Jutrić!
Noć prošla super, samo s jednim buđenjem. Prije spavanja smo joj nakapali nosek, izvadi muž usisavač, posjednem ju u krilo a ona mirno čekala da završimo, bez pobune. Naviklo se već jadno dijete :D
Halila hahha našla si novu taktiku ;)
Nasdva neće mi link otvorit?
Onda je zimogrozan, i ja sam takva, ne znam na koga je onda ova moja njoj je uvijek vruće :P
Ivchi cica gljivarica hahahhaahah
Po svim ovim uputama blitva ide od 12 mj a mrkva od 8 mj.... jeste li se vi držale uputa ili ste polako uvodili sve od početka?
Imajte milosti i strpljenja sa mnom 😁
Ja sam krenula s mrkvom i jabukom. Onda ubacila krusku pa bananu sve kad skuham i kad miksam ubacim i malo pahuljica kukuruznih il one od fruteka il nesto a voda u kojoj se to kuha to pije prek dana. Onda je od povrca jela sve iz juhe mrkva celer korabica ispocetka a sad joj i piletinu smiksam il teletinu, tj u zadnje vrijeme samo zdrobim s vilicom.Batat sam kuhala s tikvicom neoguljenom jer joj je tak finije. Dala sam joj i kelj al ja ga prije kuhanja iskuham par puta da toliko ne pada jako na trbuscic. Hm sta smo jos...krumpir s bilo cim mjesam. Sad se spremam onu buter tikvu napravit. Spinat svjezi isto sam skuhat zblendat. Probaj svasta ne mozes fulat. Ja se ne drzim pravila dajem kak ja mislim da je ok jer malo preuvelicavaju sve. Ja npr. Solim sve normalno juhu i to. U griz stavim malu zlicu meda imam cisti domaci mada oni kazu da to kao nebi smjelo... po njihovom nista se ne smije sam cica cica zato to ni ne citam...
Eto Audrey..svi mi to radimo dobro,po instinktu,ali i različito. Ja npr.nikako ne mislim soliti,zasladiti do godinu dana. Ali će naravno svaka mama za svoju bebu napraviti kako misli,da je najbolje. Tako ćeš i ti. Na početku sam bila u frci,kako ću,šta ću,u koje vrijeme..i kad uhvatite ritam,sve ide kako treba. Vidjet ćeš,a slobodno pitaj sve što te zanima.
Evo ja imam pitanje za ostale cure,koje su uveli meso.
Crna,Kamikazee,Halila..koje meso ste dali.? Piletinu? Bijelo meso ili crveno?
Polako mislim i ja uvesti,ali (naravno) moram prvo kupiti domaće
Kad spremite to za ručak,da li ako nešto ostane spremite u zamrzivač ili? Čitala sam ,da se i to može. Ne bih baš prakticirala,ali čisto me zanima,za ne daj bože.
Evo i mene, dijete mi spava od pol 11???
Koliko dugo sad bebe od 6mj nadalje spavaju? Čitala sam negdje da imaju sve skupa 4 sata sna, kao 2x2...
Još uvijek spava! Nije se ni trznula, nije joj zasmetao i poštar koji je zvonio na onaj glupi portafon.
Opeglala veš na miru, presložila njen i svoj ormar, popila kavu. I sad mi polako dosadno hahahahhaha
Pametnih savjeta od dohrani nemam, pa mi bolje šutit
Al od mesa ću prvo piletinu, bijelo meso.. Crna, ti si još i najbolja, radiš po svom osjećaju i ne razbijaš glavu s previše informacija. :D
Ja sam se skroz pogubila kad sam sve te kalendare pročitala hahahah
Tj, nepapalica ova moja me izbacila s tračnica. Sad idem na foru, daj joj šta god ima doma :D
Jedino neću još sol, šećere, i alergene. To ćemo pred kraj kad baš lijepo krene papati
Jel bi trebala ja nju lagano budit?
Ovo mi se još nije desilo, 3 sata u komadu
Valjda ne može sad pomješat dan i noć????
Daj Tiny ne zivciraj se, kaj bi pomijesala dan i noc... odi pocupaj obrve i nalakiraj nokte :)
Od mesa mozete i janjetinu davat odma. Ako nemate domace piletine to je i bolja varijanta. Skuhano naravno, ne s raznja :D
Sortiraj odgovore
Najstariji