Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamasita4
    03. Listopad 2016. 11:45

Tiny stavi kasicu ispred nje i nek sve prsticima popapa...
    Izribaj jabuku i nek prtlja....bananu zgnjeci....mrkvu skuhaj pa zgnjeci i nek se igra....sta mislis?

ivchi87
    03. Listopad 2016. 11:55

Kriszta sta ste obukli za setnju? Ja bi izasla al ne znam sta da mu obucem?

TinyBabyToes
    03. Listopad 2016. 12:21

Kriszta kod vas suho pa je za šetnju? Kod mene paducka sitno, bar je grmit prestalo...

Ma, slažem se šta ste vas dvije rekle. Ne mislim da će s godinom dana isto mlijeka količinski piti kao i sada, ne daj Bože hahahaha
    Bude ona kad tad povečala unos kruće hrane (nadam se ubrzo da ne izludim) i tako se smanjuje broj mliječnih obroka.
    Promjenu vidim, više me gleda dok jedem nego prije i krade mi hranu iz usta što prije nije radila, tako da je valjda dobila napokon interes za nešto drugo od mlijeka.

Probat ću onda sa krutijom hranom od kašica, onako s grudicama pa nek se igra. I mislila sam joj u večernje mlijeko stavit i rižinim pahuljica, probat ću da vidim kako će reaigrati na to. Nadam se da će ići kroz sisač normalno, nebum gusto napravila

• Audrey2016
    03. Listopad 2016. 12:34

Kritza, mislim da će tako i nas tempo biti. Treba slušati bebu i pratiti ritam....pa jela u 11 ili 13....
    Daleko sam ja od nesanice. Zbog stoamka jos nosim većinom trudnice stvari eto toliko.....

A Tiny, čitala sam da se skuha skoro skroz mrkva ili jabuka ili što hoćeš i onako ohladjeno u komadu se da bebi i onda onda to zgnječi rukicom i stavlja u usta tako da zgnječeno proguta, možeš probati

• Audrey2016
    03. Listopad 2016. 12:34

Kritza, mislim da će tako i nas tempo biti. Treba slušati bebu i pratiti ritam....pa jela u 11 ili 13....
    Daleko sam ja od nesanice. Zbog stoamka jos nosim većinom trudnice stvari eto toliko.....

A Tiny, čitala sam da se skuha skoro skroz mrkva ili jabuka ili što hoćeš i onako ohladjeno u komadu se da bebi i onda onda to zgnječi rukicom i stavlja u usta tako da zgnječeno proguta, možeš probati

Kamikazee
    03. Listopad 2016. 12:45

Za nosic i aspiraciju, meni najlakse samoj. Bacim ga na tatami, sjednem, sa stopalima mu stisnem rukice da su mi obje ruke slobodne, sipam fiziolosku pa onda usisem malo jednu malo drugu. pa opet fizioloska i opet aspiracija, susjedi ce mrziti zvuk usisavaca vise od sina!!

Nama je mali neku vecer toliko ogladnio u sekundi da se pretrpao s hranom. Kkad je on za hranilicom krenuo bljuvat u mlazu.... MAJKO MILA!!!! Znaci u sekundi sam skocila s lopte, dozvala muza, bacila kasicu, strgala pladanj... Normalno, djetetu nije bilo nista, a muz je skidao kasicu nakon mene i sa zamrzivaca dok sam ga ja komplet presvlacila. Naravno da je to bilo nakon kupanja

Tiny, kako ti je Audrey rekla, prokuhas voce/povrce.. A buduci da su im ruke ko mali buldozeri sve zgnjece i tako strpaju u usta jedino si ceradu nekakvu postavi ispod hranilice/sebe

Ivchi zubic?! jejejejejej, meni je najdraze bilo zlicicu metalnu staviti u usta i kvrckati hahahaha

A seks? Mi se dogovorimo kao ovaj tjedan cemo probat.. Na kraju tjedna spustamo dijete 15. put u krevetic i samo tuzni pogled: iduci tjedan?! i mene isto zateze dosta dolje, nikako da se opustim jer samo cekam da zaboli

nasdva
    03. Listopad 2016. 13:07

Pozdrav,
    Moj mališa zaspao u subotu u 20 sati i probudio se u nedjelju u 7:30 samo je po noći 2x tražio dudu. Noćas je zato tražio mljeko u 4:20. 
    Ja sam skužila da Lovro puno bolje jede ako i mi jedemo u isto vrijeme. Danas oko 11 nije htio kašicu cmolji umoran iako se tek probudio, dali mu mljeko, zaspao. Nakon 10 min se probudio jer je morao kakati, to je obavio i ja i muž idemo jest i naravno on u svoju stolicu. Uopće mu nije smetalo što mu se kašica ohladila jeo s nama. Nije mi jasno di mu je stalo jer je popio 130 mljeka ali gospon je jeo.
    Jučer dok smo ručali davala sam mu sredinu pečenog krumpira bio si je sav važan i mrvice s stola kupio.
    Sex bolilo prvih nekoliko puta ko da mi je prvi put sad je već ok.
    Kile o koliko viška ima kod mene, ja se udebljala poslje poroda od slatkiša. Javila se ja preko neta nekom osobnom treneru da mi napravi plan prehrane i vježbanja. Vježbe su super, ali prehrana bogata bjelančevinama i mastimaa skoro bez ugh. Naravno nije mi pasala još mi je dodatno hormone pošemerila. Bila sam luda to vrijeme muž je već razmišljao kud da pobjegne. Sad nemogu vježbat jer mi mojaa astma neda. Jedva čekam da se disanje smiri  kašljanje prestane i opet idem skakat po kući.

nasdva
    03. Listopad 2016. 13:08

Nisam ni napisala koliko mrzim svoj odraz u ogledalu, uopće se ne osjećam dobro u svoj koži. Kao da ovo nije moje tijelo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.