Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    08. Rujan 2016. 08:44

Jutro!

Mia ima novu foru već cijeli tjedan, buđenje u 4.
    Ona je budna i cmizdri onak- zacmizdri pa stane na koju minutu pa opet, nahranim je i ostavljam je budnu u 4 u kindaču, ne pada mi napamet igrat se u 4 ujutro.
    Kasnije je svako jutro čujem u 6. Sad jel zaspi nakon jela ili se igra sama sa sobom pojma nemam, ne želim znat

Probala bi joj danas dat kašicu od mrkve? Ha? Ili bolje nešto drugo?
    Umjesto rižinih pahuljica koje "jede" već cijeli tjedan. Ako ću čekat da želi jesti onda ću se načekat...

Iv-ka kak ste vi? Jel štrajkaš s čokoladom?
    Jel se povukao onaj osip sam ili ste morali s kremom?

Ma maknula sam tu vodu, al jutros nije niš bolje jela ni s vodom iz pipe :P

crna123
    08. Rujan 2016. 09:14

Tiny ja rjetko dajem te rizine jer su onak bljutave pa ih umjesam u nesto cisto da potrosim probaj i ti nes drugo mojoj je najfinije ono od fruteka riza kukuruz prijelazno mlijeko i jabuka.sad dok to potrosim prelazim na isto od fruteka al je 6+ 5 zitarica prijelazno mlijeko i voce

• iv-ka
    08. Rujan 2016. 09:21

Crna e tako i ja radim, kad se počne migoljit, dobije dudu. Ako zaćori nazad, super, a ako ne, onda papanje.
    S pregledom za dioptriju se ni ja ne žurim, plan mi je obavit to kad se budem vraćala na posao, do tad mi ni ne treba kristalno čist vid :D

• iv-ka
    08. Rujan 2016. 09:25

Tiny, ah čokolada, srce mi plače... al osip je još uvijek povremeno tu. Mažem cijelo vrijeme s a-dermom, osip se tu i tamo pojavi, ali u puno slabijem izdanju nego prije.
    Imaju oni izgleda faze s tim jelom, moja bucka prekjučer skoro ništa nije jela, malo pocicka i to je to, bila sam na rubu mastitisa. A jučer je iscijedila valjda svaku kap :D valjda im to tako dođe kao i nama, nekad ti se više jede, a nekad ti se ništa ne da jest.

Ja se dvoumim jel bi prvo počela s rižinim pahuljicama, mrkvom ili tikvicama. Što vi sugerirate?

Pisale ste o kolicima, ali mi je isparilo... Jel još uvijek furate bebe u košarama? Moja više neće u tome bit, pa je zadnjih dana u šetnje vozam u jajetu, kao ne stavljam sportski dio jer je on za 6+ mj i ne ide skroz u nulti položaj. Ali planiram ovih dana možda do zg u šoping, pa mi je dugo bebu maltretirati cijeli dan u jajetu.

TinyBabyToes
    08. Rujan 2016. 09:31

U Bipi cijeli mjesec 25% popusta na svu Frutek dječju hranu i napitke

• Kriszta
    08. Rujan 2016. 09:40

Tiny u sve možeš umiješati te pahuljice,baš u sve! Ja stalno miješam jer nekako mislim da povrće samo nije zasitan toliko,ali eto,tko kako želi. To ti je ajmo reći umjesto kruha . Jedi ti samo povrće hahahaha Šalim se,svaka beba drugačije voli,probaj dati mrku,ali onda računaj da barem 3 dana to moraš dati. Miješaj sa rižinim,prosinim pahuljicama, Ja dodajem pahuljice,ali nekad pola dajem bez (čisto sam htjela probati da li hoće bez) i tako će isto pojesti. Možda kad dodaješ pahuljice,nije tako intenzivan okus. Mrkvu mislim da bebe večinom vole,tako da ne možeš pogriješiti.

Ja jučer popodne dala oko pola 5 malenoj žitarice 100 ml ( inače pojede 170 ml od toga) i u 20h nije htjela jesti,jedva 65 ml. Pa buđenje u 23h,popila 210 ml,pa buđenje u 2h (dobila dudu samo,ja to dugo već tako prakticiram,ako smatram da "ne može" biti gladna),pa u 3 i 20 135 ml popila,buđenje u 5 i 30 popila 40 ml i nastavila spavati do 7,nakon toga popila 100 ml CIJELI CIRKUS!!!!

Mislim da žitarice od danas idu poslije kupanja!

crna123
    08. Rujan 2016. 09:47

Meni je prvo bilo mrkva i rizine i jabuka miksaj kak oces ne mozes pogrjesit. I u dm su 1+1 fruteki ja samo kupujem sad se nagomilalo i necu vise nista ni maramice ni pelene maramica imam najmanje 20 paketa a pelena 6 velkih dostaaa. Ah padam na akcije...:(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.