Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamasita4
    04. Listopad 2016. 07:25

Ajoj Halila, ZUUUUUBIIII su sigurno! Moraju bit 

TinyBabyToes
    04. Listopad 2016. 07:29

Jutreko!

Halila hahahaha vratila se ti prorocima :D
    Zubi!!! Kod mene su uvijek zubi krivi hahah
    Jel spavate bar sad malo? I moja od 5 budna, evo sad zanjonjala nakratko ;)

Htjela, ali zaboravila napisat jučer, sretan minić Mamasiti, Audreya i Kamikazee - velikih 7mj

Mamasita lijepo se zabavi i odmori na koncertu! ;)

Mi smo jučer fino popapali cijelu kašicu od kruške. Dala joj petit keks u ruku neka se s njim zabavlja, bome i njega je pojela. Ok, pola pojela pola zmrvila. Ali otvarala je i za žlicu usta.
    Pomak.
    Bile smo zmazane od glave do pete. Bedak sam šta sam se sjela uz stol a ispod tepih. I tepih je dobio svoje

TinyBabyToes
    04. Listopad 2016. 07:31

*porocima ne prorocima hahahahaha

Dobro jutro nam, jel

• Kriszta
    04. Listopad 2016. 10:15

Evo brzo da natipkam,dok ona spava :)
    Što se tijela tiče posije poroda. Kako sam vam rekla ,odmah sam bila na istoj kiaži kao i prije poroda,ALI..!! Tijelo mi više ne izgleda kao prije,mislim oblik tijela. Noge ,ruke vitke ko prije. Guzica je nestala ,ostalo je nje nešto mekano,koja dok hodam trese se gore dolje,ma užas. Cice mi se prepolovile ,ništa više od 75 C. Struka više nemam..meni je malo stomaka ostalo,ali struk mi se nikako da pojavi...
    Halila svaka ti čast na trudu. Ja na kraju dana više nemam snage ni za šta. Osim jest i izležavati se na krevetu. Jeste krenuli zajedno vježbati sa mužićem-pužićem?
    Teško je, kad smo poslije poroda bili stalno u kući i još se naše tijelo promijenilo. Psiha napravi svoje. Ja isto poludim kad obučem stare rifle i kad zakopčam (jedva) šlauf mi iskoči.
    Ali to ne znači,da nas naši muževi isto tako vide. Oni su nas gledali svaki dan u trudnoći,pratili su kako se naše tijelo mijenja. Nisu tako strogi prema nama,kao što smi mi! Ako i ijedan muž "odbija"S,to ne znači,da ga ne želi,nego da ga je strah. Svaka trud se isplati i KAD TAD će se uroditi plodom! Samo nemoj odustati.

A što se nespavanja tiče,očito bebe sa 6/7 mjeseci to moraju proći. Samo da ne traje to nespavanje dugo!

Ivchi obukli smo jučer,bodi bez rukava+dugi rukav+tanka jaknica+kapa. I 2 dekice. Na kraju sam jednu maknila,jer sam stvarno pretjerala. I na kraju je počela neka kišica,ali samo sitna. I mi i dalje šetale..nakon 35 min  ona spava! :)

Jučer smo probali bananu (prvi put) sa šljivama i jabukom. Zasad nema zatvora.Danas ćemo umjesto jabuke,krušku ubaciti,pa bumo vidjeli.
    Još uvijek nisam otišla do bio%bio po žitarice..

Audrey i moja malena puno više kaka,otkad smo prešli na dohranu. Večinom 2 puta,a nekad 3-4. A prije dohrane jednom. I bude svakakva i proljevasta i tvrda. Mislim da se ne trebaš brinuti. 
    HIRSE znači Proso,a MEIS kukuruz,a feine..inače znači dobro/fino..a mislim u ovom slučaju GLATKO!

• Kriszta
    04. Listopad 2016. 10:19

Joj Tiny da,skoro zaboravila. Super,jupiiiii!!! Očito malena krenula jesti. Odlično!!!!

ivchi87
    04. Listopad 2016. 12:00

Bravo Tiny eto vidis da ide! :) jos malo pa cete vas dve pizzu i mekdrek jest vec :D

Ja sam mu jucer preko dana kad smo isli na setnju pogodila, obukla sam mu majicu na bodi i prsluk topli i isto dve deke, al mislim da se navecer smrznuo. Danas moram nesto jace. I moram mu stavit rukavice. I moram si kupit onu zimsku vrecu. 

Cure ja sam se odlucila na radikalni potez i nase prvo uspavljivanje u kreveticu je iza nas sa 11 minuta placa. Odlucila sam u subotu kad sam bila kod frendice cija mala je napunila godinu dana da ne zelim bit mama koju ce zajebavat da ga nunam da zaspe, jer fizicki ne mogu to vise. Znaci frendica mi jos nuna malu jer je jebiga tak naucena al olakotna okolnost je da ima 10 kila. Ja imam godzilu a sama sam nikakva, i racunica je jasna, ja sam se preforsirala i nije ni cudo da imam ovakve bolove u vratu i ramenu. I onda si mislim ako sam ga uspjela malo po malo doveat do toga da zaspe u autu i kolicima (pocelo je sa plakanjem uvijek, sad zaspe bez opaljenog metka) uspjet cu u kreveticu isto. Uglavnom, nisam sljedila klasicnu cry out metodu da me nema u sobi nego sam ga cijelo vrijeme dragala i nudila mu dudu, i zaspo je nakon 11 minuta. I ukljucen je bio sum sa jutuba, to mi ne smeta, sto se mene tice moze se do 30 godina s tim uspavljivat ak mu lakse. Na trbuhu je bio pa ne moze plakat iz petnih zila tako da mi uz pulsiranje boli u vratu nije uopce bilo tesko ga slusat :D

• Kriszta
    04. Listopad 2016. 12:12

Ivchi upravo zbog toga sam se i ja odlučila za uspavljivanje u krevetiću. Sve me živo boli,a ja sam metar i žilet. Samo moja nije plakala,nego bi se igrala skroz. Pogotovo sa ovčicom :)
    Danas će biti lakše i kraće. Vjeruj mi. Meni je prvi dan trajalo 50 min :D

ivchi87
    04. Listopad 2016. 12:25

Kupit cu mu i ovcu. Bolje neg da smo mi ovce. 

Petite women power! 

Bas nas ima tu majusnih :D kad smo kod toga, bili smo neki dan u sv.krizu u outletu, ide si kao muz neke trenirke pogledat u nike, adidas i co. Vratili se sa mojom novom prekrasnom kaput jaknom iz Reeboka za 150 kn, snizeno sa 800 :D. Malo me sramota rec da sam stala u broj 32 al zato imam novu jaknu :D samo tak male su na takvom snizenju.

TinyBabyToes
    04. Listopad 2016. 12:48

Ivchi nasmijala si me pošteno! Hahhahahahahaha

Al samo ti njega navikni na to! Kad si već skupila snage, izbori se! Naviknut će se on sigurno! ;)
    I mi smo ju brzo krenuli tako u kindač stavljat navečer da se navikne tako, trebalo je neko vrijeme i sad je super. Priča ona tamo sama sa sobom kojih 10-15min, ali nakon šta projektor odsvira svoje ne čuje se više ni ona :D
    Drago mi je da muž ima tu strogoću u sebi pa je i mene i nju doveo u red s tim uspavljivanjem odmah u startu hehe

Bome sve smo skoro neki minioni tu

Prije trudnoće, kad sam si bila fit, morala sam kupovat na dječjem odjelu obleku. Jedino je problem bio za cicke, al ajde sad su se ispuhale, sa fine četvorke sam pala pa ak ne na jedinicu. Ne mogu reći ni da je dvojka!!!!
    Jedino me muče cipele i dalje. Broj 35 neke dobre, neke i dalje velike. Starke su mi 34. Al super, kupuju se na dječjem odjelu pa su jeftinije hahhahaha

TinyBabyToes
    04. Listopad 2016. 12:50

I da, ovu kašicu šta je pojela to je opet bilo popodne oko 3. Probala i u 11 nije htjela. Očito moja ima drugačiji program u glavi pa kasnije više pojede :D
    I danas sam probala oko 11, pa niš. Sad kad se fino probudi ćemo probat.

Donjeli svekrići Nan 2, pojela ga bez problema. Donjeli i kruške domaće iz svog vrta, pa ću joj i njih probat narezat i naribat, neka se igra dijete

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.