Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Halila
    03. Listopad 2016. 14:15

Nasdva, skroz te razumijem. Ni ja sama sebe ne mogu vidjet. Jučer sam u takvu depresiju pala da sam pola dana provela plačući. Na kraju muž odlučio da od danas zajedno krećemo vježbati kad mala zaspi. 
    Tiny, meni pedica rekla još kad smo krenule s kašicama da joj nikako ne dajem ništa razrijeđeno na dudu, kao, mora se naviknut na žlicu. Na bočicu samo mlijeko, čaj, voda... Držala sam se toga iako mi nismo imale problema, ona je od početka lijepo jela. 
    Što se seksa tiče, ja sam ogroman strah imala jer sam ja imala rupturu rodnice i baš sam se bojala da će me boljeti i dugo odgađala. Prvi put smo probali kad je Iris već 4 mjeseca navršila. Na kraju me uopće nije boljelo. Sad imam volje, ali muž nema pa me i to, uz izgled, dodatno deprimira. 😣

TinyBabyToes
    03. Listopad 2016. 14:52

Baš su bile cerade a akciji u Lidlu prije koji tjedan, terbala sam si kupit

Kamikazee mališa se baš prejeo hahahah

Nasdva isto tako sam udara po slatkome nakon poroda, to mi bilo taman da utažim glad a na brzaka. :D
    I onda se pitam šta sam i dalje jača hahah
    Uh mene najviše zaboli kad oblačim hlače a sve su mi male. Uspijem ih navuči ali stišću koma pa padnem u depru. Muž obečao za rođendan izvest me u shooping izabrat nove hlače. Rođendan je prošao. Ostaje mi nada da ću se prepolovit pa stat opet u njih. Ne znam nije do kilaže kad sam na istoj kilaži, ali kao da se sam se sva raširila.

Halila pa lijepo da želi vježbat i on s tobom. Najbolje razgovarat u mužem, možda i on ima strah od toga šta je bilo na porodu? Tako je meni moj tek pred kraj trudnoće priznao da ga je strah pa me izbjegavao po kući...
    Ah ta ženska psiha... tako i ja čim se desi da muž neće taj dan odmah si vrtim u glavi zašto i samo se deprimiram.

Mene nije nikad ovako bolilo, baš iznutra nekako kao da nije na svom mjestu, ili ponekad imam osjećaj kao da mi je mjehur pun a nije... A valjda će i to proći...

Balerina moja si je fino odspavala od pol 12 do 14, sad možemo ići jesti kašice

mamasita4
    03. Listopad 2016. 14:56

Ma da ta linija nakon poroda ...svi smo u problemima....ja inace sportas, sad sam se vratila na kilazu od prije i cak mi nista ne smeta osim TRBUHA. Ajme. Jos nakon dvoje djece. Al brige me. Doc ce i ta dadilja jednom pa cu krenut trenirat...sad nema sanse jos. Ne stignem.
    Tiny, sretno, daj joj da se sva zaprlja!!!

mamasita4
    03. Listopad 2016. 14:57

I da - danas smo 5 mjeseci! Ivchi - jos dva tjedna, krecemo i mi!!!!!

mamasita4
    03. Listopad 2016. 15:04

E i zaboravih prijavit da u petak odo na Gibu & Olivera! Boli me briga koliko će se mala derat i kome! Ja idem.

• Audrey2016
    03. Listopad 2016. 18:09

Mamasita i nama 😊😊 pa sretno nam pet mjeseci!! 
    Moja beba od jutros tri puta kaknula, od rižinih žitarica? 
    Proso našla , piše feine na kutiji ali ispod mit meis? Kukuruz?
     Halila možda da probas pričati s mužem, možda se on boji? 
    Mi smo popricale prošli put pa mi je muž rekao da ga je strah... mislim lako je reći , teže provesti...treba samo puno pričati a eto svi smo oko beba u mislima što stvari pa nije ni čudo da se ne stigne

• Audrey2016
    03. Listopad 2016. 20:08

A uz njih dvojicu ti nikako ne bi smjelo biti bilo kako osim predobro😄

Moja beba je četvrti put kakala, skroz rijetko.....trebam li se brinuti? Da sutra dam opet rizine , 4 dan ili da krenem na nešto drugo...racunam da je od njih reakcija, a jeli to normalna reakcija ili joj ne odgovara?

mamasita4
    03. Listopad 2016. 21:00

Audrey,po meni nista cudno....ako nema osipa i slicno

Halila
    04. Listopad 2016. 05:47

Evo da vam se javim.. imamo feštu od 4, neće zaspat pa neće. Upravo sjedim na balkonu i pušim, izludila me skroz. 😨

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.