Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nasdva
    05. Listopad 2016. 20:57

Tiny nadam se da nije ništa ozbiljno. Sretno! Javi što je bilo

mamasita4
    05. Listopad 2016. 21:45

Tiny, UFFFFFF, molim te javi nam.

crna123
    05. Listopad 2016. 23:09

Meso il piletina il teletina kuhana u juhi kad zblendam tj sad s vilicom gnjecim ubacim i proso unutra i super je i meni je fino tak :) moja je isto ujutro super i onda ide spavat nakon sat i pol, ponekad vec nakon sat i odspava pol sata 45min. Evo danas od 5 je bila budna i ima jos jedno malo kratko spavanje do nocnog i nije htjela zaspat. Nis mi u ducan vratili se okupam ju u pol 9 bocu napravim i nije stigla ni pojest pol vec spava. Ja hvala bogu kak sam i rekla posto sjedi sve mi je lakse ona sjedi u kolicima ja kuham perem kaj vec(bolesna sam na ciscenje i stalno cistim) ona gleda. Pogotovo ujutro uvjek usisavam onda ona gleda proucava kaj to ide po podu. Joj tv... stalno ga cuje i gleda zagleda se i tak 5min bulji kockicu nesmijem ni otvorit odma lamatanje rukama nogama smije se...
    Tiny javi se🙂

TinyBabyToes
    05. Listopad 2016. 23:14

Hvala curke, bit cemo mi dobro 😪

Dosli sad doma svo troje iako su nam preporucili da ju ostavimo na promatranju par dana. Ali mjesta za mamu kroz noc nema, a ja to ne bi mogla izdrzat. A i izgleda mi ok ona.

Pregledali je, izmucili s vadenjem krvi,urina,infuzijom, rengenom pluca ,jadna je nalaze cekala spavajuci na meni.

Sve izgleda uredno, jedino ima povisene nesto sta upucuje na neku upalu. Kazu da smo vjerojatno rano dosli da mozda bude bila kakva viroza i sl, zato su htjeli da ostane tamo na promatranju..

Ma sumnjivo mi je bilo toliko spavanje, probudi se ali nis ju nije zanimalo samo ke trazila kako bi ponovo smjestila da zaspi. I onda me ta temperatura prestrasila. Za to kazu da je normalno kad bude pred neku bubanost..

Uglavnom, horor od dana.
    Sutra na pregled ujutro kod pedice i vadenje krvi da vide jel se sto mjenja.

Nije zbog zuba iako su gledali i rekli da se naziru...

Puse svima 😘

• Kriszta
    06. Listopad 2016. 07:24

Joj Tiny hvala Bogu!
    Javi obavezno kako je prošlo kod pedice. Ma vjerujem ti,horor od dana! Ne ponovilo se!
    Ljubi malenu hrabricu 

TinyBabyToes
    06. Listopad 2016. 07:34

Jutrić!

Noć je prošla dobro, standardno. Jedno buđenje u 3 za papanje i od 6 na nogama. Temp nema, igra se u baby gymu, smije se i brblja.

No i šta bi je tamo bezveze ostavljala :/

Još ćemo nakon spavanca do pedice, ali čini mi se ok, vidit ću kroz dan kak će se ponašat.

Ma razmišljam možda nisam ni trebala ići ali sam se splašila ne toliko do tog umora koliko tako niske temperature, nikad to u životu nisam izmjerila. I još ledena na dodir, a u kući normalno, pa nije tako hladno??  Brrrr, jeza me prošla. Doktori kažu da je to normalno. Pih

Leukociti i limfociti su joj jedino bili povišeni. Ma možda i od nosa sve to, a naglašavala sam im za nos ali svi odmahnuli rukom, kao nije to..

Ma bitno da je ona meni dobro, ribica mala hrabra.

Vagali je, napokon prešli 6kg, sad smo na 6,400g :D

I ima neki blaži osip po prsima, to nisam ni primjetila, tek tamo u ambulanti pod onim jakim bijelim svijetlom vidjela sitne točkice. Koje svijetlo, osljepila sam

ivchi87
    06. Listopad 2016. 09:01

Neka si ti isla, pa ne bi mogla noc od straha provest... ja isla usred noci na forum da vidim jeste se vratile a sta bi ti da niste isle, pa zurila bi u nju. Mama zna najbolje, nemoj muza slusat, tate nis ne znaju. Po ovom mom je mali uvijek dosta obucen, nikad mu nije hladno, vruce, nista. 

Javi sta je bilo kod pedice, al dobro ce biti sve, cim su ju skroz spregledali, to je glavno...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.