Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    07. Rujan 2016. 18:00

Halila tako je jednom prilikom prabaka izjavila da su najljepši ljudi oni koji su rođeni u proljeće.

To je rekla meni koja je rođena u jesen pa sad ne znam da li sam trebala čitat šta između redova

Kriszta ah hvala na utjesi... trudim se e bedirat zbog ovog ne jedenja. Ne bi me toliko to peklo da nismo stalno na granici sa manjim dobivanjem na kilaži Valjda je napoko prešla 6kg!!!

Svekrići su nam uzeli kupovnu vodu (kao zbog kamenca) i mislim si ajde idem to potrošit, prokuhavam i tu vodu normalno, ali sad kad gledam po bilješkama baš slabije jede otkad smo s tom vodom radili AD.
    Možda brijem i izmišljam razloge, ali nova voda iz pipe je prokuhana i vidit ćemo kak će s njom

Evo je, upravo se okrenula s trbuha na leđa, pa nazad i opet nazad na leđa. I vrišti od smijeha hahahahha
    Al uglavnom cijeli dan visi na trbuhu. To joj je nova fora izgleda

Ninachh12
    07. Rujan 2016. 20:01

Cure kad ste krenule s drugim obrokom kašica?
    Ja sam svojoj danas igrom slučaja dala u 14 h kašicu jer nas u jutro nije bilo doma i cijeluu kašicu (kruška-proso) je pojela i tražila još. U šoku sam bila. I tek je nakon 2 sata tražila cicu. Znači bila je 4 sata bez cice. Baš sam bila iznenađena :D Pa pošto baš gušta u kašicama pitam se kad da uvedem drugi obrok.

crna123
    07. Rujan 2016. 22:29

Tiny ne brini moja je tek oko 5,5 ja se nadam da je bar... da tak i ja u 12 cica u 2 kasica i tek oko 5 cica ponovo ak ne i kasnije... sutra idem s drugim krenut jer je vec sad dugo na jednom obroku s kasicom mislim da ce mi cicke eksplodirat al probat cemo :) 
     A sad napokon laku noc strgana sam danas bas 😘

mamasita4
    07. Rujan 2016. 22:33

I moja nesto danas strajkalaa gladju. Ma zadnjih tjedan dana nekako nikad ne popije bocu do kraja...uvijek joj ostane 30ml sto nije bilo dosad. Privlaci bocu sebi i onda onako trga dudu al nece da pije nego bi samo grizla onaj silikon....inace grize sve...pa i mene. Danas me u igri uhvati za koljeno i zabije glavu i grize....jucer mi na podu a ona mene uhvati za nozne prste i povlaci sebi...munjara mala! Desni su joj totalno bijele dole. Bale ima posvuda. Pravi zube sigurno a kad ce izac vrag ce ga znat.
    Veceras popila samo pola boce. Nije htjela vise...tako da ocekujem budenje ranije no inace...ah. odo spavat stoga. Noc svim proljetnicama malima i velikima!

Halila
    07. Rujan 2016. 22:46

Ninachh, mi smo isto nakon mjesec dana krenule s drugim obrokom. Malo sam istraživala prije toga, kažu da u biti možeš krenut s drugim čim dijete prvi obrok lijepo prihvati i izbaci taj jedan mliječni. Kod nas je to isto brzo bilo, al sam odlučila ipak pričekati  da prođe mjesec dana otkako smo uvele kašice.

• iv-ka
    08. Rujan 2016. 08:29

Dobro jutro! Jeste se naspavale? Nama je bilo super, samo tri buđenja :D ali je srećom odmah ponovno zaspala.

Tiny, meni je patronažna rekla da nikako djetetu ne davati kupovnu vodu jer ona sadrži previše nekog minerala (rekla mi je kojeg, nisam zapamtila :D) i da je bolja ova naša iz pipe, samo ju, naravno, obavezno prokuhati.

Cure, vaše bebe su već prave papalice :D Mi ćemo početi od idućeg tjedna.

Cure koje imate dioptriju, jel vam se što promijenilo sad nakon trudnoće? Meni se čini da je moja malo narasla...

crna123
    08. Rujan 2016. 08:43

Jutro!! Ja sam negdje procitala da kad se pocne migoljit po kuci da nije odma gladno neg da proba ponovo zaspat. I tako ja jucer u 10 slozim bocu popi zaspi probudi se oko 2 migolji ja stavim dudu odma zaspi iza toga budenje u 5 i tek onda sisa!! Mislila sam da to necu dozivit tak skoro. Druga stvar je to da ocito njoj vise ne treba svaka 2 sata papica vidim da sve pobljucka tad. Danas micemo na 3 sata pa cemo vidjet. Ja imam dioptriju i iskreno nisam ni obracala. Narasla mi je jos prije a nisam promjenila dioptriju na gore tak da ni sad bas ne vidim kristalno

crna123
    08. Rujan 2016. 08:44

Po noci ne po kuci hihi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.