Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamasita4
    05. Listopad 2016. 16:11

Tiny, do kad je spavala mrva?

mamasita4
    05. Listopad 2016. 16:14

Moja uglavnom spava 2 puta, samo nekad 3...Ujutro od nekih 10.30 do 11.30 i popodne od 14.30 do 16. I onda ode lec i oko 20.30....A nekad zaspe jos jednom oko 18.30 do 19.00 pa onda ode lec kasnije, iza 21.30......
    Ujutro mi uglavnom bude dobra, pustim muziku, dam igracke i mogu nesto po kuci nakratko obavit. Al poslije ovog drugog spavanja popodne, ajme. Nista ne mogu. Predvecer uzas od plakanja....Zubi, ha? Hmmmmm. Da.

Halila
    05. Listopad 2016. 16:47

Kriszta, ja sam joj jučer dala piletinu (bijelo meso ofc) i povrće iz juhe i to joj je bilo super. Dala sam joj i ribu nedavno, isto ok prošlo. Rekla pedica da može bijelo meso (piletina, kunić i janjetina) i bijela riba.
    Meso što je ostalo nisam spremala u zamrzivač, mi smo pojeli za večeru. Draže mi friško joj složit. 
    Crna tu smo si. Ni ja ne volim čitat puno, ionako imaju svaki čas nove preporuke. Dajem joj povrće koje se kuhalo u juhi, ne kuham joj posebno bez soli i ičega. Jedino med, jagode i čokoladu ne dajem još i mislim da ni neću do godine dana. Sve ostalo lagano uvodim po svom. Jučer je pojela i malo graška iz juhe i ok je prošlo, nije joj smetalo.
    Tiny ne brini, curka si odmara malo. Uživaj u slobodi! 😉 I meni bi dobro došlo, ova moja danas dva puta po 20 minuta. Ništa ne mogu napravit s njom.

Anee
    05. Listopad 2016. 17:19

Pozdrav drage mame, kako ste mi? Dugo se nismo javljali nadam se da ste nam svi super. 😀😀 Mi smo napunili 6 mj, postali smo bolji preko dana bi spavo svako malo. Papamo jednu kašicu dnevno, danas sam mu prvi put dala i drugu popodne nezz jeli rano za uvesti drugo. Al navečer se budi jako cesto pa jeli gladan, navika..

ivchi87
    05. Listopad 2016. 17:25

Mamasita ja bi sljedecu subotu (da prisustvuje caca prvom hranjenju)... mislim da cu mrkvu, pa tikvicu, pa onda dalje ne znam, po nekom kalendaru. Doslo je i to. 
    Kako tvoja malo vec spava... moj bi meni kozu ogulio da odspava samo dvaput. Moze izdrzat maks 2 h. I jos uvijek ne mogu nista dok je budan, sretna sam ako ga ne nosam nego se glupiram oko njega, al sam moze bit 1 i pol minutu. Samo ujutro kad se probudi si nes prica na krevetu 15 min, valjda da se uspijem pokakat. I ako mi bas nesto kipi okrenem ga prema tvu pa se zabulji. 

Ja inace ne pustam uopce da gleda tv. Kako vi?

Sto se tice dohrane, nisam i ne bum nis citala, samo popis namirnica. Cisto ideje radi.

TinyBabyToes
    05. Listopad 2016. 18:51

Citam vas kasnije kad stignem, javljanje da smo na pregledu na Rebru 😱

Zbudila se u 2 pojela nastavila dalje spavat. Kasnije ju pokusavam zbudim al ne ide. Otvori oci i klone. Na dodir mrzla. Mjerim temp,pokazuje 35,5 😱😧
    Mjerila sa tri razlicita toplomjera svi isto kazu. To jos nisam dozivila

Osli brzo pedici, pluca usi , zmerili temp- isto 35,5, pregledala kaze dijete joj izgleda zdravo. Ili zubi ili je pred bolest ili je nesto teze vec jer joj ne zvuci dobro pospanost. I tano je u cekaoni spavala

I eto nas sad u cekaoni vev sat vremena... i tu spava 😕

Muz si misli da nismo ni trebali ici, da njemu ona izgleda dobro. Bokte nebi nocu od straha mogla spavat da ne odem..

Evo sad se vec fino i razbudila. Mozda misli da je jutro koliko je odspavala 😂😂😂😆

ivchi87
    05. Listopad 2016. 19:23

O boze... Tiny javljaj obavezno!!

Halila
    05. Listopad 2016. 20:23

Tiny, držim fige da nije ništa! Javi! ❤❤❤

• Kriszta
    05. Listopad 2016. 20:50

Joj Tiny..suze mi krenule,daj obavezno javi šta kažu!!!
    Mislim na vas,drži se! Pusa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.