osjecati seksi na pole danceu nakon poroda, ali dobro pa se zagase svjetla i onda idem u drugu dimenziju hahahah
Mamasita, uzivaj na koncertu
A jesam ga natafrljala sad..... Kisi svima
Jutrić!
Obavili vađenje krvi i popodne zvat da pitam za nalaz. Super da pedica ima sa privatnom poliklinikom ugovor pa smo bili gotovi doslovno za dvije minute :D
Halila - blago tebi tek sad, ja više ni ne brojim :P kak Ivchi kaže, sad možete odmah na drugo hahahaha
Ivchi dobro je znat! Al nisam joj davala ništa za temperaturu, imala je nisku, jel ima šta za podizanje temperature, osim puno plača? Nakon tone prolivenih suza u bolinici kasnije mjerili 36,6 hahaha
Šta nije za bebe najbolje Efferalgan čepići? Bar sam primjetila da uvijek te nude...
Kamikazee a jooooj mišek mali i vi znači vrijeme provodili po doktorima, baš ga je uhvatilo jako sve to :/
Bitno da ste sve na vrijeme otkrili i sad će s terapijom to biti lakše. Kako se on ponaša, jel ga mučio kašalj i nosek?
Vidim moja drama queen vas je sve držala budne tu noć
I danas je dobro, vesela, nasmijana, zaigrana.
Nešto je sinoć, prvi put nakon ne znam koliko plakala na večernjem uspavljivanju, uspavljivanje je trajalo sat vremena. Ja stvarno ne znam šta joj je bilo, nekako se i dalje nadam da je zbog zuba sve to. Možda je i taj dan sve to bilo zbog zuba, iako su u bolnici rekli da ne bi imala takve simptome.
I kroz noć sam je čula kako bi zakmečala ali nastavila dalje spavati, dva buđenja za jelo. Koma...
I moja je počela ne sad puzat baš ali gmizat ko mala zmija... Mia-zmija ali u krug, pa onda tako u krug i dođe nakraju od jednog kuta do drugog.
Sad muža već tjedan dana nagovaram da se izgubi sa svojim stolom od kompjutera u drugi kut sobe, da na njegovo mjesto posložim spužve, igraonicu i neka gmiže slobodno. Baš mi je taj kut najbolji, pregledan i ima mjesta. Tko mu kriv, jbga kad tad će se sigurno premjestit hahahhaha
Kamikazee i mi prvi put falili s autosjedalicom pa smo sad drugi put pametniji haha. Uzela AS da mi moze na kolica i sad je to spas.
Hvala,sigurno cu se zabavit. Ne mogu docekat veceras! Aaaaaaaaaaa.
Pozdrav, mališa jučer prvo dnevno spavanje odradio kod bake, drugo ga uspavao tata i nakon 30 min deračina. I zato je cijelu noć spavao kod mene dopuzao mi u krevet oko 00:30 oko 3 ga probala vratit ali bezuspješno. Imali smo generalnu probu ja u pon moram u bolnicu na pregled madeža pa bi ga kod bake ostavila. Kaže baka sjela ga na sebe i moli ona njemu Anđele čuvaru i pogleda ga on spava. Kad se probudio još pola sata se igrao tamo dok nisam došla po njega, nisu me htjeli zvat jer je bio dobar i zabavljao ih.
Lovro puže na koljenima i dlanovima, na tepihu je deka ali ga redovio nađem na parketu na putu u kuhinju jer ide zamnom.
Trebala sam danas na sprovod i kao dida bi ga čuvao, alu je tako cendrav cijelo jutro da nema šanse da nekud idem. Ja bi da noćas spava u svom krevetu.
E da sinoć sam ga opet uspavljivala na rukama nakon 5 dana što zaspi sam u krevetu. Lijepo on mene kažnjava
Kamikaze i ja sam asmatičar, i nadam da Lovro neće bit. Meni je trenutno astma luda kašljem ko idiot već treći tjedan. I svake godine u isto vrijeme me ulovi. I mi imamo dijete iz epruvete i znam puno ljudi koji su poslje drugo uspjeli sami.
Mi so kupili 3u1 tako da nam sjedalica paše na kolica, ali uskoro ćemo morat po novu sjedalicu. Po kilaži još ima fore, ali po dužini baš i ne. Kažu da mora imat dva prsta lufta iznad glave do ruba jajeta.
PS. Cure možete ostat trudne i ako niste dobile mengu.
Sortiraj odgovore
Najstariji